И ние се разходихме в парка цели два часа. Там Софи се заигра с едно момиченце на 1г. и 4м., ама то така говори и повтаря, че много се зачудих, много беше сладко. Майката каза, че от около една седмица била така - всичко каквото чуе, повтаря. Софи още си говори на бебешки, нарежда си ги, но нищо не разбираш или пък си има няколко думички, които си употребява.
Бърби, аз също съм як фен на Стъклен дом. Много хубаво замислен филм и страхотна игра според мен на Асен Блатечки. От всички актьори той най-много ме впечатлява с играта си!
Честито за покупките! Имаме нужда от такъв шопинг, за да се почувстваме и ние хора. Аз като си купя нещо ново и после ме държи доста време емоцията.

За детските градини - аз още от януари съм я записала по интернет Софи и участваше и в тазгодишните класирания, просто защото бях сигурна, че няма да я приемат. Не че ако я баха приели щях да я пусна де. Като гледам как се подрежда в каласациите, се надявам че другата година ще успее да влезе.
Трейси, честито сърчице!
И на мене много мило ми стана, като сподели и ме върна назад във времето...
За ваша информация Аси и Ради вече се върнаха в София.

Благодаря на всички ви за отговорите. Значи няма какво да се замислям над думите на мъжо, всичко си е в норма и не мисля че прехранвам детето си. И при нас така броя на изхожданията и консистенцията зависят от това какво е яла Софи.
Мариелка, София е същата като Алекс относно люлките. Само ме дърпа да ходим към детската площадка и все иска да се люлее. С рев я свалям от люлките. Явно на мен се е метнала в това отношение, защото и аз много обичам да се люшкам.

Хайде аз пък отивам да готвя леща на София и някакво кремче ще й направя. До после.

Малко по-скъп е,но си заслужава.Ето това:
Дали защото не беше много сочен и сладък хич не го пожела. Иначе зимата вкъщи сме големи фенове на цитрусите, особено на розовите грейпфрути, които освен всичко уж помагат за подобряване на метаболизма, незадържане на течности в организма и съответно би трябвало да имат слабителен ефект. Е, мен разбира се не ме е огрял тоз късмет, но ядем та ни плющат ушите и се надявам и на Анди да й харесат.

Почувствах се като човек.
Майка ми, която е до болка откровена и наивничка много се обиди, че някой така директно я обвинява едва ли не в кражба. Е, в крайна сметка си казахме, че няма да се връщаме назад в името на хубавата покупка и ще го забравим, но ОЩЕ ни държи и двете. И ще ми се меси във възпитанието пък дали моето дете да смуче биберон или не. Лелееее
То има налице, въпроса е, 4е мъжо е от тия, които влязат ли вкъщи и не ги търси за никаква работа и няма кой да я свърже