Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 143
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
Алегория, ех друго си е да си се завърнеш!  Hug Ама вземи ме отрази и в скайпа дееее  Hug А за Т и разстройството на Теди в крайна сметка се оказаха зъбки или вирус?

Жижин, абсолютно си права. Тя свеки хем обожава дечица, хем нали рядко си вижда внучката и правилно си забелязала как все по нея тича и й угажда, което мен съответно ме прави много доволна  Mr. Green Между другото съвсем скоро ще те изненадам пак в Канзас - от 1 ноември свеки си взима цееееели 10 рабодни дни отпуск и познай кой ще се възползва  Joy За кръста - за съжаление при мен няма оправяне, вече съм се примирила. Понякога когато се обостри направо ми се реве и само си викам 'ех какво да направя, че да си помогна, да се оправя', а всъщност знам, че оправия няма. Sad Благодаря за инфото за гриса, и аз мисля, че причината е в марката! Hug

Хариелка, дааа наистина дечицата вече си ИГРАЯТ помежду си. Simple Smile И у Анди има разлика в отношението и 'отразяването' на дечица от до преди 2-3 месеца.

Шайн, все забравям да ти кажа. Аз също досега (откакто захладня) не съм слагала чорапогащник на Андреа. Твърдя, че и тя никога не е била 'навлечено' бебе (дете). Simple Smile Даже често ми се случва да чувам 'ауу голо дете'  Joy За почивката ще ходим във Велинград в крайна сметка. Мислихме го, мислихме и решихме, че там си имаме романтични спомени от след сватбата  и пак ще сме там, но този път в друг хотел. Имаме нужда малко да се отделим само двамата и да се поглзим. Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 11:00 от Бърборанка

# 466
  • София
Добро утро момичета Simple Smile Къде сте се покрили всички, много пусто в темата  newsm78

Ние сме добре. Алекс се оправя и почти няма признаци, че е болен вече. Само малко се задъхва и подкашля, но и това ще мине. Продължаваме да си правим инхалации, даваме си лекарства и така..... Днес ще ходим по обяд до болницата на контролен преглед и ще видим докъде сме я докарали Simple Smile

От вчера започна да се пуска да прави крачки м/у мен и мъжа ми.  Mr. Green Много е сладък и как бърза, хвърля се напред без да гледа  hahaha. Това май не е прохождане, но пък щом и на близки разстояния се пусна може би скоро съвсем ще проходи  Simple Smile

Амбишъс Hug. Сигурно всички така ще се чувстваме като се върнем на работа. При такова отсъствие няма как да не е странно в началото Simple Smile Надявам се въпреки, че вече си доста натоварена пак да намираш време да се включваш, защото ще ми липсват постовете ти  Hug.

Янче_вд, миличкия Алекс, ужасно е това с пишлетата. Но пък трябва да се направи. Добре са те посъветвали момичетата за компресите с реванол, ще се оправи мъничето  Hug. За да ти е спокойно и според мен е по- добре да си вземеш направление за уролог и да го погледнат  Peace

Лиде, хубави подаръци е получил Макси Simple Smile Те хората от рано мислят за неговите по- нататъшни забавления Simple Smile Пък нищо чудно да вземе да си оцветява детето, те днешните хлапето нали доста по- бързо се развиват  hahaha

Алегория, каквато и да е причината за температурата и сополите на Теди дано минава по- бързо  Peace

Янче, много хубаво, че сте си направили семейна разходка с Ани и Топчо Simple Smile А пък щом планирате и излизане по женски  още по- добре  smile3521

Жижин, мерси Simple Smile Добре завърнали се и на вас  Peace

Хариелка, и аз да се присъединя към мнението, че мъниците си искат контакт и с други деца. Не че Алекс много съм го събирала, по простата причина, че няма с кого, но и ние като отидем на гости на най- добрата ми приятелка Алекс си играе с нейното момченце. Той е на 4 и в началото хич не му се занимаваше с Алекс, но напоследък го гледам, че започна да му обръща внимание, занимава го, а пък Алекс така му се радва и се смее с глас  Simple Smile

Говорите за помощта- аз също не мога да се оплача, защото много ми помагат. Нашите живеят с/у нас и всяка вечер майка ми идва и се занимава с Алекс. Винаги, когато я помоля да го гледа по някаква причина се отзовава. Вярно, че често влизаме в пререкания, защото всеки си има виждане за нещата, но пък няма как........случва се и в най- добрите семейства  hahaha

Виждам, че има завърнали се, но пък и хора, които спряха да пишат- Гануше, Дани, Ивуше  къде сте? Не сте се разписвали тези дни  newsm78

И накрая имам две въпросчета:

1. Давате ли мюсли? И ако да как точно ги приготвяте?
2. Мислите ли да купувате космонавти на малките разбойници за зимата? Или някакви грейки? И изобщо как мислите да ги обличате ( по- скоро екипирате) в студените снежни дни?

# 467
  • Кърджали
Дзаааккк Simple Smile
Ние сме за няколко дена в Кърджали. Краси закара баща си в болницата, а нас ни остави в къщи малко. Трябва да се купуват обувчици на Кати, ама времето е калпаво и не можем да излезнем. Ще видим, ако се прибере от болницата по - рано, може с него да отидем набързо на пазар. Мисля си направо да и взема някакви ботушки, та да я пускам на воля да си шляпа по калта и водата на село. Ще гледам ад намеря и интернет за онзи баир, та да не губя връзка със цивилизацията.
Сега смятам да изчета малко, за да мога да се включа пак по - адекватно.
Мариелка, мюсли не съм давала още. Ама и при нас дойде кризата с яденето, та е дребен кошмар.Нищо не ще да яде, ще видим как ще е като сме по тук.
Космонавт не мисля да и купувам.Баща ми и е купил едно много хубаво и дебеличко зимно якенце с ръкавички, та него ще ползва.Има си  и едно по тъничко, за не толкова вледеняващите дни. Та смятам, че и без космонавт ще минем, аз и миналата зима не и бях купувала де, изкара си с якенца.

# 468
Ние се завърнахме от село Simple Smile Абе вкъщи си е най-добре. Дани не можахме да го приспим до 12 снощи и си викам: е поне ще поспи малко тази сутрин, но няма брате мой, кукна в 7 детето. Та сега спи уморено и аз бързам да посвърша нещо и да се поровя из нета, ако остане време.

Бърби, много кофти, че няма оправия кръста. Забравих да пиша, че качамак не съм давала, никога не съм яла аз дори и незнам дали ще давам.

Мариелка, мюсли не съм давала още, но аз му давам всеки ден различни ядки и не мисля да давам скоро друго. Давам ечемичени, елда, овесени, просо, 6зърнести - винаги с плод, един ден давам звездички макарони или кус-кус и един ден давам филийка, козунак или попара. Това са му закуските.
Космонавт няма да купувам, вече му купих якенце шушляково и един шушляков панталон с тиранти (от тези скиорските), че тук си пада сняг и да може спокойно да се въргаля, без да се притеснявам, че ще се разболее. Мисля още едно зимно яке да купя, че с едно май няма да стане. Обувчици му купихме вчера, много сладки полуботушки, ето такива (на четвъртия ред -вторите обувчици, тези оранжево със синьо). Водят се ортопедични и са много хубави за като току-що проходили дечица.

Александра, дано намерите нещо хубаво и при вас. И дано успееш да прекараш интернет.

Лиде, не мой се, и на нас като бяхме в БГ на гости ни подариха фулмастри с книжка за оцветяване (Дани тогава беше на 8 месеца)  hahaha hahaha

Рибката, браво за разходката. И ние миналата седмица излизахме с тати, ама като ходим на село и никога не се случва това  Sad

Алегория, Мариелка, радвам се, че бебочковците са по-добре. Скорошно пълно оздравяване и на двамата пожелавам.

Алегория, мен пък напоследък такава носталгия ме гони по БГ, иска ми се пак да се върна в Сф, много си припомням прекрасните студентски години и ми се иска как да се върнат (но дечицата да си ги запазя  hahaha) Прага е хубава, ама като няма с кой да изляза да се разходя да я видя колко е красива и някак си забравям къде живея ... Sad  Cry

Поли, ех, това с фермата е супер. Иска ми се и тук да имаше нещо подобно.

Амбишъс, много хубаво, че поне вечер успяваш да прекараш време с малката. Няма как просто - работата е работа, такъв е живота. Добре, че поне се разбира с бавачката.

Ставам да свърша нещо, че ще трябва и до офиса да ходим днес и до центъра да нося едни документи. Лек и спорен ден на всички  Hug Hug

# 469
Янче мила  - за мен всичко е от зъбите. Нямаме сополи, кашлици, други неща. За мен е от това. Пък и да не е все едно  Mr. Green, важното е да е в миналото.

Лиде - аз имам смекта (нали бяхме с бактерия и тогава го давах), но бях забравила. Пък и мислех, че е против повъщане. Както и да е - сутринта му дадох и го изпи (за разлика от другите пъти). Мерси, че ме подсети  Hug

Трейс - мила разкошни са патъчките. И аз търся такива, но освен КиК по интернет друго не намирам. А искам да са хубави, ортопедични, да не пропускат и да са на приемлива цена  Joy. Малко прекалявам, а? ако не е тайна колко струват там тези обувчици. Тук с доставката ми стъпват 60 лв....

Свате - така е по-добре да можеш да пишеш  Hug

Мариелка - радвам се, че сте по-добре. Всичко ще мине! Аз не съм давала мюсли. Нещо не ми е дошло настроението да експериментирам.
Космонавт няма да купя. Имам ново дебело яке и едно комплектче с якенце и гащеризон (непромокаеми) и с тях ще карам май.

# 470
Алегория, аз ги взех за 30 евро. Но настина добре изглеждат, продавачката каза, че не пропускат, ще видим. Но имат пухче отвътре и изглеждат много топлички.

# 471
  • Кърджали
Така...Моите планове се объркаха.
Свекъра не са го приели в болницата, бил толкова зле вече, че не би могъл да понесе терапия...Та са му изписали една дузина лекарства и са го пратили в къщи. Което означава, че и ние се връщаме. Поне тази вечер ще ме закарат при майка ми, утре ще дойдем да оправим квото има за оправяне, евентуално да си намеря нет и така... Надявам се,че поне на село вече ще мога да пиша, и да не съм така откъсната от света.
Та Ви оставям, надявам се за съвсем кратко...

# 472
  • На плажа
Мариелка всеки ден ви чета,но хич не ми се пише,то и в това лошо време,все едно и също...

Днес ми е по-празничен деня,че Вики и Мъжо са рожденници,почерпката е от мен.
Обещавам,че тези дни ще се включа по-активно Hug

# 473
На мен пък свекърва ми е рожденичка...нека питието е по-силничко тогава..

# 474
Брех, че пусто днес.

Хайде честити рожденици. Да са живи и здрави и много да ви радват.
Мале, аз днес голяма активност, ама нещо нямам работа и се чудя какво да си правя с времето.

Я дайте някакви идеи за нещо с тиква. Имам една 30 кг. тиква и през уикенда трябва да я разрежа и да я разфасовам. Ще замразя 5-6 кг за Дани, малко сладко може да направя. Някакви други идеи???

# 475
  • София
Честити рожденници на Дани и Ивуша   bouquet

Александра, дано успееш да намериш нет, за да не си откъсната от света като се върнете обратно на село.   Peace

Дани, да и аз имам такива моменти. Дано мине този период и отново започнеш да се разписваш  Peace

Трейси, много са сладурски обувчиците  Peace. За тиквата вчера правих на Алекс варена тиква с банан. Сварих, сложих малко кафява захар и ванилия, и нарязах на парченца един банан. Алекс много го хареса и си го изяде за отрицателно време. Също така му правих и тиква с  картоф, ориз и пилешко. Намерих рецептата в нета  Peace

Ние ходихме на лекар. Алекс е много добре, спираме инхалациите с лекарството, остават само с физ. разтвор до четвъртък.  newsm68. Тогава пак сме на лекар и ако всичко е наред приключваме с лекарствата  Mr. Green

Хмммммм.......наистина къде сте всички?  newsm78

# 476
  • Sofia
Здравейте!  Grinning

Мислех, че ще имам повече да чета, ама нещо ви няма...  smile3506

Мариелче, аз няма да купувам нищо зимно поради простата причина, че всичко си имаме от подаръци - и космонавт, който взех миналата година, по-голям, и такъв к-т гащиризон с презрамки и дебело яке към него, като този който описва Трейси, подариха й го на София на кръщенето. Отделно сестра ми ни даде от племенника пак такъв к-т, та сега има да носи и да сменя Софи ...
Мюсли и аз още не съм давала, но давам най-различни ядки - ръжени, пшенични, ечемичени, овесене под всякаква форма, с плодове, с кисело мляко, в супи.
Много се радвам, че Алексчето се е подобрило и приключвате с лекарствата.  Hug

Дани, честити ти рожденници!   bouquet   bouquet   bouquet Да са живи и здрави и много да те радват!  Hug

Ивуше, честит рожден ден и на твоето свеки!   bouquet   bouquet   bouquet Да й даде Господ дълголетие и много да те слуша!  Grinning

Трейс, обувките ви са много хубави. Не знам какво да ти кажа за тиквата, освен да направиш и някой и друг десерт.  newsm78

Аз пък от доста време търся да купя просо и все не намирам. Търсих в ЦБА, Била, ТМаркет, в Кауфланд още не съм проверила.  newsm78

# 477
  • На плажа
Мариелка прати ми на лични тази рецепта за пилешкото с тиква,че и аз имам още малко в хладилника и ако скоро не я направя ще се развали.

# 478
И на мен!!!!!!!!!!!!

# 479
Здравейте сладурки....Много ми липсвахте Hug Ние ве4е сме си  в София от няколко дни ,и още немога да оправя багажа естествено....нямах никакво време да ви 4ета, мернах ,4е имаше малко интриги пак,отминали предполагам.... малко болни де4ица,който ве4е надявам се са по-добре и така....
утре ще се опитам да се вклю4а по-адекватно
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт