Капризи на съдбата / Sortilegio

• 64 818
  • 268
  •   1
Отговори
# 60
Чак сега видях темата, записвам се при вас. Първа серия я пропуснах, от втора нищо не разбрах, но какви убавци има...диос мио!!! Връщам се в началните страници да прозра за какво иде реч.

http://tvnovelasbg.30.forumer.com/index.php?showtopic=17737от тук можеш да си ги сваляш

# 61
  • София
Чак сега видях темата, записвам се при вас. Първа серия я пропуснах, от втора нищо не разбрах, но какви убавци има...диос мио!!! Връщам се в началните страници да прозра за какво иде реч.

Сериите ги мернах ва замунда!

# 62
# 63
  • España (Плевен)
Бруно не се държа чак толкова заплашително към бащата на МХ във вчерашната серия. И изкарва Алехандро лошия...  

Трейлър към епизод 3

# 64
  • España (Плевен)
    Днес ще е интересно Grinning Алехандро ще се появи...  Mr. Green

# 65
  • София
    И какво, заплаши ги със затвор и тя се съгласи да живее богато!Много нереално!Уж не иска, пък се съгласява.За какво би могла да отиде в затвора, за няколко нелегални стоки в склада на баща и?Глупости на търкалета.Сестра и, и тя се тръшка, където няма нищо общо,че не и се ходело в затвора...Нея пък за какво биха могли да вкарат?Гледам ги, но много им се дразня...Най-много им се дразня,че всеки премълчава истината, вместо да я каже веднага, чакат, чакат, да става все по-сложно!

# 66
  • España (Плевен)
Той не ги ли заплаши с това, че те са измислили плана със сватбата, за да измъкнат парите на семейството?  newsm78 Не каза ли, че може и те да са виновни за смъртта на Алекс?  newsm78 Защо ми се върти това в главата като причина да остане вдовица...   Thinking

# 67
  • София
Еми това са латино сериалите!!!
Поне този е къс - около 90 серии Simple Smile

# 68
   И какво, заплаши ги със затвор и тя се съгласи да живее богато!Много нереално!Уж не иска, пък се съгласява.За какво би могла да отиде в затвора, за няколко нелегални стоки в склада на баща и?Глупости на търкалета.Сестра и, и тя се тръшка, където няма нищо общо,че не и се ходело в затвора...Нея пък за какво биха могли да вкарат?Гледам ги, но много им се дразня...Най-много им се дразня,че всеки премълчава истината, вместо да я каже веднага, чакат, чакат, да става все по-сложно!

Заплаши я, че ще направи така, че да излезне че тя и семейството са измислили да го убият, за да му вземат богатството като стане негова вдовица. Каза й, че той си е изпипал работата:"Някой от твоите познати виждал ли ме е?(Не) Апартаментът(в Саки) е нает под чуждо име и никой не ме е виждал. Служебното лице от общината което подписа акта за брак е подкупен от него(вече го няма в Саки). И да твърдите всичко което е станало аз ще отричам че ви познавам и на кого ще повярват, на вас или на мен?" Там богатите владеят власта за разлика у нас Laughing затова е неясна тази заплаха.
Сестра й разбра че може да ги тикне в затвора и предпочита да се съгласи Мария-Хосе на сделка с Бруно. Каза й че не са виновни тя и баща й че се е замесила  стози Алехандро ли, Бруно ли и тя трябва да направи нещо, за да не влезнат в затвора. По принцип тя си е меркантилна.
Мария-Хосе не се съгласява а ще се мъчи да се измъкне, но се появява възкръсналия и нещата се заплитат за нея.

# 69
  • София
   Божее, какви подробности помниш!Аз  не се опитвам ни имена, ни подробности да помня.А като свърши филма, все едно никога не съм го гледала!Помня две-три основни неща за филма и това е.Така съм свикнала от времето,когато четях много книги. Да не ми става бъркотия в главата, свършвам книгата, изтривам всичко и започвам другата.Ама четях по книга или ако бяха по-малки по две на ден.

# 70
Снощи я гледах серията. Плюс това наскоро го гледах и с гледането си обясняваш много неща които не си разбрал в началото. Плюс това не е нещо сложно. Фабулата е елементарна но занимателна.

# 71
Аз да се запиша,загледах и този сериал,та затова,въпреки че ми е малко объркан-не го гледах редовно.

# 72
  • España (Плевен)
Днешната серийка беше супер. Simple Smile

# 73
  • София
Започна да ми става все по-интересен филма. А и Алехандро е такъв красавец ....

# 74
Ммм днеска епизода беше доста добър Simple Smile
Бруно само как ревнува Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт