ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 770
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Нямах нет. Ками, мерси, че попита за мен Hug Направо бях в абстиненция без интернет. Днес се обадих и доста се развиках, до 20 мин ми го пуснаха Mr. Green
Аз Дели го водих в столичния на Гурко. Гледахме любопитното слонче. Много му хареса. Билетите бяха по 5 лв за възрастни и за деца. На място си купихме билетите. Може и ние да се присъединим в събота.
Всички болни да оздравяват Praynig

# 181
  • sf
И аз искам на театър,обаче Трите прасенца сме го гледали много пъти и вече неща.

Аз говоря за тази събота. На Заимов- ще бъде "Принцесата и граховото зърно"

# 182
  • София
Яна си иска прасенцата Joy Идвай де
Та значи правим срещите така,театър в събота 9.10 Заимов
Неделя Бен Тен в Сердика от колкобеше Яна? 10.10
И вторник 12.10 Спортакус 18,3 Сердика

# 183
Ще се пробвам за всичко пари да има и да сме здрави.  Joy
Айде Вики запази ако може за двете ми деца и мене билети,ще дойдем.
Иве,в неделя от 11ч в Сердиката.
Ох и аз ще купувам глава на Барби за прически,че ме оскубаха ма поне съм сресана.

# 184
 Hug
Пишете ме и мен за театъра тази събота  Grinning
/ако не хукнем към Кюстендил  Thinking /
Карате ме да се замислям за главата на Барби  newsm78 Коса не ми остана, но обикновено съм накичена с всички възможни фиби и ластичета  Rolling Eyes  hahaha
Хубава вечер  Hug Hug

# 185
  • София
Вико сега говорих с мъж ще дойдем и ние,ама как да стане с билетите?
Чакам петъка с нетърпение Joy Joy
Мими благодаря,като ми вземеш ще мина сега и без това слагам отипакс.А това алое щом става за уши що да не става и за нос?

# 186
  • sf
Не мога да се ангажирам с билетите. Не съм 100% сигурна,че ще мога  в събота. КАто стана сутринта и ще реша и на място ще купувам.

# 187
  • София
Вико що би така отбой?

# 188
  • sf
Не съм била отбой-още отначало казах,че не съм 100% сигурна , а и по принцип купувам билетите преди представлението. Ако няма за 10:30, то за 12 ще има.
АКо се съберем в събота ще е чудесно, но не искам да се заемам с организация.

# 189
тази глава на Барби не е кой знае какво.Не е стабилна, освен това доста се скубе LaughingИмало няккави други глави в Джъмбо за по 9.00 лв били по добри,ама късно разбрах за тях  Peace

# 190
А Ками мерси за инфото!
Ние направихме една разходка из квартала с гумените ботуши,зимните якета и трутинетка дори,сега са в банята.
Сега вече е късно май,утре ще звънна в кукления Заимов да видя дали мога да запазя места за събота от 10.30,после вече става късно.

# 191
  • USA
Според мен главата на Барби няма да оттърве вашите глави.  Mr. Green Те са къде къде по-интересни. Simple Smile

Криси вече има костюм на куче за Хелоуин и много му се радва. Вчера спа гушкайки го. Сега иска всеки ден да го носи. А то костюмът си е дебел и се надявам Хелоуин да е хладен ден тази година. При нас също ще застудява тази седмица след рекордно високи температури миналата. То с това променливо време няма как да не се разболяват децата.

# 192
  • София
Велина,много ме кефят костюмите,даже миналата година имахме в нашия блок деца,маскирани да видим тази година дали ще има.
Да запазя и аз тогава на кой ред е добре за децата ни?
Яна дай телефон.
Ради е по добре пупупупу

# 193
  • sf
На първия е най-добре- инак ако има голям човек пред тях и край с гледането.
И ние излизахме с гумените ботуши и "мокрия" костюм,ама аз не издържах много и дадох зор да се прибираме, голям студ.
Утре мисля да го водя до Джъмбо.
За Хелоуийн правя тиквени фенери. Харесва ми празника,ще ми се и тук да навлезе по-сериозно. Ще се облека като дебела фея, ахахаха  Joy

# 194
  • Sofia
Сашо гледа някакви реклами по Картун Нетуърк и казва:
-аз ще си купя лунен пластелин  и такова кученце (имайки пред вид зузу петс).
АЗ: ама ти имаш ли пари?
ТОЙ: ами ще ходя да работя и ще имам. А такова ще си купи тати (някакви пистолети рекламират) ....

Аз да допълня за местата в театъра: и да са крайни.
И аз харесвам Хелоуин, но в нашата култура също има такъв празник, но е малко по-различен Wink

Общи условия

Активация на акаунт