ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 770
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • sf
Аз за туй избягвам затворени натъпкани места. Предпочитам да го водя на някоя площадка, да си поиграе. ПО кафета  кръчми ги мъкна веднъж на три месеца сигурно.
Чудя се как да го вържа тва дете на безопасно място. Скачайки от дивана за пореден път ревна,че се е прехапал. НА пръв поглед нищо не видях, нямаше и кръв, после обаче забелязах,че долен преден зъб се клати,а той се оплака,че го боли  ooooh! сигурно ще падне, не вярвам да се закрепи сам.

КАзвайте идеи за срещата с Вилма,че ще е срам ако не се организираме.

# 451
  • София,
Вики ако не се клати чак толкоз може и да си остане, дано не падне. НО и да падне не се притеснявай толкова, това е млечен зъб, новият после ще си му израсте. На моя приятелка момиченцето падна по едни стълби миналата година и по същия начин си изби долно предно зъбче, ама тя направо го изби и и падна. Ходиха по зъболекари, уж щяха някакъв инплант нещо да слагат, за да не се съберат долните зъби, но неможело в крайна сметка така си остана.
А иначе как е ВИко, оправи ли се вече. Вероника и тя от снощи кашля, а днес и протече и на нея едната ноздра, като водичка. Правих инхалации, но пак ще се разминем с ДГ за съжаление, немога да я пусна в това състояние, като им се закашля там и им изповръща някое ядене, ще се видят в чудо Joy. То хич не ми е смешно де, ама утре съм на гинеколог и трябва да отида, а трябва и нея да я мъкна с мен, как ще стане умът ми не го побира Sick Вече вдигам ръце, и водя политика с моя мъж да наемем гледачка, а той така ми се смя, тя неще при бабите си да стои, а все по мене върви, как съм щяла да я оставя с гледачка Sick. Ми ще свикне, щом се налага  Crossing Arms
Уф, айде да си се свивам в дупката дето пак  съм попаднала, много ми е криво. Confused

# 452
  • sf
Дани , дано удържите фронта.   Hug
Вико е по-добре, има чат-пат сопол,но пикът мина. Има 3-4 изкашляния за ден. Чудя се дали утре да го водя до педито. Хем ми се иска да го чуе,че във вторник ще е на градина с баба си,хем не ми се ходи излишно в поликлиниката.
МЪж ми и брат му слагат бойлерче в кухнята,че там няма връзка с големия бойлер в банята и вече 10 години чакам да имам там топла вода. Ако нещо объркат ще яхан метлата, щото бяхме предвидили 150лв,а те купили някакъв за 300лв.   ooooh! ама знам ли, може би сам ще  мие чиниите

# 453
Вики не се тревожи за зъбчето Пешо беше долу горе на тази възраст като падна на едни стъпала и си удари едни преден зъб ,за  момента беше се разклатил леко водих го при зъболекарка и тя каза че трябвало на момента да го притисна с ръка макар че го боли и че може да падне ,но той се стабилизира и падна последен от млечните предни зъби .
Дани тряба да издържиш ,а Верника е кротка и ще свекна с датегледачка ако решиш да я оставяш тя сравнително леко свикна с ДГ , а с детегледачката ще си е и  вкъщи е ще по лесно.

# 454
  • София
Вико,щом Дидо го е купил не се надявай да мие сам,по скоро на него ще му прави нещо Joy
Ами петък ли ще се виждаме,аз съм на линия само как ще се придвижа като знам какво беше този петък и то 20ч.
Те моите днес само едно чудовище видяха и като ревнаха че се прибира и искат да го галят,пък и да търсим Гуен ooooh! напазарувах това пикадили е много приятно и не е нагъчкано,ама им застоява стоката.

# 455
  • sf
Да, вечер е лудница по пътищата. Аз съм навита и за дневна среща през уикенда, само да сме тук.
КАквото кажете, то и Вилма трябва да се появи, де - да не си правим сметки без кръчмар  Joy

# 456
Ние с Дели добре изкарахме в Мола, но не благодарение на организацията за Бен тен. Разходихме се, аз трябваше да купя подарък за детски рожден ден, почерпих Дели сладолед и се прибрахме. Поне някакво разнообразие, че иначе сами у нас е скука.
На отиване обаче ни се случи нещо гадно. Вървим си ние по булеварда към мола и някакъв луд тича до нас и се връща назад. Така няколко пъти, стигне до нас и айде пак назад. Аз почнах да се стряскам и той точно в този момент посегна към мен Shocked Много се уплаших, щото нямаше ммного хора около нас. Ние забързахме с Дели, а той се скри зад едни храсти в градинката, през която трябваше да минем. Ние тръгнахме по самата улица и така ни изгуби. Психарче някакво, кой знае и на него какво му е било на главата, за да стигне до тук Confused
За Спортакус съм пас, за Вилма съм на линия, ако не излезе нещо непредвидено.

# 457
  • Sofia
Бубе, ужасно преживяване сте имали Hug
Днес беше ужастно за Бен Тен - ние заради друго отидохме, ама айде да види детето нещо ... Е ДА, ама то милото нищо не видя, аз се изнервих, мъжо и той ... Картинка просто.
За вчера - мислех да дойдем след театъра с вас, но нещо имахме разногласия Grinning. Иначе постановката е за по-големи деца, а в залата беше много студено. Както Яна каза - и аз бях потресена от дублирането на местата!!!  Crossing Arms
Аз за вечерна среща съм навита. Само кажете кога и къде.

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 19:47 от arksi_

# 458
здравейте
Ние днес сме излизали само за 1 час и то в квартала, на мен ми се стори много студено.Купихме на Еви ДВД и сега вече няма да виси пред монитора на компютъра за да гледа детски.Свалих й много такива и сега е щастлива.И все пак има лимит , по едно на ден  Laughing
За Спортакус и аз съм навита,ама ще взема свеки за придружител, че аз вече съм много зле-хич не могада тичам след нея ,а тя е като фурия.
Дани ,  Hug
И аз искам да се запозная с Вилма и ще се постарая  Grinning

# 459
  • Варна
Преспах ги и съм на линия-ДД!
Вие се разберете аз съм на линия по всяко време- сутрин, обед, вечер- както решите. Важното е да се видим.Ками, ние се познаваме , трябва само да се видим  LaughingМного ще се радвам да се запозная на живо с всяка една от вас.  Hug
Днес ми е тройно критичен ден/всъщност двойно критичен/ и след малко лягам да не го утроя.  Confused Сутринта в тая лудница с децата съм си изхвърлила вместо празната опаковка с антибиотика, пълната/бяха два блистера по 5/. И вътре рецептата  SickТака се наложи принудително да си прекъсна лечението и макар , че съм доста по-добре 5 дена имах още да пия.
Вечерта децата пускат ТВ и той взе да дава странни сигнали, да глъхне, да прескача образа и изведнъж замръкна. Струва ми се изгоря  Thinking За децата има едно малко телевизорче в другата стая поне детско да гледат, а аз следващите два месеца в информационно затъмнение.Беше време да си купуваме нов, ама баш сега без мъж ли трябваше да се развали  ooooh! ooooh!
Вики, за зъба- Преслав се е центрирвал директно. И двата му предни горни зъба се разклатиха, имай напредвид, че от удара може да потъмнеят. Неговите сега са малко по-тъмни и макар и разклатени преди две години още не са паднали, а са млечни.
Дани, дано и се размине на Вероника.  Praynig PraynigИ Нелия тръгна така предната седмица и аз я натъпках с каквото се сетя и засега удържа положението.

# 460
ДУ!

Аз пак с кафе в ръката!

Изпратих Коцето на градина (с вуйчо му Mr. Green), мъж ми тръгна за Варна на сватба (решихме ние да не ходим, че си е доста път да разкарваме и бебето), а Саня още спи, та сега е моето време.

Браво, че сте се видели по разни мероприятия, но като слушам за лудницата, май не завиждам Mr. Green. И аз обикновено като чуя, че има някакво мероприятие в МОЛ-а и гледам да не ходя там. Мъж ми пък ептем - той пък въобще не иска да стъпва там, ама някой път няма как.

Били, видях на две места гумени ботушки - в Дейчмън и в брошурата на Юск също видях че са на промоция до 13-ти. Тези пък в Дейчмън са с разни герои - Спайдърмен, МакКуин и т.н.

Уф, щях да забравя да пожелая на Викчо бързо да се оправя и дано му се закрепи зъбчето!!!

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 09:15 от Elche

# 461
  • София
ДУ
Вики незнам нищо за зъбчета  Praynig дано се закрепи и няма нищо.
Бубе неприятно, Hug
Ради му протече носа,е това не е нормално един ден след АБ,място немога да си намеря.

# 462
Иве Hug Дано е инцидентно и да спре теча.
Дели сутринта като тръгваше за градина се беше разтъжил за мен. Искал да сме си заедно, само ме гушка и целува  Heart Eyes Обаче няма как. Три дни си почива, нека малко походи. Кога е следващата ваканция в градината, може би по Коледа newsm78

# 463
  • София
Добро утро.

Голям студ е сутрин. На Викче му се насълзиха очичките тази сутрин. Нормално, след цяла седмица в къщи...
Аз ходих само да помогна с разхвърлянето на децата по съответните заведения. Сега ще гледам да отметна нещо в къщи.

Дани, много неприятно с Вероничка. Явно сте си завъртели вируса  в къщи. Малко късно, но ако мога да помогна с нещо, в смисъл свободна съм и без деца.

Лек ден. Hug

# 464
 Hug
Много са пораснали децата  Heart Eyes Страхотни снимки   bouquet
Дани  Hug Hug
Не знам за вас, но аз умирам от студ   cold

Общи условия

Активация на акаунт