Капризи на съдбата / Sortilegio

• 64 787
  • 268
  •   1
Отговори
# 15
  • España (Плевен)
 Така е Wink  Казваше се Улисес  hahaha

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 15:01 от К А Т И

# 16
и тук се записвам  Peace  ще следя филма  Simple Smile 

# 17
  • София
  Загледах го заради Уилям Леви!Много ми е сладък!Той раздели ли се с Елизабет Гутиерес или са още заедно?

# 18
  • España (Плевен)
Той раздели ли се с Елизабет Гутиерес или са още заедно?
  Заедно са... Тази година през март им се роди второто дете - момиченце. Кръсти ли са я Кейли.

# 19
  • София
Той раздели ли се с Елизабет Гутиерес или са още заедно?
  Заедно са... Тази година през март им се роди второто дете - момиченце. Кръсти ли са я Кейли.
Аа, супер, много се радвам!Много хубава двойка са!

# 20
  • София
записвам се, че го загледах, но..... или аз съм нещо тъпа  newsm78 или неразбрала : Мацката как така се ожени уж за Алехандро, а пък дойде Бруно. Не са ли се виждали с него. Неразбирам. Моля помогнете!  Hug

# 21
  • España (Плевен)
Аз разбрах, че Бруно отначало се представя пред нея за Алехандро. Има план да го убие и да му вземе наследството чрез брака. Но не знам как точно...  newsm78

# 22
  • София
Ще следя.
Започнаха да ми липсват латино сапунките... а пък за Мъжете в тази просто...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хенри Сото освен в Приятелки и съпернички играе и в Скъпа неприятелко (ама пък там има един друг убавец - Хорхе Аравена)

На Уилям Леви и на Давид Сепеда им върви да са братя - такива го играха и в още един сериал, на който не му помня името. А пък с Елизабет Гутиерес са просто невероятно готина двойка!!! Дано си останат такава!!!

Аз разбрах, че Бруно отначало се представя пред нея за Алехандро. Има план да го убие и да му вземе наследството чрез брака. Но не знам как точно...  newsm78

правилно си разбрала ще се разбере малко по-късно какво точно ще се случи.

# 23
  • España (Плевен)

Промо

# 24
  • España (Плевен)

# 25
  • España (Плевен)

# 26
  • España (Плевен)

# 27
  • España (Плевен)

# 28
  • София
Нещо тази Жаклин Брахамонтес (или както се пише) изобщо не ми харесва... Много и е изкуствена усмивката...

# 29
  • София
Нещо тази Жаклин Брахамонтес (или както се пише) изобщо не ми харесва... Много и е изкуствена усмивката...
И на мен, но не смеех да кажа. И в един друг филм съм я гледала, и там не ми харесваше!Нали уж трябва да е младо,невинно момиче,от село, прекалено....е изкуствена за тази роля.

Общи условия

Активация на акаунт