Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 2

• 24 860
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте ,момичета ! Hug
Изчетох ви, и хиляди пъти съжалявам защо изказах мнение и зададох един ,единствен въпрос. ooooh!
Не се стремя да налагам мнение ,просто казах аз какво мисля.
И ... не желая да натопорчвам темата. NaughtyИзказах и предположение ,но явно моето подразни някой,но друго не ? newsm78 newsm78 newsm78
Кралева ,мерсаж за отговора !  bouquet

# 286
Здравей, Све! Hug

# 287
Нинка разгледах снимките които си сложила снощи. Те са от 4 епизод - след намушкването. Прочетах и поста ти - още снощи ти писах че си преживяла много. Не ти е било лесно. Сигурно не ти е лесно и сега когато споделяш тези твои лични преживявания в темата. разбирам те напълно. Филма те връща назад в годините, когато и ти си имала проблеми. Ти просто си изливаш душата в темата. Аз не искам да бъркам в раните ти, но разбирам твоята позиция и я приемам. При проблем в една връзка и двамата имат вина - ти се опитваш през твоите очи да видиш грешките на двамата, а в твоя случай да разбереш и собствената си грешка за твоя проблем. И всичко това си го написала. Но не си угодна с разсъжденията си на някои хора. Но не се притеснявай. Всеки има право на мнение и аз не виждам защо това твое лично мнение трябва да е като моето или като на някой друг от участниците. Аз те поздравявам за това че имаш сили да напишеш тук за собствените си проблеми и за това че един филм те кара да потърсиш и своите грешки за тези проблеми. Не се притеснявай скъпа - не е задължително всички да се съгласяват с казаното от теб. Нека да оборят твоите разсъждения с факти от сериала.
Мамче съгласна съм с твоята позиция. Много пъти съм писала по тези въпроси в желанието на някои хора да налагат собствената си позиция. Защо трябва да мислят останалите като мен. И това предварително настройване от това което ще се случи, но сме видяли само снимки или реклама - също не го приемам. Ами да след като Джемиле намушка Каролин ще има следствие, процес и всичко както си е в реда на нещата. Защо не изчакаме да видим какво ще се случи и след това да коментираме. Май някои хора ги сърбят ръцете да натопорчват темата.....

Теди ,аз само дадох едно предположение ,нищо друго ,също като теб в по предните страници . bowuu

# 288
Здравей ,Бел ! Hug
Днес цял ден бях на работа ,дойдох си на село в късни доби ,влизам в темата и ПАК СЪМ ПОРИЦАНА  ooooh!
Но ,аз не се сърдя ...достатъчно ГОЛЯМА  Joy съм на години  за това  Joy Joy Joy
Всеки има право на мнение и аз изразих своето ! Peace
Ти как си ??? newsm78

# 289
Здравей ,Бел ! Hug
Днес цял ден бях на работа ,дойдох си на село в късни доби ,влизам в темата и ПАК СЪМ ПОРИЦАНА  ooooh!
Но ,аз не се сърдя ...достатъчно ГОЛЯМА  Joy съм на години  за това  Joy Joy Joy
Ти как си ??? newsm78

Наспах се май рано, рано и сега ще гледам нещо, от нашите филми! Joy Joy Joy

# 290
Здравей ,Бел ! Hug
Ти как си ??? newsm78

Наспах се май рано, рано и сега ще гледам нещо, от нашите филми! Joy Joy Joy

Хубаво ,приятно гледане.Но аз ще лягам вече ,че днес доста се уморих.... ooooh!

ЛЕКА НОЩ !!!  sleepuu smile3524 Sleeping Hug

# 291
Добро утро момичета   bouquet
Ето и закуската като за неделя

http://www.youtube.com/watch?v=DY_m67o_zOQ

Приятен ден  Hug Hug Hug Hug

# 292
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug

Мерсаж Мамче! Wink

# 293
Здравейте дами newsm51

Мамче благодаря за вкусната закуска съчетана с приятна музика  Peace Супер е!!!

А сега да се захващаме за работа  newsm79 1ironing и още 100 неща.....

# 294

Теди ,аз само дадох едно предположение ,нищо друго ,също като теб в по предните страници . bowuu
И аз това правя - изказвам мнения и предположения  bowuu

# 295

Добро утро на всички, много сте ранобудни!  Nature Partly Sunny Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose kaffeetrmker_2  Nature Sun With Face Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose smile3531  typeuu
Мамче, благодаря за кафенцето и закуската, ще пийна...че още не съм! bowuu Grinning  Heart Eyes Heart Eyes
Белл,Теди, Све.....здравейте......на едни приятна почивка, на другите ....приятна им шетня, на този фон ........с този клип, къде Ерканчо се усмихва .....чаровно и обещаващо, ще спори работата.....сигурно е!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Приятна и спорна неделя, до после!!! newsm10 smile3521 newsm51 newsm51 newsm51
Ето ви и едни китки, за настроение!!! Naughty Naughty Naughty

# 296

Надпис: " Ти, от приказката ли......дойде ..???" - питаме се, всички...

# 297
Надписи: "Легни си.....прибери се, да те пази, закриля......аллах!"

# 298
Кралице си

# 299
А това е един от любимите ми моменти.....Представям си какъв баща е в реалния живот....

Общи условия

Активация на акаунт