ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 781
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм решила до намаленията януари да се сдържам и да не пазарувам,направих сметка че три месеца има с какво да избутат.Цените сега са абсурдни и смешни,все едно не живеем в Бг ами незнам къде.
Сега подреждах играчките в детската,всеки петък ги преглеждам и все има нещо счупено.С радост установявам,че играчките на Надина са намаляли и тя вече не се интересува толкова от играчки а я влекът занимателни неща,нещо да се мисли,работи от този род.Обещала съм на Никола играчката Бен тен ей онова дето крещи и се проектира в няколко броя,ама цяла седмица ми се свидят тия 25лв.
А гердана сигурно си мисли че е много важенс  гердан щото кака му е все накичена като коледна елха.

# 421
  • София
аз давам Коластра и от онзи ден Септилин.Много съм доволна от Коластрата  Peace
Иве ти не си виновна, повтарям се - най важното е момчетата да не ги боли ( втриса ме като си помисля каква е ушната болка)
Аз си купих една дънкова пола от магазин за бременни  Grinning
Дайте идея -когато раждам дали ще ми е студено с ношница с дълъг ръкав и халат отгоре, ама нощницата не е дълга , до коляното е?Лесно беше лятото ,сега само го мисля и умувам  LaughingЛеле утре влизам в 8-ми месец и ме налягат едни мисли( страх ме подгони нещо)
И аз днес й взех едни обучки от К и К , малко над кокалчето ,но без пух вътре ,че много й се запотяват краката

Д асподеля нещо- от няколко месеца ,не постоянно , на Ева като че й се подсича кожичката м/у пръстетата на краката, там я сърби особенно вечер.Мажех с Бочко, напоследък и с калиев перменганат( така ли се пише  newsm78 ) ,ама нещо не минава .И това е само на едното краче м/у палеца и показалчето и следващата дупчица.Какво ли може да е???????

Може да са гъбички (ама може и да не са, де).

ПП
Не давам нищо профилактично на Давид. Като се наложи... каквото се наложи - но това най- често е инхалация с физ. р-р. По- рядко - сироп за кашлица някакъв (за отхрачване, де)...

Трябват му и маратонки (малки са му, стискат му), и ботуши, и пижамки... което хич не ме прави щастлива, ама - това е положението, нали това им е работата - да растат... като малки сладки гъбки... и после, хм, да станат пубери... брррр...

# 422
  • София
Давам хомеопатичните само след консултация с лекаря.
Отиваме до мола на пазар,че утре сме и на РД.
Заглеждат ли се децата ви ей така в нищото понякога?

# 423
Мойте не,обаче на една приятелка децата да и чела по форуми в нета,че било от липса на калций.Купила и дава,казва че вижда ефект,не съм убедена от това ли е тя така ми разказва.
И аз в неделя съм на погача та пазарувах за един юнак Калоян и очите ми остават по бебешките стоки,големи красоти.
Ками,Надина имаше така между пръстчетата и я сърбеше и болеше и като я заведох на кожен излезе дерматит,а аз си мислих че са гъбички.
Надина беше така като Дели още първият ден на английски разказва,вълнува се.Никола не го записах въобще защото неможе да говори добре още.Иве ти ли ги беше водила за говора някъде,какво ти бяха казали ако беше ти.Кога е нормално да проговорят нормално,като нямам предвид някакви говорни логопедични дефекти,а най-обикновенно ясно говорене.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 17:35 от I.a.n.a

# 424
  • София
Давам хомеопатичните само след консултация с лекаря.
Отиваме до мола на пазар,че утре сме и на РД.
Заглеждат ли се децата ви ей така в нищото понякога?

Не съм забелязала, но на мен ми се случва. Забелязала съм го и у баща си. Не ми се вярва да има нещо общо с Ca. Ако говориш за същото явление - "съсредоточено" наблюдаване на някоя с нищо незабележителна точка от пространството с леко "опулени" очи - е, "от другата страна" мога да ти кажа, че е по- скоро... неврологично? поведенческо? във всеки случай малко вероятно свързано с електролити явление. Форма на... изолиране е. Когато човек мисли за нещо - един вид обработва усилено информация - визуалните възприятия... ами, пречат, заемат част от капацитета на процесора. Вариант би бил просто затваряне на очите, но в древни времена това би могло да е доста опасно - това сега си го измислям, спекулирам, никога и никъде не съм чела обяснение / описание на явлението; но мога да ти кажа, че в такова... състояние? - човек всъщност не вижда, обаче се "събужда" от движение. Един вид, необходимостта от обработване на "видеото" и свързаното с нея заемане на мозъка е избегната, но без да се изключи възможността за скрито наблюдение за леопарди.

ПП
Самопроизволното, безконтролно даване на Ca
2+ - еви препарати може да е животозастрашаващо. Буквално. Влияе на сърцето.
[/b][/color]

# 425
  • sf
Ходихме за Роки и Вико заспа в колата, пренесох го и продължава да спи. Довечера ще има да дивее. ДОбре поне,че утре е събота.

# 426
  • На края на вселената!
Вики, самопредписвала съм си на мен и на децата хомеопатични. Например за ухапване от насекомо. Лина на морето нещо я сръфа и ръката й беше надута като балон. Веднага дадох апис 9СН, видях ръката в 6ч сутринта и тя ревеше от болка. Пак дадох към 9ч. Не помогна. Обадих се на хомеопатката, тя веднага каза да давам апис. Казах й че съм дала вече и няма подобрение. Тогава тя смени с ледум. Друг случай на самопредписание беше когато си навехнах. Започнах да пия 3 пъти на ден Арника 15СН. На другия ден говорих с хомепатката и тя одобри, като каза след 3 дни да започна по 2 пъти на ден, после по 1 път когато утихне болката. Та знам, че апис е при ухапване от насекоми, арника е за травми (висока потенция при счупване, къртене на зъб, ниска потенция при ожулване, цицини). За неща като вируси, хреми, кашлици не смея да дам нищо. Предпочитам да я види тя и тогава. Зависи от много неща, които са различни за момента (пие ли вода, храни ли се, дали е в гърлото/носа или другаде). Тоест тя не дава само за хремата, а дава за всичко.

# 427
Иве моляте аки имаш време пиши ми повече за нещата на ЕЛ ЕР че и мен ме зарибяват да стана представител а аз не съм ги ползвала може и  на лични.

# 428
  • Sofia
И аз трябва да купувам ботуши за зимата - ама търся да са гума отвън и ватирани отвътре. Точно пред градианта има една ОГРОМНА локва и няма как да не се минава през нея .....

Относно хомеопатичните - аз утре сутрин ще се опитам да се свържа с една докторка, да заведа Сашо, защото не смея така да дават без да има конкретно изписано.  Peace Та ако не успея да се свържа с нея (от 2 седмици опитвам и тя все не е на разположение) - ще ми препоръчате някой в района на Южен парк Simple Smile.

Иве, не знам какво да посъветвам. Може да не е нищо - аз понякога така релаксирам от околната среда, но най-добре се обади на специалист да се посъветваш ако ти е притеснено.
Аз пък искам да заведа Сашо на логопед. Най-вече защото не иска да слуша и да изпълнява задачи в детската градина ... Есенните му дървета имат 2-3 чертички сложени, а другите деца са нарисували каквото им е показано на образеца ... А може би това си е неговото виждане за нещата.

А утре как ще се разберем за билетите? Ще се чакаме и тогава да купуваме всичко на куп или всеки си купува като казва на Яна името?

# 429
Аз предлагам утре в 10ч да сме там и да купим заедно билетите.

# 430
  • sf
Аз предлагам утре в 10ч да сме там и да купим заедно билетите.
Peace

# 431
и аз се чудех за гъбички ,но е странно че се появява и изчезва без никаква намеса от моя страна  ThinkingЩе споделя с хомеопатката в понеделник , а после може и на кожен да я заведа
Утре приятно изкарване  Hug

# 432
  • София
Кирова не си заслужава да ставаш дилър.ЛМ
В 10 сме там.

# 433
Прибрах се. Изкарах много приятно, почти като с вас Mr. Green
На ЛР имам алоето, ползвам го за себе си за лицето и за Дели за рани и ожулвания, много съм доволна.
Приятно изкарване утре. Аз ще пропусна.

# 434
  • София
http://www.biberonbg.com/info/periodi_govor.htm една статия за говора.
След малко тръгваме.Не съм сигурна за след театъра дали ще се присъединим

Общи условия

Активация на акаунт