ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 755
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • sf
От 11ч са и двете. Ама по принцип нито едното не ми харесва като приказка, ама вече му обещах да ходим на театър  Rolling Eyes то предполагам,че за него няма да има кой знае какво значение ще гледа.
Салонът на Възраждане го харесвам повече като обстановка,ама там много бързо свършват билетите.

# 166
  • София,
Привет и ние сме си в къщи, а времето е просто кошмар.  Twisted Evil В къщи е ужасен студ и съм пуснала радиатор в едната стая. Моята добре че поне е кротка милата - цяла сутрин стои и си гледа кротко телевизия оттатък, а мама чисти, пере, готви. Чудя се и аз къде да суша дрехите, накичила съм ги в коридора на една сушилка, но и отвън имам още многооо. Днес съм и на упражнения, но уви няма как да отида, мислех с нея защото са късно следобед, но едва ли ще успея, а в тоя студ и тая влага ме е страх да я извеждам  Sick.
Ками това момиче кога мисли да идва в София да си търси работа newsm78, и на мен май ще ми се наложи да ползвам така някой да я гледа отверме на време, почасово, много трудно се намира такъв човек, трябва да се поинтересувам, та може и на мен да ми пратиш координатите.  Praynig
Бързо оздравяване на болните сладури  Praynig
Иве какъв АБ Ви изписаха newsm78, а нурофена можеш да го даваш спокойно поне още ден два, докато започне да действа АБ, поне да му успокоява болката. Peace. Вероника пиеше Аугментин - и днес последно - но като никога го пие, ама като видя как я надупчиха в болницата - лапа и гълта без да и мигне окото, без да прави никакви позиви да повръща, направо ме изуми, та се надявам вече да свикне да пие, че ние повечето пъти само за това си лежим в болницата, щото тя повръща много и няма как да задържи лекарството. Shocked
Вики за Аурата да ти кажа - стаичките са хубави и чисти предполагам, че сега зимата басейните са с по висока Т, но май и там нямаше климатици, а беше с централно отопление - парно.

# 167
  • sf
Питах го - искал "Цесата и ното"  Joy така че ако всичко е наред, ще го водя в салона на Заимов от 11ч.

# 168
  • На края на вселената!
Вики, на този театър ли ще ходите http://www.sofiapuppet.com/?p=22&m=36&sm=123 - За граховото зърно и една принцеса --- гледам, че има представление от 10.30 и от 12ч?

# 169
  • sf
Олеее, Мими, мерси,че ме светна.    bouquet
Верно ,че беше 10;30. МИслех за Ариел театър-там са пак от 11ч.  ooooh! ама че съм заплес.

Значи 10:30 в събота. Ще има ли мераклии?

А по принцип съм му обещала и на Трите прасенца да ходим, та следващата седмица може пяк да го водя.

# 170
  • София
Има ама какви са цените и кога трябва да ида да купя билети,може ли по нета?

# 171
  • sf
Мернах някъде,че има и онлайн купуване, аз купувам или предния ден или по-рано отивам за представлението. МИсля,че бяха по 3 и 4лв. ама тва по спомен от пролетта.

А, ето http://bgbileti.com/main.php

# 172
  • На края на вселената!
Вики, ако можеш да вземеш предварително билети, аз и двете деца сме там в 10.30ч. Изчезвам, че ми дава зор да "пишем" домашни, що пък и аз да пиша, а?

# 173
  • Sofia
Сашо е фен на 3те прасенца. Ако е здрав мисля и ние да се присъединим.
Иве, може - http://bgbileti.com/main.php?module=events&object=event& … FA%F0%F1%E5%ED%E5

обаче мисля, че трябва от сега да се резервират/купят. Иначе преди самото представление също може - само трябва да се отиде по-рано.

те вече са отговорили Grinning.

# 174
  • София
Ако ще ходиш в петък,ще мога да кажа със сигурност дали ще се присъединя за 9.10
Искре мерси
Мими кажи нещо за тези уши ти си спец

# 175
  • На края на вселената!
Иве, за уши - затопля се зехтин на тигана, без да се пържи, добавя се скилидка-две счукан чесън и се разбърква. Сваляш от котлона, без да се пържи, само да е вряло. Изстива до телесна Т, прецеждаш -  капеш в ухото. Също капки от алое вера, но нашата педи каза да не са на спиртна основа. Аз от нашата хомеопатка си взех капки алое вера и капя от тях при нужда. Другото ефективно е дебела мара. Не знам как се прилага тази билка. Друго - затопляш в сух тиган морска сол. Пълниш чорапче, чакаш да изстине докато е поносимо за кожата, но се държи до ухото за да затопли. При всички положения се грижи за да бъде отпушен носа. Има няма хрема носа се промива често и не трябва да се запушва.

# 176
Билети за Възраждане, може да се запазват и по телефона, аз питах предишната събота  Peace
Мими  Hug, записах си съветите при ушни болки   bouquet
Дани , ще ти дам телефона на момичето.Тя каза че се е свързала с една агенция, но и тя свободно може да си търси дечица които да гледа.Освен това ще е свободна вечерите  Hug

# 177
  • София
Ками писах ти на лични.
Мими мерси,с какво промиваш носа?Ако можеш взе ми ми и на мен капки алое ще ги платя

# 178
  • На края на вселената!
Промивам носа със Стеримар, в момента нямам и пръскам наличното Низита спрей. Иве, ако искаш капки алое, ела до нас ще ти дам моите за в момента, а после ще ти взема нови.

# 179
И аз искам на театър,обаче Трите прасенца сме го гледали много пъти и вече неща.

Общи условия

Активация на акаунт