House M.D. (тема 6)

• 34 639
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Това беше добро  hahaha  hahaha

# 586
  • София
Аз ли съм луда или в този епизод на Хаус виждам Хаус като Дийн Уинчестър и като момче от Glee  Joy

Изобщо не съм доволна, че Къди е болна  newsm45

# 587
Ване, Къди не е болна  Peace

# 588
  • София
Ох, видях и камък ми падна от сърцето... Не бих могла да преживея нейната смърт.
Когато умря приятелката на Уилсън преди няколко сезона така ревах...

Ама ново 20 де... сега пък пак този Викодин  Weary

# 589
Снощи коя серия на Хаус беше по Нова? Не им пише в програмата, не успях да я гледам и искам да я потърся из торентите.

# 590
  • София
Малко съм позанемерил сериите в последния сезон...
От какво е болна Къди и защо се разделиха?

От къде тези знания по физика в Хаус и Номер 13  Simple Smile

Може ли да се сетите за серии с доста детективство в тях или въобще любими епизоди?

Имаше една от първите сезони, когато Хаус пресъздаде опит (цитира филма "Променливи състояния от 80те) и да достигне по дълбоки нива на подсъзнанието, за да се добере до информация (в един контейнер се затвори и взе някакви опиати  Grinning )

# 591
Къди не е болна, т.е. нищо фатално. Разделиха се точно заради това, че тя не можела да му се доверява и бла-бла. Някакви неща, които на мен ми се сториха несериозни. Wink

# 592
  • София
Сериозни или не - нали трябва да стане сериала.
Ама пък да ти кажа на години около 40 с малко дете... всъщност са си доста сериозни нейните причини...
Факт е, че няма такъв шемет като Хаус!

# 593
серията с женитбата на Хаус беше уникална  Joy как се казваше това огромно превозно средство с размерите на танк, в което Хаус раздруса екипа си...

а това със серийният убиец, който ядял жертвите си, беше много психо... една от най-интересните серии дотук...

# 594
Сериозни или не - нали трябва да стане сериала.
Ама пък да ти кажа на години около 40 с малко дете... всъщност са си доста сериозни нейните причини...
Факт е, че няма такъв шемет като Хаус!
Еми даа, ама това е Хаус, аз ако бях никога нямаше да го зарежа. Mr. Green

# 595
  • София
Олеле! Хаус какво прави със себе си? Някой гледал ли е до края сезона  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 596
Да, нещо искаш ли да знаеш?  Whistling

# 597
  • София
Не знам искам ли да знам, обаче последните серии от сезоните на Хаус винаги са ми... ох, няма такава емотка!!!
Тази серия до момента надминава серията, в която Хаус и Къди рязаха крака на едно момиче, което беша затрупано пад града... Божке, умирам от ужас като ги гледам точно тези операции...

# 598
Кой епизод дават, когато се реже във ваната ли? Mr. Green

# 599

Общи условия

Активация на акаунт