Капризи на съдбата / Sortilegio

• 64 786
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
Аз разбрах, че Бруно отначало се представя пред нея за Алехандро. Има план да го убие и да му вземе наследството чрез брака. Но не знам как точно...  newsm78

Като се ожени за вдовицата на Алехандро, като е сигурен в чара си над нея. Затова избира хубаво и не толкова интелигентно момиче за тази цел. Целта му е премахване на брат му и добиване на богатството.
Гледала съм сериала.
Ако искате питайте.

# 31
  • София
Аз разбрах, че Бруно отначало се представя пред нея за Алехандро. Има план да го убие и да му вземе наследството чрез брака. Но не знам как точно...  newsm78

Като се ожени за вдовицата на Алехандро, като е сигурен в чара си над нея. Затова избира хубаво и не толкова интелигентно момиче за тази цел. Целта му е премахване на брат му и добиване на богатството.
Гледала съм сериала.
Ако искате питайте.

Всичко, което обаче другите не са гледали се пише с ББ.

# 32
Нещо тази Жаклин Брахамонтес (или както се пише) изобщо не ми харесва... Много и е изкуствена усмивката...

Все пак е кръстоска между мексиканец и белгийка Laughing
Иначе е много сърдечна и лъчезарна в живота и като футболен коментатор от световните първенства по футбол.
Доколкото знам тук сменя в последния момент друга титулярка и след края на снимките се разболява от преумора.
В началните епизоди я представят по-неглиже, за да прилича на бедна. После ще добие човешки вид.
Ето й официалния сайт
http://www.jackybracamontes.com/v1/

# 33

Гледала съм сериала.
Ако искате питайте.

Всичко, което обаче другите не са гледали се пише с ББ.

Добре. Ще спазвам. Това, което написах, вече беше в първа серия. Бруно се ожени за Мария-Хосе под името Алехандро Ломбарди. Продължава да следва набелязания план.
П.П. В рекламните брошури за телевизионните програми такива безсмислици са написали че направо е объркващо. За това написах основната идея.

# 34
  • София

П.П. В рекламните брошури за телевизионните програми такива безсмислици са написали че направо е объркващо. За това написах основната идея.

То не си заслужава човек да чете рекламни статиики... иначе в сайта с теленовелите инфото е що - годе прилично изписано.

Мен ме дразни устата на Жаклин. Гледах я и в Руби... имам чувството, че са прекалили с тунинга за зъби и устните и...
Иначе не казвам, че не е чаровна или не е добра актриса.

# 35

То не си заслужава човек да чете рекламни статиики... иначе в сайта с теленовелите инфото е що - годе прилично изписано.

Мен ме дразни устата на Жаклин. Гледах я и в Руби... имам чувството, че са прекалили с тунинга за зъби и устните и...
Иначе не казвам, че не е чаровна или не е добра актриса.

Напротив - за съжаление устата й е такава, а зъбите са й естествени. Виждала съм кадри в близък план заснета да плаче и са естествени.
И в живота има много жени, които не са първи красавици, но имат някакъв чар. Като съм гледала Бракомонтес като репортер и вече приемам устата и усмивката й не толкова критично.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 16:25 от sabina_k

# 36

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 16:46 от sabina_k

# 37
  • София
ама обувките на Габриел Сото са....  Sick Sick Sick 
На мен най-много ми харесва Давид Сепеда от тези убавци...

# 38
ама обувките на Габриел Сото са....  Sick Sick Sick 

смених снимката за да не се карат модераторите
ама и тази си я бива
Давид Сепеда с тази роля на Бруно взима годишната награда в Мексико за най-добър злодей

# 39
  • София
ама обувките на Габриел Сото са....  Sick Sick Sick  

смених снимката за да не се карат модераторите
ама и тази си я бива
Давид Сепеда с тази роля на Бруно взима годишната награда в Мексико за най-добър злодей

защо я смени. просто трябваше да я намалиш!
Прочети тук как става http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Не се и съмнявам... ма той си има нещо злодейско в излъчването...  на другите двама ич не им тича да са лоши!

# 40
# 41

Не се и съмнявам... ма той си има нещо злодейско в излъчването...  на другите двама ич не им тича да са лоши!

Всеки добър актьор трябва и да бъде лош Laughing

# 42
  • España (Плевен)
Брахамонтес е красива, но малко устата и е странна. В това и е чара... Ааа  Crazy Сото е прекрасен. Има едно такова страхотно излъчване. Направо ако те погледне да те разтопи..  Rolling Eyes

# 43
  • España (Плевен)

# 44
И аз запис .И аз днес хванах края на втори епизод..преди малко гледах първи сега и втори си свалям.
И на мен много ми липсваха латиносериалите.А сега цели 2 един след друг Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт