Ей това демек: http://www.vipsecurity.bg/bg/what_is_new/news/view/53

и последно без да споря или да нажежавам обстановката - След като си решила, че мястото ти не е тук, защо продължаваш да ни четеш? 

Може да съм била рязка, ама моля да ме извините - в цикъл съм.

Викам "Хайде да не ги занимавам". Между другото в интерес на истината не ви и попитах, понеже открих по-просто и евтино решение - да гепя на свекърва ми една картина от кухнята. И сметам да осъществя плана си. Та даже ú казах, че ще се наложи да ни я подари, понеже на мене ми сЪ харесва и мисля да бия един пЕрон на дуварЯ да я закичвам. 

просто ми стана любопитно, защото казваш, че не ти е интересно, манджи, големи деца и таквиЗ работи. 

! 
.
Е к'ви декларации, кой и къде ще ги иска? Ми то дефакто ще се влиза ли някъде
Гьостерица трябва и за него. Да върви да работи, че вече почнах в смешни ситуации да изпадам, за да му намеря работа. Той се е предал, вапцАл и воПще само лежи по креватя (пардон по дюшеците, на които спим от 10 дена). Така че каквот' му бодна на дуваря, т'ва ще гледа. Важното е на мене да ми аресва. 
как занимавам човека с моя безработник... И без това взеха да ми разправят, че моят бил мъж под чехъл. А то изобщо не е така. Просто аз му търся, щот' Богдьо вече зе-даде и сЪ предаде. На безработицата.
Не на мен.