ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 780
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • На края на вселената!
Много ни хареса и театъра и след него. Радвам се, че се видяхме с някои от вас  Hug

# 436
Ето ме и мен!Не беше зле театъра,куклите бяха хубави.На децата май им хареса,но другият път трябва да изберем по детска като за тях постановка и в отопляван салон.Ама голям бизнес с тва доблиране на билетите.Вие замисляте ли се,продали са толкова места двойно и беше пълно.Наместихме се някак в лудницата като хора си преотстъпваха местата и гушкаха децата в себе си при условие че са платили тва място.Ето още нещо супер дразнещо в Бг.  Twisted Evil
Децата са уникални да ви кажа и съжалявам,че се видяхме за малко.В пицарията мойте въобще не слушаха,Кико ми се стори послушен май само за пред нас се сдържа.А на Мими момичетата много я слушат,Кати е голяма терца.Искрето си тръгна със Сашо та неможах да го опозная.Айде дано утре успея за Бен тен да се видим пак с Ивето и момчетата.
А забравих да кажа,че още го има сандвича с тиквички от времето като ходихме бременни в мис Каприз,само дето сега не мис е стори толкоз вкусен.  Simple Smile
Ето малко снимки,че само аз носих фото и то с падаща батерия.Пуснах и две снимки на Никола с костюма с мусколи от вчера.
http://juli2007.snimka.bg/family/nikola-3-godinki.522194.20963531

# 437
  • Бургас
Сладури  Heart Eyes Много хубави снимки  Peace

# 438
супер снимки  Heart Eyes В театъра на Възраждане постановките също не са съвсем детски, на Ева й допада ,но много неща не разбира и пита  Grinning
Ние днес цял ден скитаме.Ева не искаше да остава при майка, та ние стояхме с нея и после отидохме с Мола на Цариградско.Тя прекара 2 часа в детският кът и искаше още  ShockedАз си купих зимно яке на Треспас за много сносни парички.Иначе много са надули цените дори и на миналогодишни неща  Crossing Arms
Иве много са ти яки ботушите, гумени са нали, откъде?

# 439
Аз днес цял ден почивам- без дете и мъж. Чистих, готвих, пазарувах.
Направих поръчка от Ла редут. На Дели взех анцунг и няколко неща за бебчето.
Този Никола е страхотен с костюма Heart Eyes
Уж го даваха да се затопля, ама пак ще си вали.

# 440
  • София
ДВ
Сега се прибрахме от РД в Патиланци,много скъпо там, Twisted Evil Театъра беше хубав ама не го разбраха,тя и самата приказка е посничка LaughingМного ми беше приятно искам пак.Ками гумени са от магазин на Ботев точно до заведението за бързо хранене Бешамел-35лв.
Баща им малко се вкисна че ние днес само по тях ходим и накрая минус 50лв добре че има да ги дадем,ще се лишим от нещо през седмицата.Утре Яна каква е програмата за този Бен тен,каво ще има в мола той ли ще е що ли ще е.Мисля че Спортакус ще им хареса повече а и като е през седмицата може да няма народ като утре.Но ще се пробвам утре че имам да пазарувам риба-нали има пикадили в Сердика мол?

# 441
Ей тва пише за Бен 10 утре.
Искаш ли да станеш приятел с BEN 10? Да участваш в голяма лазерна битка и да премериш способности в още много други екшън игри с любимите си герои? Може ти да си новият герой, да спечелиш награда и дори да отидеш до Лондон!

Срещни се с BEN 10 на 10.10.2010г., неделя, 11:00ч., пред Хиполенд в Сердика Център. И нека екшънът започне:)
Аз уговорих мъжът ми да ни остави утре в 11ч.Миналата неделя имаше изкарана една голяма писта и колички с дистанционо там долу до кораба,предполагам че и сега ще е там.Айде и утре ще се чуеме,за вторник почти на 90% ще дойда за Спортакус.
А за парите какво да ти кажа Иве,така е с две деца ако не искаш да киснат само в къщи и пред блока си трябва кинти.Мен театъра с пицарията ми излезе 30 таче и слетобеда си стояхме в къщи,че утре сигурно пак толкова мин.И мъжът ми все си мисли че нещо купувам,нищо не купувам просто ние сме трима и харчиме на градско.Но предпочитам да не пазарувам но да имам за такива мероприятия и забави.Изморяват ме и ме изнервят в един момент,но и за мен си е разнообразие някакво.

# 442
  • София
На пистата и ние бяхме ама май беше заради болидите,дано е там,но... Яна те мойте все искат,аз съм си виновна.Ето днес само на тях баща им им купи балони аз нямаше да купя.После оле малеле.Не иска да ги водим в джъмбо че искали,ами той ги научи аз купувам нещо от 1,99,ако имам ходене за нещо до там.Сега последния път им дръпнах една реч и от сега да си знаят че няма да купувам,ако искат да се обърнат към баби и дядовци и беше много добре,е получиха си наградите единия чадърче другия тетрадка.
Утре ще се видим Вико ела бе ще го харесаш Бен Тен Laughing то и аз го не обичам ама нали ще се видим....

# 443
много хубави снимки Heart Eyes

# 444
И ние сигурно ще дойдем в мола. Янче, в новия ми апарат ти нямам телефона.

# 445
  • София
ДУ
Ще закъснеем за срещата в сердика,формула 1 още не е свършила Twisted Evil някои я гледат а други ....... #2gunfire

# 446
  • sf
Аз ще излизам с Вико, но не ми се тъпче в навалицата из МОла. Ще го водя на някоя площадка да поиграе. МОже и до Мола, ако ви се стои после навън.

# 447
  • София
Беше ад,мен главаме за боля,мъж ми нервен децата и те откачиха и почнаха да се тръшкат,видях Искра в движение Яна по телефона,Бубето и нея чух а Вики искаше на вън да идем обаче сори,неможах.
Незнам за скокливия дали ще ходим Joy

# 448
  • sf
Аз ходих в Заимов . Нямаше никакви деца и Си поигархме на спокойствие. После в Била на пазар,сега всички са доволни.
За Спортакус ще мисля в движение, на път ми е от училището на Вероника. Ако няма хора, може да останем,но ако е навалица няма да изтърпя. МОже да е по-спокойно,понеже ще е делник вечер.

# 449
Иве,ей сега се прибирам.В Мола като отидохме беше добре,понапазарувахме в Хипото,разгледахме.После седнахме на капучино и сок в клюкарското кафе на етажа.И там засякохме деца от групата на Надина.И като излязохме от кафето какво да заварим,някаква страшна лудница,някакъв кошмар.Още на първите 10 мин. и беше загубено едно дете.Добре,че срещнах една приятелка излезе,че е към партито и отговаря за децата да оцветяват на едни масички картинки с Бен тен та те седнаха и оцветяваха в лудницата,получихме плакат и списания.В един надувен коридор бяха пуснали деца на ластично въже да гонят подаръци и беше атракция и него гледахме.Докато не дойдоха героите на Бен тен в човешки размери и тогава настана лудница.Децата хукнаха д аискат да ги пипат,меле.Изплаших се в тълпата немога да го хвана и като ги грабнах право към изхода.Едва стигнах де до този изход.И да ви кажа много се двуомя за Спортакус,ако е такава лудница сама с двамата незнам как ще с еоправя,голямо напрежение.После бях на погачата на бебето,добре че я прави приятелката ми в Хъшовете че пийнах едно и се видях с приятелки.Уж бях само с Надина и децат абях аголеми,е как се караха,чак се биха.Абе днес голямо напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт