ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 747
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Петък вечер в Бялото е чудесно за моята личност  newsm03 newsm10
Винаги след дупки идва подем  Peace
И аз бях изпаднала в подобна "яма" лятото и не вярвах че нещата  ще се наредят, но се получи Simple Smile
Много сили и позитивност на всички  Hug

# 526
  • sf
ДД
Бях на работа, Вико и баба му по тъмна доба ги закарах в градината. ПАрно има. Разгледах къде ще е тяхната група, ако някога получат АКт 16  Rolling Eyes Свежо и приятно е, чисто ново. Залата за игра е два пъти по-голяма от предишната. Спалнята също, а креватчетата са от тези,дето се вдигат в шкаф на стената, излишно ми се струва, при положение,че помещението си е само за спане, ама сигурно да не събират прха, знам ли.
След малко ще ходя да ги прибера, дано е слушал. Мъжо се скъсва да мрънка,че е далече и се кара по малки улици, тесни, аман вече от тва мрънкало. За него и две коли да има, е задръстване. А смея да твърдя,че в нашия район тва въобще не е трафик, като знам какво е по България и центъра да речем. Казах му,че той трябва да живее на село и да се придвижва с балканче  hahaha
За петък през деня не мога, за вечерта май няма да има проблем,ама мъжо още не знае  Joy

Дани, Кирова, всички в дупките, кураж  Hug
За семейните дупки,мога много да говоря, знаете,че чат-пат падаме яко в нея- колко сме се развеждали не е истина просто  Joy засега я кретаме. Второто дете нас определено ни сближи и отложи разпада  Mr. Green

Надух ли ви главите, айде бегам

# 527
  • София
Вики,той Дидо трябва да се радва че детето е в нова градина и е с баба си.
То и моя незнае за срещата Mr. Green
Довечера ще ходи ли някой на Скокливия,ние за сега ще ходим?

# 528
Аз още се чудя Иве, ама по клоня към това да не ходим .Представям си каква ще е лудница, освен това искам малко да постои Ева навън ,че по цял ден е затворена.Ако все пак решим ще ти се обадя  Hug
Каква патка съм  Embarassed, забравих с какво ми каза хомеопатката да си мажа крака- май беше йодасепт,ама сега чета в листовката че не се препоръчва при бременност и кърмене newsm78
Аз също ще дойда в петък вечерта Grinning

# 529
  • Варна
Аз съм в болничен - Нелия болна  Sad Сега съм си вкъщи така, че ще ви следя по цял ден. Сутринта се събуди без глас и накашляше. Няма Т слава богу. Аз си пуснах два дни тпуск, а то се оказа че премина в болничен  Tired дано я стабилизирам до петък.
Иве, кой да ме вземе не разбрах и откъде- в смисъл какво ме питаш точно. newsm78 .Около мен всички са с деца  Mr. GreenЩе отсядам у приятелка, която живее точно зад ОМВ-то до Джъмбо. Улици и адреси не знам. Аз моля само да ми обясните къде се намира бялото, аз ще се оправя, няма проблем.Можем и анкета да пуснем, ако някой иска, а пък чете между редовете да се включи. Peace
Велина стискам палци  PraynigАко някой иска да ми пусне телефон на лични, ще върна и моя, за да не съм съвсем без координати.

# 530
  • София
Аз ще те взема за срещата,Вилма.Аз живея на същото място където и приятелката ти,ще се окаже че си в нашия блок.Пиши как се казва и децата сигурно я знам Peace

# 531
  • София,
Аз точно си мисля как да се присъединя за срещата и го умувам тука, ако всичко е наред с Вероника и баща и се съгласи, неизникне някой друг ангажимент, ще гледам да дойда.  Peace А с метрото мога да ли стигна дотам newsm78. То аз веднъж съм ходила - обаче тогава идвах с Рокси и тя ме доведе, но откъде минахме и какво беше идея си нямам, мъжа и ни докара с колата от тях, а те бяха някъде в Надежда. Та май няма да е лошо да се уточни точно в кой ден и час и да се даде пак точния адрес на това "БЯЛО" аз и с такси май най добре ще се оправя. Peace
Днес Вероника ме води на разходка Mr. Green, вчера и купих едни ватирани дънки, много сладки от детското магазинче, обаче тя си харесала и блузката дето беше комбинирана с тях на манекена, и сутринта става и ми вика - днес къде ще ходим, искам да си облека новите дънки, а ти що не ми купи и блузката, искам да ходим да ми я купиш, до обяд ми наду главата Joy представяте ли си. Еми ходихме и и я купих. Ще се окаже че е като майка си, като си хареса нещо или като си науми нещо и все на нейната да е Sick. Аз пък на последък много пари харча, не че ги имам де, но като съм в депресия и харча, отделно от прегледите и лекарствата, някак си се чувствам гадно и виновна и все гледам нещо на малката да купя, и то по усърдно дрешки  Blush, кой ли ден мъжо ще ми прибере и картите, вече спря да ми оставя пари, ако не му поискам, щото колкото и да ми остави до вечерта съм ги похарчила #Crazy. Ужасна съм. Crossing Arms. Еми като немога да и купя здраве, поне топли дрешки и обувки да и накупя Joy.
Бути бързо да се оправя Нелия. Аз пробвах едно ново хомеопатично лекарство - казва се ХОМЕОВоКС - на опаковката пише при ларингити , болка в гърлото и по специално в гласните струни, пресипналост и загуба на глас. Ицко му се оправи гласа за няма и ден, като смучеше по две първо на всеки час, т. е. три пъти смуча и после си легна. Вчера и мен ме болеше гърлото и аз смучех и днес също, вече не ме боли  Peace. Пробвай  Peace

# 532
Аз ще те взема за срещата,Вилма.Аз живея на същото място където и приятелката ти,ще се окаже че си в нашия блок.Пиши как се казва и децата сигурно я знам Peace
Да не излезете роднини  Mr. Green
Ох, и на мен ми се идва на срещата  Blush ще подметна на мъжа ми, че и без това нещо ме е стегнала шапката  Grinning

# 533
  • На края на вселената!
Всички да излизат от дупки, ями и прочие. И аз се присъединявам към излизането.
Нощес чух алармата на колата, но нямаше никой около нея. Оказа се, че са ми счупили стъклото на зядна лява врата. Столчето на Кати в стъкла. Предполагам че е един съсед, който твърди че спирам на неговото място. Винаги спира плътно зад мен и искал да ми намекне, че това е негово място. Ходих в до районното да подавам жалба, ходих да правя стъкло, закъснях с взимането на ученичката, не успях да взема лекарства на майка ми (тя няма за тази вечер). Луда станах. Поне мъж ми се прибира и няма да съм сама тази нощ. Ако реши същия да повтори, няма да му се размине.

# 534
Ау Мими какви хора има,как може.Да явно не са били крадци ,че инъче щяха да вземат столчето.
Вилма сега ще ти пратя и моят телефон на лични.
Дани,Бялото е бар който се намира в един търговски център Корнера точно на ъгъла на К.Величков и Сливница,вижда се отвсякъде по нагоре има и една голяма Неделя,няма как да го объркаш.
Аз днес цял ден готвя една супа и правя един кекс,само прекъсвам и иззлизам по кафета с приятелки.Направо се чувствам виновна и грам не съм учила листовките днес.Едната ми приятелка сега ми направи тактично забележка,че само за децата говоря.Не съм се замислила щото все с майки се виждам и на пръстите ми се броят други без деца,явно наистина прекалявам и само тва ми е темата.

# 535
  • На края на вселената!
Яна, не е кражба 100%. Радиото си е на място, панелът му е в жабката, а е хубаво със СД плеър. Картата за паркиране на инвалидно място също не е пипана (а би струвала доста). Нищо не е взето от колата. Дори не е правен опит да бъде отворена. Само да ми направи мръсно. Дори е скъсал уплътнението на прозореца, защото е напъвано с желязо явно - не е случайно хвърлен камък да речем.

# 536
  • sf
МНого ги мразя такива изпълнения, тва да не му е комунизма, спирала си му на мястото.  ooooh! При баща ми беше така, чак един съсед му звънеше да си мести колата,че това било неговото място  ooooh! щото той така си решил. А панела не го оставяй там,аз така изгорях  Rolling Eyes
Значи петък вечер остава срещата? Казах на мъжо , там ще съм  Mr. Green
Вико спеше като отидох да ги взема, но го преместих в колата и си доспа там,че имах да ходя и до друго място, та се наспа. Каза,че е доволен.

# 537
  • София
Мими  Hug
Яна ми за какво да си говориш?Следващия път измисли някаква история за млад мъж,да  Shocked ей така.Всяко нещо с времето си,гаджета дрехи дискотеки,после мъже сериозни,после сметки,после деца,после климактериум,остеропороза и пенсията,забравих да вметна сериалите.Като преминем 80 и сме живи,пак от начало темите.

# 538
еее Мими, неприятно.При нас пък пукат гуми за спрели пред входа неживущи в него  Rolling Eyes Ужас просто
Дани ,метрото е удобно ,ама само за отиване, после работи до рано ,а ние си лафим до късно  Laughing Аз ще те взема с мен   Hug,Само ако има вариянт да се придвижиш към Младост ,че излизането от този квартал вечер в пика е просто пагубно ooooh!
Мими ,а кажи може ли да ми казала йодасепт Галя  Embarassed Embarassed Embarassed?????

Мале свеки  готви аз си чатя тук  Mr. Green

# 539
  • sf

Мале свеки  готви аз си чатя тук  Mr. Green
А мойта спи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт