Ама вземи ме отрази и в скайпа дееее
А за Т и разстройството на Теди в крайна сметка се оказаха зъбки или вирус? Жижин, абсолютно си права. Тя свеки хем обожава дечица, хем нали рядко си вижда внучката и правилно си забелязала как все по нея тича и й угажда, което мен съответно ме прави много доволна
За кръста - за съжаление при мен няма оправяне, вече съм се примирила. Понякога когато се обостри направо ми се реве и само си викам 'ех какво да направя, че да си помогна, да се оправя', а всъщност знам, че оправия няма.
Благодаря за инфото за гриса, и аз мисля, че причината е в марката! 
Хариелка, дааа наистина дечицата вече си ИГРАЯТ помежду си.
И у Анди има разлика в отношението и 'отразяването' на дечица от до преди 2-3 месеца.Шайн, все забравям да ти кажа. Аз също досега (откакто захладня) не съм слагала чорапогащник на Андреа. Твърдя, че и тя никога не е била 'навлечено' бебе (дете).
Даже често ми се случва да чувам 'ауу голо дете'
За почивката ще ходим във Велинград в крайна сметка. Мислихме го, мислихме и решихме, че там си имаме романтични спомени от след сватбата и пак ще сме там, но този път в друг хотел. Имаме нужда малко да се отделим само двамата и да се поглзим.

. Това май не е прохождане, но пък щом и на близки разстояния се пусна може би скоро съвсем ще проходи 

. Тогава пак сме на лекар и ако всичко е наред приключваме с лекарствата