ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 773
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моите все като гледат искат и всичко искат,аз само обещавам утре,друг път.Накрая ще си вкарам автогол.
Майките пкрай нас са записали децата си на повече от едно занимание в ДГ приложни и карате или други.Аз се чудя.Яна колко плащаш за двамата такса?

# 196
Аз днес взех дъждобран на Дели, хубав е с Мики Маус, има си и чантичка, в която се прибира за 6 лв.
Без кола ще ми е много трудно да взимам Дели в лошо време, защото се стига от там до вкъщи за 30 мин пеш, ако съм с него. Транспорт няма. Затова днес купих дъждобрана. Гледам коли. Пунто има за около 1000 лв.
Точно щях да попитам Вилма какво става с Горан, а сега видях по новините, че бил в отлично здраве. Много се зарадвах Praynig

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 19:20 от borianna

# 197
  • София,
БУбе така си е сега вм студеното и дъждовно време си трябва кола, особено когато между градината и къщи има три четири спирки с автобус Tired. И аз уж гледах и търсих кола, но в крайна сметка се отказах, знам ли искам автоматик, пък те са много скъпи Tired, а пък иначе другата кола си стои долу пред блока, мъжо вика карай я, ама аз нещо немога да я карам, много ми е голяма и някак си неудобна,  Tired дано намериш нещо по насметка и да си заслужава.
Исках и друго да пиша  newsm78ама нещо .... май и аз изпадам в някаква депресия, не е типично много за мен ама Tired

# 198
  • sf
Депресия ли? Аз от депресиране днес реших да емигрираме в Испания  Joy сега си намерих самоучителя по испански  Joy ако Вико скоро не тръгне на градина може и до Африка да стигна, само да е топло  hahaha

Голямо удобство си е колата, страшно съм благодарна на мъжо,че ме натисна да карам. Той от егоизъм, да му спестявам разкарването, да не си помислите нещо друго  Crazy

# 199
Дани, нормално е да се чувстваш така след преживяното. Ще отмине. Гледай да се разсейваш Hug

# 200
  • Sofia
Бубе, от къде купи дъждобрана? И аз търся, защото и аз мога единствено и само пеша да го вземам. А и малката като се завърне вкъщи трябва да я мъкна и нея и с чадър ще е абсурд.

Иве, аз не му казвам че ще купя. Опитвам се да го науча какво са парите. Винаги когато отиваме до магазина има левче в джоба. Сам да преценява какво да си купи. Ако е бил без пари - давам, но после демонстративно вземаме от неговата касичка.
Мисля, че 1 нещо в градината е достатъчно на този етап. ЛМ А и гледам майки с второ дете в нашата група са записала на 1. Тези с първо са записали на повече от 1. Следващата година мисля да запиша на език, и  започвам да търся някъде където да получи елементарна музикална култура - да може да чете ноти поне, че на мен ми е странно да не знаят гамата в училище ЛМ  Peace

И аз искам кола - ама няма. (на мен ми е проблема с карането през нощта - не виждам Sad )

Вико  hahaha

Айде без депресии моля Wink

# 201
  • sf
Гледах,че в Джъмбо имаше детски дъждобрани. Аз трябва чадър да взема на Вероника,че баща й смачкал всички чадъри с багажи и изпочупил телчетата  ooooh! то туй от много подреденост
Не харесвам карането нощем, фаровете ме изнервят, имам впредвид на колите зад мен, инак не ми пречи,че е нощем. олям напредък имам от миналата година, тогава все клинчех и се чудех как да не изляза с колата, а сега само се чудя как да ида с нея, за щяло и не щяло. МНого се разглезих нещо.

За допълнителните неща в ДГ- според мен един спорт е достатъчен като за 1ва група. Език - може би в 4та,макар че и тогава не знам длаи има смисъл. Аз го записвам на всичко,ама знаете защо.

# 202
И чадърите и дъждобраните са ми от Джъмбо,гумените ботуши от евроленда.Но чадърите ги чупят много,тези от 15 кинта са по здрави забелязах.Аз нямам търпение д апочна да шофирам,досега имах количка и ги влачих и двамата заедно с багажа.Сега още понякога взимам тази Ивето дето ми я даде да я ползвам( да е жив аи здрава),но не става.Че ме е страх страх ме е,но няма начин инъче си е мъчение.Миналта година и с шейната съм ги взимала но се събираха и двамата,вече са големи.Но като имам кола и карам пък ще ми се увеличат разходите,ех тези пусти пари.Мъжът ми каза че ще купи някаква кола,незнам дали искам автоматик,противоречиви неща чувам а и не разбирам нищо от коли.Искам само да има багажник,да мога да си събера колелата примерно.
Иве,аз Надина съм я записала на всичко що има а за второ дете плащам на половина само таксата.Никола ще го запиша на футбол и някакви танци,народни сигурно.Английския е под формата на игра,ще видя колко записани има в групата и ще преценя,но той човешкия още не говори добре та ми е направо безсмислено.Досега за Надина при пълно ходене плащах около 120лв.

# 203
Искре, дъждобранът е от Евроленд, Хит- Люлин. Чадърче имаме малко от Джъмбо, за два лева го бях взела.
А малката къде е, нещо не съм разбрала newsm78
Аз най- обичам на тъмно да карам. Много ми е спокойно.

# 204
  • sf
Зарибявам Вико с Мързелград, да му е инетерсно на 12ти в Мола  Joy

Изгледах всички серии на Грей, сега ми е скучно  Joy

# 205
  • На края на вселената!
Ако ще ходя до морето, предпочитам да карам по тъмно. Децата спят, аз съм спокойна. Не ми пречат фарове нито на насрещните, нито зад мен. Дори за Гоце Делчев тръгвам по тъмно рано сутрин, за да ми спят децата в колата, че няма никой с мен да ги баламосва.
Трябва и аз да огледам за дъждобран за Лина, че да й крие раницата.

Кати ще ходи на вокална група и народни танци. Днес ходих да се карам с касиерката в градината. Щом отписах Лина и побързала да сложи на Кати 100% такса за месец септември. А за септември 27 дни Лина беше в градината. Бързо омекна и каза, че ще се поправи  Mr. Green

# 206
  • USA
И аз мисля, че 1 занимание е достатъчно на тази възраст. Аз на нищо не съм го записала  Mr. Green. Според мен му е рано. Нека да се порадва на живота още малко Simple Smile, но ако предлагаха в детската градина, сигурно щях да го запиша на спорт някакъв. Танците в нашата градина са за момичета предимно. За езиците на тази възраст, според мен е излишно. Моето дете расте двуезично, предвид обстоятелствата, но не вярвам 1-2 часа в градината да дадат кой знае какъв старт за езици.

Хелоуин ми е един от любимите празници тук. Страхотна атмосфера, за децата е голяма веселба, като изключим някои прекалено страшни украси и костюми. Вчера в магазина едно дете се уплаши от едни украси-закачки. Не знам как ще е Криси тази година, защото вече започва доста страхове да има, а някои от костюмите/украсите са потресаващи.
Тези дни бяхме на Октобърфест. Голяма веселба. Въртележки, жива музика, кисело зеле, наденички, бира и народ, народ, народ. Децата пощуряха от кеф.

Донси, всички сезони ли изгледа? Мини на нов сериал. Аз препоръчвам Глий, ако обичаш тийнейджърски.Много ми препоръчват Медман, но не съм го гледала още.

# 207
  • Sofia
Бубе, малката (дето вече е почти на 6 месеца) е в Бургас, че Сашо е през седмица със споли и я пазим заради ваксините  Tired ... Много ми е кофти така, но предпочитам да са разделени докато минат пустите ваксини  Tired А и аз така мога да поработвам през деня, че се налага в момента поради липса на (кадърен) персонал  ooooh!

ОООООООО Миме, защо ли не се учудвам, че веднага са побързали да запишат Кати на 100% такса...

Сериали - ако не си гледала - Хаус Wink, Еврика (това е фантастика), ако си падаш по фантастика също: Старгейт СГ-1 (10 сезона), Старгейт Атлантис (5 сезона) и сега дават СтарГейт Юнивърс. Също Haven - в момента тече сезон 1, Декстър.  Аз ги слушам по-скоро докато работя Grinning.

# 208
  • sf
ВСички сезони минах,че и първите два епизода от 7ми,ама верно стана тъпо и блудкаво.
Май ще хвана някоя кримка в стил Хорейшо. То тая седмица ще мие  е,де че после се почва работата.
Вероника има дъждобран с разширение отзад за раницата, много е удобен, но е от 3 години поне, та не знам къде има такива сега.
Ей тия в градината на Мими- чудни са, ако нещо на тебе трябваше да свършат нямаше да са толкова стриктни, ама щом е за пари  ooooh!
Вероника ходеше на английкси в гадината, през всички групи. Ами всяка година почваха от начало и учеха едно и също. НАкрая на годината имаха тържество да си покажат уменията. АМи нямаше кой знае какво да покажат. НАиузустени неща, никакъв разум не влагаха. НЕ знам дали е било заради учителката,но определно 20те лв на месец не си залсужаваха.

# 209
  • София
Велина искай да го запишеш на български Joy ама тук ако не ги запиша ще гледат милите и ще мечтаят някой да ги вземе на някъде.
Искре добра идея за левчетата,ще опитам в Джъмбо.Вики не те каня че нали сме болни иначе едно премятане можеше да спретнат,а и Мария утре ще дойде да помага.
Стари коли автоматик не се купуват Naughty учете се на скорости,мен не ми пречи нито едното нито другото,само габаритите на голямата са ми трудни и сама не я карам.Мъж ми все: има застраховка,ама колко нерви са колко чакане,а мерси карам си талигата.

Общи условия

Активация на акаунт