Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 2

• 24 859
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Няма спор, красива е..........има, излъчване и обаяние! smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501

# 556

Благодаря, Нинка............и на теб, джанъм!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 557
# 558
Кралице неуморна си скъпа  smile3525 smile3525 smile3525, само да видим дали ти ще останеш доволна от нас. Предполагам, че очакваш не цветя и благодарности, а отразяване на този огромен труд, който полагаш за нас и споделяш това което си видяла и чула от филма....
Първо, благодаря........второ, права си.......чакам да започнете и да коментирате филма, иначе както си се досетила и аз съм споделяла ...обезмисляте, това....което правя, за темата и вас....все пак, не кой знае, какво, но губя желание, като не виждам...реакциите ви, каквито и да са! Преодолейте, тези убеждения, че някой ще ви смъмри за споделеното мнение, тук е виртуално пространство и не го правете толкова на въпрос, пък и от цялата работа.........губи темата, нашата тема! Благодаря за вниманието, макар и да не е нужно .........да се благодари, за това! Приятен ден! Hug
Трябва да си помисля по поставените въпроси  Thinking

# 559
Кралице неуморна си скъпа  smile3525 smile3525 smile3525, само да видим дали ти ще останеш доволна от нас. Предполагам, че очакваш не цветя и благодарности, а отразяване на този огромен труд, който полагаш за нас и споделяш това което си видяла и чула от филма....
Първо, благодаря........второ, права си.......чакам да започнете и да коментирате филма, иначе както си се досетила и аз съм споделяла ...обезмисляте, това....което правя, за темата и вас....все пак, не кой знае, какво, но губя желание, като не виждам...реакциите ви, каквито и да са! Преодолейте, тези убеждения, че някой ще ви смъмри за споделеното мнение, тук е виртуално пространство и не го правете толкова на въпрос, пък и от цялата работа.........губи темата, нашата тема! Благодаря за вниманието, макар и да не е нужно .........да се благодари, за това! Приятен ден! Hug
Трябва да си помисля по поставените въпроси  Thinking
Не е наложително, просто е желателно........и не само ти, Маман, отнася се и за другите..........пожелателно, ако става, така.........към тях е такова, пожелателно......да се включват, че иначе е .........безпредметно, да чакаме преводи и да четем, това мога да го правя и сама ..........за себе си, само! Писането и публикуването, отнема повече време, отколкото......записките и драсканиците ми, тях няма нужда да ги подреждам......в нагледен вид, разбирам си ги и така, нахвърляни! Доста ...се отклоних, сори! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 560
# 561
# 562
# 563
# 564
# 565
# 566
# 567
# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт