ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 782
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ува мерси за съвета,ще пробвам.Аз ги занесох в петък но ми казаха в понеделник ги донесете като идвате,не ги взеха.
Яна или е от препаратите с които мият.Иначе за задна хрема има едно хом.

# 226
Иве, естествено, че на шега го казах. Всеки си преценевя изискванията за кола и възможностите  Hug Това хомепатичното за задна хрема на топчета ли е или капки. Мариян в последно време много трудно му капя нещо. А според мен оттам му идват проблемите. Подкашля  Tired
И аз искам кола  Crossing Arms искам и нова пералня....иииии нищо! Почти всеки ден му дудна на мъжа ми. Дали все пак някой ден ще има резултат?!  Thinking

# 227
  • София
На топчета е,но е за сигурна прозрачна гъста секреция

# 228
 Hug
И какво е хомеопатичното за задната хрема   bouquet
кажете и някакъв модерен имунустимулант  Wink
Ина я записах на танци - класически и модерен балет  и на английски, защото цялата група е записана и не ми се иска тя да си стои самичка   Rolling Eyes
Балета тя си го избра  Peace Обожава да танцува  Laughing В неделя имахме концерт на новата сцена в градинката на НДК, такава хореография направи на песните, че стана пирона на представлението, а колко на сериозно се взема не мога да ви опиша  Joy
И аз искам кола, вече съм си я и харесала - пежо 207  Grinning.
Най-хубавото е че и мъжа се съгласи  Mr. Green
Остава само изпита по кормуване да взема, че с тези комадировки го отлагам цял месец  Embarassed
Никакви депресии
Ще се затопли пак и настава прекрасно есенно цветно време  Hug  bouquet

# 229
  • София
Казвам тук схемата ама вие си преценявате,СОПОЛИТЕ да са ПРОЗРАЧНИ и ГЪСТИ-хидрастис 9 ch  3х5 топченца/10 минути преди и след вода и храна/това разводнява почват да кашлят.Почнат ли да изтичат на вън от носа като вода ПРОЗРАЧНИ се дава алиум сепа 9сн 3х5
Предопреждавам това го давате на своя глава,аз се консултирам с док-хоме.
Нашата вижда когато текат на вътре прозрачни или ако са жълти аз не виждам,затова водя.Ако е прозрачна хремата и тече като вода от носа очите са дава само алиум сепа 9 сн 3х5  три дни след това 4 ден 2 приема 5 ден един прием и се спира.

# 230
Хм,Никола няма никаква хрема.
Айде ние отиваме в Молчето да утрепем малко време.В неделя съм на погача освен всичко от 1ч. точно пък тогава се пада пфу.тоя 10.10 много натварена програма..
А сега ще звъна за кукления.
Запазих 10 места за първи ред!За събота от 10.30ч.За мен и децата,за Мими и момичетата,за Ива,мъжът и децата!Билетите са по 4 лв. на мое име Яна Попова.Да няма издънки.Ако има ми се обадете!

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 10:28 от I.a.n.a

# 231
  • sf
На Вико изследванията вече почти са изтекли. Вчера свеки ги занесла, сестрата казала не може. Ама свеки я подхванала, че няма да правим през 10 дена нови. Казаха,че ще почнат на 28ми , тяхна е вината,че се бавят,. та в крайна сметка е записан официално. Само бележка,че е здрав, когато наистина тръгне. някой ден  Joy

Яна, кажи какво ти казаха от театъра. Чудя се как да процедираме, ако не запазват. Да мина за билети, ама за всички колко точно- ако някой не дойде, ще ги продам на черно  Joy

Вико се зариби с тоя Мързелград, не мога да седна на компа  Joy а не мога да си свържа ДВД-то към тВ-то,че да му пускам там. сложна работа  hahaha
Днес ми е лигаво.

# 232
  • sf
А,Яна ме изпревари за билетите.
Значи и аз ще запазя за мен и вико. нали не си ни включила

# 233
Ти каза че не си сигурна както и Веси с Ина,затва не посмях да запазя.

# 234
  • Sofia
Вико, я запази и за мен и Сашун 2 билета, ако вече не си. Мерси!
Аз съм сигурна.

Яна, чудех се за Gates, и май ще го дръпна.

# 235
Вики то последно на деня ли ще взимаш билетите????
Аз още се чудя за театъра, незнам дали няма да излезне нещо друго дотогава  Embarassed
Вики като гледа на компа детски не му ли се зачервяват очите?Аз на Ева й спрях гледането ,смао на ТВ и то отдалеч и оттогава очите й са добре. А аз си мислех че заради алергия някаква  Thinking
И на Ева не й тече носа, сутрин като издухвам има плътен прозрачен секрет , но после цял ден нищо.Но като говори ( което е постоянно) подкашля, все едно има храчка и й пречи да говори.Ще ходя и аз при хомеопатката тези дни за да я види.
А гледате ли Стъклен дом ?Аз съм много запалена по него Grinning

# 236
Айде запазих още 4 за Искрето и Вики.На втория ред ще са,че на първия ги заехме,в залата на Сакъзов.

# 237
  • sf
Яна, нали в 10:30? Мерси.
Щом отпред сте наши хора, ще ви разместим с Искра отстрани  Joy А Вико и без тва седи в мене.
Аз не можах да го загледам тоя Стъклен дом, може да направя опит по-натам.

# 238
  • На края на вселената!
Яна, благодаря за билетите. Там сме  Heart Eyes
 Днес малкия звяр си е в къщи. Снощи ми се стори влажен носа й. Сложих й капки с клеева тинктура. През нощта се запуши и май подкашля. Сутринта й дадох вит. С ампула. Пак клеева тинктура. А от две седмици им давам сироп от черен бъз за подсилване на организма.
Ками, Галя ми каза току що, че има тежък случай и ако не е много спешно да й звънна утре.

# 239
  • sf
Вие при една и съща хомео ли сте?
Аз все не мога да се реша.
А след това искате ли да водим някъде децата да ядем?
И ако са болни ще идвате ли?

Общи условия

Активация на акаунт