Майките пкрай нас са записали децата си на повече от едно занимание в ДГ приложни и карате или други.Аз се чудя.Яна колко плащаш за двамата такса?
. И аз уж гледах и търсих кола, но в крайна сметка се отказах, знам ли искам автоматик, пък те са много скъпи
, а пък иначе другата кола си стои долу пред блока, мъжо вика карай я, ама аз нещо немога да я карам, много ми е голяма и някак си неудобна,
дано намериш нещо по насметка и да си заслужава.
ама нещо .... май и аз изпадам в някаква депресия, не е типично много за мен ама
сега си намерих самоучителя по испански
ако Вико скоро не тръгне на градина може и до Африка да стигна, само да е топло 

)
то туй от много подреденост
, но ако предлагаха в детската градина, сигурно щях да го запиша на спорт някакъв. Танците в нашата градина са за момичета предимно. За езиците на тази възраст, според мен е излишно. Моето дете расте двуезично, предвид обстоятелствата, но не вярвам 1-2 часа в градината да дадат кой знае какъв старт за езици.
... Много ми е кофти така, но предпочитам да са разделени докато минат пустите ваксини
А и аз така мога да поработвам през деня, че се налага в момента поради липса на (кадърен) персонал 
, Еврика (това е фантастика), ако си падаш по фантастика също: Старгейт СГ-1 (10 сезона), Старгейт Атлантис (5 сезона) и сега дават СтарГейт Юнивърс. Също Haven - в момента тече сезон 1, Декстър. Аз ги слушам по-скоро докато работя
.
ама тук ако не ги запиша ще гледат милите и ще мечтаят някой да ги вземе на някъде.
учете се на скорости,мен не ми пречи нито едното нито другото,само габаритите на голямата са ми трудни и сама не я карам.Мъж ми все: има застраховка,ама колко нерви са колко чакане,а мерси карам си талигата. Препоръчани теми