Скивах ви, добре сте и Алексчето се е прибрал, това е най-важното, другото ще се нареди
Чета ви , но не пиша, че си викам толкова дълго не съм писала, че ей така да се пльосна не върви......ама пък си викам я поне от време на време да се обаждам, че да не се затрия съвсем 

някой ако помни да подсказва 
после в началото на ноември няколко изпита и вече Декември ще се готвя за държавни изпити 

ние сме на памперс 4, скоро няма да сменяваме, че с тея манекенски размери
още няма 9 кила
Сиана каза че е инвалид, защото направи аборт в 4-ти месец заради Дани (от него беше детето) и сега не може да има повече деца. 
Не мога да те посъветвам за Нурофена, но по-скоро бих била повече привърженичка на мъжа ти, колкото по-малко лекарства толкова по-добре. Нали казват че температуропонижаващо е добре да се дава над 38,5градуса, за да може организма сам да се бори, а пък и това не е АБ, за да не го спираш, ако вече си го започнал. Така мисля аз. 
: По колко пъти на ден се изхождат дечицата ви? Моят мъж все ми повтаря, че много съм тъпчела София и затова много акала. Ама тя има дни когато ходи само по веднъж, има дни когато ходи по 4 пъти, но все си е нормална консистенция. Вече и аз взех да се замислям дали не й е много яденето. Ама пък като сравнявам количествата тук с вашите, толкова й давам и аз.

А за спора ,да кажа,че нурофена съдържа парацетамол,който натоварва бъбреците и се дава само при нужда-ература 

Хариелка правилно ви е отговорила. А между другото тук в БГ мама има подфорум за Стъклен дом - никога не бях виждала тема да се изписва ТОЛКОВА бързо - 3 страници за около час (това след един пред преди 2 седмици).
Та на който каквото не му е ясно също може и там да пита или разбира се МЕН като най-големият фен на този сериал.
Особено сега като съм се повталила и само си се гледам в огледалото и ми иде да си посегна
То гардеробът ми има нужда от цялостна подмяна, но сега няма как да стане... На Анди успях да купя хубав комплект шапка, ръкавици и шал+пантофки на Беко, които обаче днес ще ходя да сменя за по-голям номер. Те отвън изглеждат гигантски, а всъщност се оказаха доста малки... 
Иначе взех от Канзас едни китайски за 10 - суперски, с вата, просто изкуствена кожа. Но аз съм на мнение, че толкова бързо им растат крачетата в момента, че просто не си заслужава (а и не можем да си го позволим в момента) за половин/един сезон да даваме такива луди пари, колкото и да сме фенове на естествените материи...

Да ти кажа аз съм на мнението на мъжО ти. По принцип не съм фен на лекарствата и дори за детето ще се старая да давам само когато е необходимо, а не превантивно, но пък и твоят метод го разбирам. 
Мен нали не ме вижда и чува как бърша прах и мия с парцал (понеже го правя докато тя спи)

тримата.

Приятно изкарване в Софето.

Така че, Краси Радков, дръж се - идва нова звезда!

Поради разни причини продължавам с пускането на косата, пък докътдето стигне. Преди да се върна на работа живот и здраве обаче ще се кичурясам.
Като гледаш Стъклен дом без звук честно не разбирам интереса към героите.
Славенче, честито ти бъдещ актьор 
Страхотни новини, представям си как се чувстваш и колко сте щастливи всички вкъщи! 
А сега пък и заваля - тамън на време 
Все там ме води, застава пред тях и вдига ръцете
Добре, че си бяхме само ние на площадката, за да не правим опашка
Много оригинално измислено
Расте си бебчето, докато се обърнеш и ще си минат 9-те месеца
Много хубаво, че сте го видяли и всичко е наред. Така ще си по- спокойна 
И Алекс като ме види с прахосмукачката започва веднага да бръмчи и да се смее
Е, не споменава кой я изпозлва ( главно аз), но веднага я отбелязва със звучно " Брррррррр " 

Така ще можеш да си вършиш работата спокойно и без да ги мислиш постоянно 

Препоръчани теми