ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 775
  • 728
  •   1
Отговори
# 540

Мале свеки  готви аз си чатя тук  Mr. Green
А мойта спи  Mr. Green

Joy

# 541
  • София,
Ками ще се уговорим  Hug А свеки да готви каква и е работата Mr. Green
Мими много неприятно, тоя пък да не би да си е платил затова място Twisted Evil
Иве права си  Joy - ама и аз често се улавям че само и единствено за деца си говорим ooooh!. На моите колежки им надувам главите сигурно в университета Rolling Eyes, ама и те само това ме питат как са децата и особено как е малката кукла, кога ще я заведа да я видат пак Mr. Green

# 542
и аз често говоря за Ева , досега май не са ми правили забележка  Laughing
Вилма , бързо оздравяване на Нелия  Hug И те чакаме с нетърпение

# 543
  • София
Вико тая твоята се е уморила.Ти каза ли и "да спи в кош" Joy
Дани ми те от куртоазия те питат как е Joy детето.Аз не говоря и не дружа вече с жени които нямат деца,но за това обичам да си говоря с бащи и мъже без деца,там е по интересно Wink

# 544
  • София,
Иве в общи линии те са си още деца, на едва по 20 - 22 години са, и повечето са си още дечица   Laughing. А като я водя с мен и те много си играят с нея, огушкатя, обръщат и внимание, и тя много ги харесва. Дечица, все купони и пиячка са им в акъла Mr. Green, знаем какво е всички сме минали по този път Mr. Green, де да можеше да се върне, а сега се чудим как да откраднем по два часа на няколко месеца да се видим на по чашка и да се наприказваме Mr. Green

# 545
  • София
То и сега може само някоя баба да има,нямам аз и за това не пия и почнах диета Laughing

# 546
  • На края на вселената!
Вики, панелът по принцип стои в чанта ми. Но вчера го свалих в движение на светофара, а чантата беше на задната седалка, и после го забравих в жабката. За първи път нощува там и няма да повтори.

Иве, утре ще стискам палци за безпроблемно тръгване на ДГ.

# 547
О аз редовно се самонапивам пред компа.Само това ме спасява от постоянното ми чувство на вина.За всичко се чувствам виновна просто прякор трябва д ами излезе Яна виновната.
Иве,къде ги намираш тия свободни мъже за приказка?За мен женените мъже са безполови,имам познати жени без деца но ми е скучнос тях и немога да се съсредоточа в нещата които ги вълнуват.

# 548
Мими  Hug
Яна ми за какво да си говориш?Следващия път измисли някаква история за млад мъж,да  Shocked ей така.Всяко нещо с времето си,гаджета дрехи дискотеки,после мъже сериозни,после сметки,после деца,после климактериум,остеропороза и пенсията,забравих да вметна сериалите.Като преминем 80 и сме живи,пак от начало темите.
Joy Joy на такова добро и точно описание на живота рядко се попада   Mr. Green
Мими, този съсед плаща ли си парко място, че да претендира за него  #Cussing out Долни номера  ooooh!
И аз на 100 % съм в петък на линия - мъжа даде карт бланш Wink
Вилма, стискам палци бързо да се оправя Нелия и в петък да се видим  Hug

# 549
  • София
Смей ссе Веси,ама имаме да избутаме най трудните,ако не ни избутат те.
Сега като се замисля по темата ми се иска да съм като подлия Роби,живее си мързелува си,дрешки торти,по някое време му скимне да се разнообрази с някоя гадост е верно не успява и попада в ситуации,обаче все някой го спасява и той отнова задремва блаженно във фотьойла. Mr. Green
Мими стискай палци ама и положителни енергии насочи към 43 одз

# 550
  • Sofia
За петък и мен ме бройте! Мъжа още не знае, ама ще научи Grinning
Мими, много неприятно за колата така - и ние тук имаме такива "съседи". Нашата кола пък е надраскана с пирон - цялата една страна. Също и на много други съседи е така.  Crossing Arms

Иве, направо си го описала живота - кратко и ясно. Аз също вече имам предимно приятели с деца.
Яна, стига с това чувство за вина... Много е вредно.

А Сашун днес е вкъщи - пак е със сополи  Tired Писна ми! Сега спи детето, а щях да го водя на лекар ...

# 551
Иве, с добро чувство се смея  Hug
Че така се затлачваме сами с проблеми и пренебрегваме основното, а ти много добре си го обобщила по възрасти   bouquet
Успех утре  Hug

# 552
  • София
Сложихме Мантуто. Сега трябва пак да излизаме за количка Смарт /защото бил смел/. ooooh! Трябва да има и за Виктор, в четвъртък е на зъболекар, в петък да отчетем реакцията... и коли, коли, коли... ooooh! Защо ги научих така. ooooh!

Аз за вечерни срещи никога не мога да се класирам, но пък тази седмица все още съм в болнични и мога да се помотая и пия кафе някъде...  Whistling

Преди и аз говорех повече за деца, но започнах да се усещам и да излизам от темата. Сега само когато ме питат.

# 553
Е Мими този твой съсед е за #2gunfire то бива ама чак пък паркинга да не е на баща му #Cussing out
Ама като гледам добра дружина ще се съберете направо завидях.

# 554
  • На края на вселената!
Кирова, да ти запазя място за влака? Ще спиш у нас. Остави мъжете да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт