Капризи на съдбата / Sortilegio

• 64 788
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Това не е ли ббтретият в брака на Ракел? Бисексуален, който е едновременно неин любовник и на мъжа й.
Сериозно  #Crazy #Crazy #Crazy

# 196
Това не е ли ббтретият в брака на Ракел? Бисексуален, който е едновременно неин любовник и на мъжа й.
Сериозно  #Crazy #Crazy #Crazy
Да, това и аз го четох някъде. Даже в един друг форум много се зачетох какво става занапред и сега малко ме е яд, защото знам и няма да ми е толкова интересно. Close

# 197
   Хулиан Хил обикновено играе подлец, тук такъв ли ще е?

да.

# 198
  • София
   Хулиан Хил обикновено играе подлец, тук такъв ли ще е?

да.

Изобщо не ми допада...

# 199
Къде се губите?Не гледате ли филма? Rolling Eyes

# 200
Тази седмица не можах да гледам сериала,затова ги изгледах наведнъж.Прави ми впечатление ,че пред Фернандо Алекс казва,че е с Мария Хосе за отмъщение,а пред нея,че я обича / поне така разбрах де/.Четох в един друг форум какво ще става ,филма ще е става все по интересен ,чак нямам търпение за всяка следваща серия.
Темичката не върви ,много малко пишем  Tired.

# 201
Може ли линк към форума.....много съм любопитна.  Embarassed

# 202
Аз от ТУК се осведомих за епизодите напред  Peace

# 203
Аз от ТУК се осведомих за епизодите напред  Peace

И аз от там  Grinning.

# 204
Тази седмица не можах да гледам сериала,затова ги изгледах наведнъж.Прави ми впечатление ,че пред Фернандо Алекс казва,че е с Мария Хосе за отмъщение,а пред нея,че я обича / поне така разбрах де/.Четох в един друг форум какво ще става ,филма ще е става все по интересен ,чак нямам търпение за всяка следваща серия.
Темичката не върви ,много малко пишем  Tired.

Аз ви писах вече че съм го гледала. Някак си не ми се коментира. Просто го гледам с български дублаж, от който не съм доволна.

# 205
# 206

Коя двойка ви по харесва?

# 207

Коя двойка ви по харесва?

И питаш,такава химия има между Алекс и МХ.Четох интервю с Уилям Леви в което казва ,че не са се познавали преди това и на кастинга си казали само здравей и ги накарали да се целуват  Whistling.при условие,че не харесвам особено Жаклин,не мога да си представя друга да играе тази роля.
Като започна филма ,като гледах началото ми се стори за по-хубав Бруно,Алекс ми се стори много сладникав направо захаросан,не знам защо но след първата втората серия се бях настроила ,че след загубата на паметта ,сериите ще се влачат,Алекс ще е лигльо и ще вярва ,че се е оженил и т.н.....,но Уилям се справя много добре с ролята ,действието се развива бързо,и май всички тук плакнем очи по Алекс.

# 208
действието се развива бързо,и май всички тук плакнем очи по Алекс.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Aз не виждам друг, по който да плакна очи освен по Алекс  Heart Eyes
Е може би Фернандо  Wink
А за сериала какво да коментираме, то е ясно -влюбват се, после романтика ,любов.След това се намира някой да ги раздели (в тоя случай цели четерима  #2gunfire ), но накрая любовта побеждава и така  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
И мен ме дразни дублажа, особенно гласа на МХ  ooooh!
За двойката естествено Алекс и МХ  Heart Eyes

# 209
В оригинал гласът на Жаклин е по-нежен и пасва на наивността на героинята. А този на Уилям доста съблазняващо звучи и си е точно на прелъстител. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт