Жената ЛЪВ-38 част!

• 19 991
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Синеоч  Hug Hug Hug Hug Hug

Пол, почти актуална на 50 %, ако искаш подробности ще обясня.

# 661
Сега надделява мъката, това е ясно. Аз по принцип съм позитивна натура, негативизма ми е непознат, но в момента чувствата ми достигат своя връх. Аз и мъж ми сме смазани.

Реа аз оттдавна го мразя този месец, свършва лятото започва студ и ми е едно такова гадно, но сега вече го мразя още повече.

преди морето с Ройчето http://www.foto.bg/data/1597/medium/Picture_7401.jpg

# 662
...Пол, почти актуална на 50 %, ако искаш подробности ще обясня.

Не, просто се замислих. Peace

# 663
Синеоч казвала си , че ти харесва подписа ми...........и аз го харесвам, той ми беше коледният късмет  Simple Smile Сега е нормално да те били.......но и това ще мине.  Hug

# 664
Пол, не съм я пипала отдавна, кг. не са мръднали, иначе надеждата остава.

Тедко, забравих, но не нарочно, стискам силно, силно палци.

# 665
Синеоч казвала си , че ти харесва подписа ми...........и аз го харесвам, той ми беше коледният късмет  Simple Smile Сега е нормално да те били.......но и това ще мине.  Hug

Да и снаха ми казва, хайде сега си направете едно бебе, като заместител  Whistling....но ще видим. Реааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 666
Пол, не съм я пипала отдавна, кг. не са мръднали, иначе надеждата остава.

Тедко, забравих, но не нарочно, стискам силно, силно палци.

Е, значи все пак е актуална. Уф, аз трайно задържах едно кило на гъ.а си Confused Няма смъкване с тоя апетит, дето не ме е напуснал вече бая време #2gunfire

# 667
Споко Пол нал' почваш скоро работа, ей тогава ще го смъкнеш това 1 кило  Mr. Green

# 668
Споко Пол нал' почваш скоро работа, ей тогава ще го смъкнеш това 1 кило  Mr. Green

Аз точно тръгвайки на работа качих 6 кг. Вярно, че за 2 г., но качих и то много.

# 669
Споко Пол нал' почваш скоро работа, ей тогава ще го смъкнеш това 1 кило  Mr. Green

Ти ми се смееш, но и друг път сме коментирали - едно кило за нисък ръст си е бая и много личи Confused. Да, като почна работа ще смъкна, но постепенно пак ще кача Twisted Evil

# 670
Оффф темата за килата хем я обичам - хем не.

Хаясче явно е дошло време са ги качиш тези 6 кила по една или друга причина.

Аз имам проблеми със щитовидната жлеза и вече се убедих, че няма да ги сваля и сега гледам да съм умерена.....но се примирих квато - такава............

Пол оки ще свикна с мисълта , че едно кило на твоят ръст е проблем, виж на Нора и 200грама е видимо напълняване Mr. Green

# 671
.... на Нора и 200грама е видимо напълняване Mr. Green

Именно Twisted Evil. И за мен едно кило е видимо напълняване ooooh!. Лилипутите в темата да ме подкрепят Crazy.

# 672
# 673

Twisted Evil

Лилипутите явно отдавна заспаха и никви ги нЕма сега Twisted Evil

# 674
аз съм от тях с 1,58  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт