Винаги след дупки идва подем

И аз бях изпаднала в подобна "яма" лятото и не вярвах че нещата ще се наредят, но се получи

Много сили и позитивност на всички

засега я кретаме. Второто дете нас определено ни сближи и отложи разпада 

Сега съм си вкъщи така, че ще ви следя по цял ден. Сутринта се събуди без глас и накашляше. Няма Т слава богу. Аз си пуснах два дни тпуск, а то се оказа че премина в болничен
дано я стабилизирам до петък.
.Около мен всички са с деца 
Ако някой иска да ми пусне телефон на лични, ще върна и моя, за да не съм съвсем без координати.
А с метрото мога да ли стигна дотам
. То аз веднъж съм ходила - обаче тогава идвах с Рокси и тя ме доведе, но откъде минахме и какво беше идея си нямам, мъжа и ни докара с колата от тях, а те бяха някъде в Надежда. Та май няма да е лошо да се уточни точно в кой ден и час и да се даде пак точния адрес на това "БЯЛО" аз и с такси май най добре ще се оправя. 
представяте ли си. Еми ходихме и и я купих. Ще се окаже че е като майка си, като си хареса нещо или като си науми нещо и все на нейната да е
. Аз пък на последък много пари харча, не че ги имам де, но като съм в депресия и харча, отделно от прегледите и лекарствата, някак си се чувствам гадно и виновна и все гледам нещо на малката да купя, и то по усърдно дрешки
, кой ли ден мъжо ще ми прибере и картите, вече спря да ми оставя пари, ако не му поискам, щото колкото и да ми остави до вечерта съм ги похарчила
. Ужасна съм.
. Еми като немога да и купя здраве, поне топли дрешки и обувки да и накупя
.
. Пробвай

ще подметна на мъжа ми, че и без това нещо ме е стегнала шапката
При баща ми беше така, чак един съсед му звънеше да си мести колата,че това било неговото място
щото той така си решил. А панела не го оставяй там,аз така изгорях 
,Само ако има вариянт да се придвижиш към Младост ,че излизането от този квартал вечер в пика е просто пагубно 
Препоръчани теми