Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 141
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Здравейте!  Grinning

И ние се разходихме в парка цели два часа. Там Софи се заигра с едно момиченце на 1г. и 4м., ама то така говори и повтаря, че много се зачудих, много беше сладко. Майката каза, че от около една седмица била така - всичко каквото чуе, повтаря. Софи още си говори на бебешки, нарежда си ги, но нищо не разбираш или пък си има няколко думички, които си употребява.

Бърби, аз също съм як фен на Стъклен дом. Много хубаво замислен филм и страхотна игра според мен на Асен Блатечки. От всички актьори той най-много ме впечатлява с играта си!
Честито за покупките! Имаме нужда от такъв шопинг, за да се почувстваме и ние хора. Аз като си купя нещо ново и после ме държи доста време емоцията.  Grinning
За детските градини - аз още от януари съм я записала по интернет Софи и участваше и в тазгодишните класирания, просто защото бях сигурна, че няма да я приемат. Не че ако я баха приели щях да я пусна де. Като гледам как се подрежда в каласациите, се надявам че другата година ще успее да влезе.

Трейси, честито сърчице!  Hug И на мене много мило ми стана, като сподели и ме върна назад във времето...  preggo  Grinning

За ваша информация Аси и Ради вече се върнаха в София.  Grinning

Благодаря на всички ви за отговорите. Значи няма какво да се замислям над думите на мъжо, всичко си е в норма и не мисля че прехранвам детето си. И при нас така броя на изхожданията и консистенцията зависят от това какво е яла Софи.

Мариелка, София е същата като Алекс относно люлките. Само ме дърпа да ходим към детската площадка и все иска да се люлее. С рев я свалям от люлките. Явно на мен се е метнала в това отношение, защото и аз много обичам да се люшкам.  Grinning

Хайде аз пък отивам да готвя леща на София и някакво кремче ще й направя. До после.  Hug

# 496
Ехее, никакви ви няма...добре аз да кажа..
Днес с Дари ходихме да вземем таткото от работата ..с автобуса...На Дари много му хареса и реших , че ще ходим с тролея до театъра др. седмица...Даже количката не съм я ползвала от 10-тина дни...направо ми пречи в коридора...
Време ли е за фреш от портокал? newsm78
За зимната екипировка...имаме 2 много дебели джинсови панталони и страхотна пухенка, подарък от кръстницата мин година...но сега ни е таман...хем, че пише че е за 6-месечно  Shocked..Ботушки ми даде една приятелка и направо...супер!

# 497
Здравейте, мамчета!

Хари, опитвам се да си подредя живота оттук нататък. Дано имам с какво да се похваля след няколко месеца
за акането - и моя мъж само дебне децата. И аз все му повтарям: остави ги, когато си искат, тогава ще серат. Ами така де, режим ли да им правим?!?! Когато дойде - тогава. Аз не бих се притеснила, освен при разстрийство или запек
Янче, браво за пазара, а Анди се очертава бърборанка май Simple Smile
Трейси, браво на мъничето в теб как расте. А Дани? Той как ли ще приеме едно бебе?
Ивушке, нямам идея за такситата. На мен когато ми се налага седя с Венци на задната седалка.

От мен нищо интересно. Децата виреят и без майка си. А мъжо се справя Simple Smile Днес се обаждам за проверка и ситуацията е: наложило му се да пътува за Петрич, та поръчал на кума да вземе Олег от детска, оставил Венцислава пътьом на майка ми в Сандански и той си отишъл да си върши работата. Викам: а, така. 2 деца ти оставих да гледаш, ти ги раздаде и си гледаш твойта работа. Иначе я е захранил с кроки и не ми се мисли още какви ги е свършил, ама ще оцелеят децата все пак докато се върна Simple Smile

Лека от мен!

# 498
Я и аз да се разпиша до где имам време.
Пишлето на Алекс е добре,но с мъжо имаме спор.Той иска да го водим на уролог да го забелят до край,а мен ме е страх и не давам.
Някое дете имало ли е млечница.Мен ме съмнява,че Алекс има.Преди 4 дена цялата му уста беше в  бели налепи.От тогава зърната ми така почервеняха.Имам силна болка по време и след кърмене и ми се е обелила кожата леко.Сега няма толкова налепи по устата ама на мен не ми минава.Уж днес да ходим до педито да питам ама време не остана.Та утре и двамата там.Пак лекарства сигорно  #Crazy #Crazy Аптеките забогатяха от мен.
За облеклото:Миналата година ходеше направо гол,а сега го навличам,че ме е страх от болестите вече.Ама май по лошо правя така.Иначе си имаме космонавт Като на Магаре.Сега му купихме и дебело яке с гащеризон и ръкавички.Остава само някое половерче и поло и сме готови.За ботушките и аз гледах.Ама ми се струват,че имат много дебели подметки.Ще ходи ли малкият с такива  newsm78 Знам ли има ли смисъл да взема.Сигорно някави по евтинки и така и без това няма да ги ползва много време.
Рени браво на твоя мъж.Добре се справя  и то с две деца Simple Smile
Мюсли и аз не съм давала.Същност знам ли на яслата може и да дават  newsm78
А забравих.А възможно ли е от млечницата да има подсечено дупе?Много му стана капризна кожата.От известно време все подсечен ходи.Никога не е имал такива проблеми.
Лека вечер от мен.

# 499
  • На плажа
Яна-вд,ако има млечница,задължително трябва да се маже устата с лекарство и след като кърмиш,и ти също трябва да си мажеш зърната.Заведи го на лекар  Peace

# 500
  • София
  Добро утро,момичета
  бързам да се включа преди да се  е събудила малката хала.От няколко дни се каня и все не остава време. Embarassed
В неделя и правихме прощъпулник.Беше голяма веселба.6 дечица между 1 и годинка и половина с родителите им.Такава лудница в къщи никога не е било!Но голяма игра падна.За първи път от месеци Никол спа непробудно цяла вечер след това.Както повечето от вас знаят от ФБ вече,Ники си избра спринцовката-ще бъде лекарка като баба си и дядо си.Майка умря от кеф!Ау, за първи път в живота си правих ппитка.Голямо месене падна.А мъжът ми само като черна станция обикаляше покрай мен и повтаряше,че нищо нямало да стнае,щяла съм да се изложа пред гостите и т.н.В крайна сметка стана страхотна питка-слънце.Всички гости ме похвалиха. Laughing
  Яна ВД,за подсечено дупе,преди като имахме много такива проблеми и ходихме на дерматолог ми изписа един спрей.Страхотен  е и помага наистина!А Никол беше наистина много зле,кожата й буквално се свличаше. Sad Малко по-скъп е,но си заслужава.Ето това:
http://apteka.framar.bg/30015722/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … 0%BC%D0%BB-borola
Аз го взех за около 15 лв.
  А за млечницата отидете на лекар колкото можеш по-скоро.Нали знаеш,губичките са ужасно упорити.От това може да му се посича дупето.
  Мюсли не съм давала още,но й взех една каша на Хип Бирхер Мюсли ако това се брои.Никол много я хареса,но голямо дрискане пада от нея. Crazy
  Космонафт ни подариха на Фокс,много готин.Мися да й го облиам,защото с якето,като ходи ивдига ръце или пада,кръста й все за заголва.
  Обувки,купих едни страхотни ,много красиви, с камъни и панделки по тях....за 12 лв.Недостатъкът им,че са изк.кожа,но ще ги използваме само за фасон.Иначе ще й взема й някакви от естествена кожа с ортоп.стелка за всеки ден.
  Ивуш,и аз Никол веднъж я возих в трамвая,умря от кеф и беше център на внимание.Малко е неудобно,но за няколко спирки става. Peace
  Трейси,много мило ми стана като те прочетох!А кога ще разберете пола?Предполагам искате момиченце и двамата.Ще има ли кой да ти помага поне в началото?Не че няма да се справиш,но все пак....
  Мариелка,непременно си го изтегли от интернет и гледай и първия сезон ан Стъклен дом.Аз също не г гледах докато го даваха,наскоро си го дръпнах и съм ужасно зарибено от тоя филм.Страхотен е!
  Никол снощи я захраних с грейпфрут. LaughingМислех,че няма да й хареса,а тя такъв рев му удари като свърши грейпфрута  ShockedОт кога мислите да зпаочвате да давате цитрусови плодове?Както и Ивуша е питала,а фрешове?
  До скоро!

# 501
Gemma, аз мисля да му дам малко сок днес и де изчакам......................ааааааааааааааааа, ей сега се сетих, че свекърва ми го беше захранила без мое знание преди 5 месеца, може би....Направо ще му дам , но все пак ще следя...
Яна ВД, ако продължават проблемите с подсеченото дупе, ми кажи да ти пратя вълшебния мехлем, който оправи Мария Ла Фурия...поне Г-ца Кобрети така каза...

Аз съм си дръпнала Сексът и Града 2, но все не ми остава време...а камоли цял сезон...

Хубав ден на всички   bouquet

# 502
За цитруси след 1г няма никакъв проблем. Аз онзи ден пробвах да дам на Андреа портокал - но  Sick Дали защото не беше много сочен и сладък хич не го пожела. Иначе зимата вкъщи сме големи фенове на цитрусите, особено на розовите грейпфрути, които освен всичко уж помагат за подобряване на метаболизма, незадържане на течности в организма и съответно би трябвало да имат слабителен ефект. Е, мен разбира се не ме е огрял тоз късмет, но ядем та ни плющат ушите и се надявам и на Анди да й харесат.  Laughing

Джема, блазе ви, че имате толкова приятели с деца и то на възрастта на Никол - искрено и то много ти завиждам, защото ние с мъжо сме единствени от близките ни. Добре че е форумът, че да си открием страхотни приятели в лицата на Данчиното и Аниното семейства, че да има с кого да се събираме на нашия хал и Анди с кого да играе.

Янче, да ти кажа аз не бих оставила нещата гадайеки - да се забели или не пишлето. Все пак това са сериозни работи, виж какво стана и при Мариелка и Алекс. Заведете си го детето на лекар и остави на специлаистите да решат кое е най-добре, а пък в крайна сметка възстановителният период доколкото разбирам е бърз. Посъветвай се и с второ мнение, ако трябва, но не оставяй нещата така 'на самотек'. За съмненията за млечницата също бих го завела на лекар.  Peace Hug

# 503
Eто ни пак! Добро утро. За разстройството съм давала на Мими Смекта, Ентерол, но започвам с бабешките методи - оризова вода и чай от джоджен. Понякога вършат работа, ако не, минавам на лекарство.
Трейси, браво за развитието на малкото плодче.
Ивуше, това са и моите сериали, много ги харесвам, плюс "моите мили съседи" отскоро, преди ми се струваше тъп. А "Забранена любов" ... е няма по-плоско нещо дори между латино сериалите.
Мариелка, четох и за вашите перипетии, радвам се, че вече всичко е наред.
Цитруси аз давам вече, не че отсреща има кой знае какви мераци.
Яна вд, вълшебния мехлем е наистина вълшебен. Пазя си каквото ми остана,  и тук си го донесох.
Аз се занимавам с документации напоследък, връщат ме ту за едно, ту за друго, голяма досада. На Мими й се налага  да се вози в градски транспорт всеки ден. Хич не й допада, но няма как, без кола сме. Но сме с количката, де, пеша не ми стиска да тръгнем. Ако има някоя баба да й бърбори, минава леко, но иначе такова пищене дръпва... В самолета ни счупиха количката, сега сме с нова. Ха дано е последната, че е трета вече.  Иначе Мимче се чувства добре, имаме големи паркове наблизо за разходка, квартала е тих, апартамента е с големи стаи и място за тичане бол. Баща й й взел стол за хранене на колела, който тя търкаля из целия апартамент. Вероятно съседите отдолу вече ни мразят.  Laughing  Като се прибере вечер баща й се залепя за него като ваденка, няма оттърване. Започна да спи до 8.30 - 9.00 часа, нямаше да повярвам, ако ми беше казал някой. Може би, защото се съмва по късно.
Оставям ви, преди да тупне на земята, че се катери по дивана. Хубав ден!

# 504
  • София
Добро утро на всички Simple Smile Днес времето е хубаво и мисля след малко с Алексчо да излезем за по- дълго. Да се възползваме максимално, че след някои и друг ден като хванат студовете. А както даваха и по новините, че щяло пак да има Сибирски студ с температури - 30  #Crazy

Янче_вд, и аз бих те посъветвала да заведете детето на уролог и да дооправят пишката. Вярно, че е болезнено и неприятно, но и минава сравнително бързо. По- добре е да се направи докато са по- малки, така няма и да помнят. Виж при нас, отидохме да го забелят, а се оказа, че има и друг проблем, за който нямаше как да разберем, ако не се бяхме обърнали към специалист.  Peace За подсеченото дупе и млечницата нищо не бих могла да ти кажа, не сме имали такива проблеми. Случвало се е да ни се зачерви дупето, но със судокрем сме оправяли нещата  Peace

Джема, и аз ти завиждам, че сте такава голяма компания и Никол си има толкова приятелчета на нейната възраст Simple Smile Ние с Алекс си обикаляме сами из градинките Simple Smile Браво за прощъпулника , ще си имате още една лекарка вкъщи да ви лекува  Hug

Ивуше, не съм давала на Алекс още цитруси, освен едно киви, (ама май от него се подриска и спряхме)  Mr. Green Ние вкъщи също много ядем, особено мандарини и задължително ще го пробвам по- натам. Ако Дари си е здрав и не ти е давал алергии няма лошо да опитате с фреш  Peace За Секса и града 2- първата част е по- хубава.Но понеже и аз съм голям фен на сериала и съм го гледала безброй пъти, бих си гледала и втората част отново  Peace

Г-це Кобрети,
много хубаво, че нещата при вас се нареждат и Мимчето се чувства добре Simple Smile Друго си е и с тати, а те като са били разделени толкова време сега гледат да наваксат Simple Smile Той Алекс всяка вечер се лепва на татко си, само като изсвири алармата и е на вратата, не го пуска никъде да отиде без него. А си представям тя Simple Smile

Дани, снощи гледах Step up 3, но да ти кажа предишните части са доста по- добри. А и качеството беше ужасно и направо се измъчих Simple Smile

Лидееее, и ти се загуби Simple Smile Снощи правих твоята рецепта, за която ми каза на скайп. Всички вкъщи останаха много доволни и определено това ще стане любимо ядене  Hug Как е Макси?

Понеже сте на вълна филми и сериали- Онзи ден с мъжа ми гледахме БСП- Бесни, страшни пенсии ( или нещо такова). Препоръчвам го, много сладък и неангажиращ филм  Peace

Хайде хубав и слънчев ден на всички   bouquet

# 505
  • На плажа
Мариелка още не съм го гледала Step up 3,за качеството,няма как да е добро,понеже филма е съвсем нов и най-вероятно е сниман от киното.А на мен си ми остава любима втората част на филма,нека да изгледам и третата де...
А тоз БСП съм го изтеглила,но каго ли ще му дойде реда newsm78
Цитруси и аз съм давала-грейпфрут и портокал.Хареса му,но не са му любими май.
Джема браво за питката,то не е много трудно,и аз си мислех,че немога пък какви хубави питки взех да меся PeaceА на Никол бъдещата професия ми е любима.Много ми се ще да учаза доктор,ама докато се изуча ще дойде време за пенсия Mr. Green
Кобрети радвам се че се разписваш,целувки на Мимче HugА платиха ли ви количката,след като я счупиха или вие си купихте нова?
Янче,скоро чувала ли си се с  Данчето,как е Бобко?

# 506
  • Кърджали
Дам - дам..Аз вече имам интернет...Уж
Обиколих де що обиколих и накрая си взех мобилен на Мтел... Обаче от това че сме толкав далеч от града ли, що ли просто е ужасен. Бавен кат остаряла костенурка и дори не успява да ми поддържа скайпа както трябва. Да не говорим , че във фейсбук не мога да си отворя играта ... 
Но само това имаше..Имаше и на вивател, ама то освен за скайп и тук таме нет за нищо друго не можех да го ползвам... Квото такова...Зимата ще го изтрая, дано в Кърджали след това е по - добър, че с тоя договор за една година  ooooh!

Иначе Кати е добре.Става все по контактна.От вчера като луда повтаря само "тати, тати"... Досега нямаше смислени думи, ама "тати" си го казва съвсем осъзнато.То не е новина това, ама ... Почва малко по малко да изпълнява и това, което и се казва.Абе става си човек.

От цитрусите наскоро опита портокал, ама не остана много очарована от него.
Сега зачезвам, ако мога по - къно ще се включа пак.Вече ще съм по - редовна, доколкото мога, нали уж имам нет

# 507
Ех днес как хубаво се разходихме с майка ми и Анди из заесенилия се софийски център. Simple Smile Отдааавна не се бях разхождала из центъра, а си го обичкам. Сега пък с красивите есенни багри и топлото слънчево време беше просто невероятно!  Heart Eyes Почувствах се като човек. Simple Smile

Да ви разкажа обаче за върха на нахалството (на който не му се чете, да не чете). Отиваме до Солунска, за да сменим на Анди пантофките. Сменяме пантофките без проблем, макар леееко да личеше неохотата на продавачката. Но беше обещала ако са малки да ги смени, та нищо не каза... Междувременно майка ми хареса едни ръкавички за Анди (5 лв), плати ги и тръгнахме да излизаме. В последния момент аз й казвам 'ела само да разгледаме ботушките да видиш за какви цени става въпрос' (понеже й бях говорила, че там има хубави ботушки, но от 55лв нагоре, а тя искаше да й купува). В крайна сметка дори харесахме едни - от естествена кожа, намалени на 36лв и решаваме да ги вземем. По време на дългите опити да й ги обуем обаче продавачката реши, че ще се закача с Андреа, махайки й бибата от устата. Ей така както си стои и 'я махай тази биба, грозна си с нея'!  Shocked Скри я зад себе си. Предупредих я с усмивка, че ще ревне - така и стана. Онази продължи да я крие още няколко секунди и в крайна сметка й я върна. Замълчах си, усмихвах се, въпреки, че и на мен и на майка ми ни стана адски неприятно. Но си викам хайде да запазим добрия тон, тя се закача, не преценява правилно, карай. Но точно преди да излезнем след като майка ми плати ботушките тази казва следното 'но не сте ми платили ръкавиците'.  Shocked При което започваме да й обясняваме, че ги платихме веднага щом ни ги даде, точно 5лв на цяло имахме, тръгнахме да излизаме дори - съответно нямало е как да ни пусне да тръгнем, ако не сме ги платили. Тя спори до дупка 'това нямало значение, не било гаранция, че сме ги платили'  #Crazy Бърка си където държи парите и аз виждам най-отгоре 5-те лв и й казвам 'ето, дори ви стоят най-отгоре', тя вика 'неее и това не е гаранция, че са вашите' ! #Crazy Е викам добре, не трябва ли веднага след продажбата да ни дадете касова бележка, защо не сте ни дали, че да докажем, явно иначе нама как да стане?? Тя пак каза нещо сравнително агресивно и заядливо.  Crazy При което всички в един момент виждаме една касова бележка на витрината отгоре за сума 5лв. Продавачката даде вид, че и ТОВА не е доказателство, че е за нас, но все пак преосмисли и едва едва, ама с ужасна неохота имърмори 'да, ето я, няма на кого да е, за 5 лв е, прави бяхте, извинете'. Леле идеше ни и обувки и ръкавици да й хвърлим и да си излезнем! #Cussing out Майка ми, която е до болка откровена и наивничка много се обиди, че някой така директно я обвинява едва ли не в кражба. Е, в крайна сметка си казахме, че няма да се връщаме назад в името на хубавата покупка и ще го забравим, но ОЩЕ ни държи и двете. И ще ми се меси във възпитанието пък дали  моето дете да смуче биберон или не. Лелееее  ooooh! Извинете за тирадата, няма какво друго да кажа и реших това да ви разкажа.  Mr. Green

Дани, даааа, онзи ден се чухме, ти специално винаги имаш поздрави, защото й казвам, че винаги питаш за нея. Simple Smile И тя съответно много се трогва и винаги те поздравява!  Hug Върнала се е на работа тази седмица. Работи кофти смени - 4 нощни/почивка 1 ден, гледа хем да спи, хем да гледа Бобко, още 3ма помагат в гледането му, абе хич не й е лесно, но няма как Sad а днес се чух с Бети (Сънчо), др петък живот и здраве ще се и видим, че от пролетта не сме се виждали.

Кобрети, еее много готино как Мимче и тати така хубаво наваксват за дългите месеци разделени.  Heart Eyes А ти какво правиш всеки ден? Нещо за работа мислиш ли?

Александра, честит ти интернет! Simple Smile Дано това поне мъничко ще те накара да се почувстваш по-добре.  Hug

# 508
Здравейте май4ета и бебета-клюкар4ета, надни4ащи във маминия форум  Mr. Green  Joy
Мариалка - добре сме  Hug Пак сме на педалите и не остава време да се разпиша, но 4ета, де  Mr. Green Много се радвам, 4е ви е харесало - бързо, лесно, вкусно и в моя слу4ей - не цапа  Mr. Green
В тоя ред на мисли - Рени - мисля, 4е ти ми беше пожелала скоро съдомиална  Crossing Arms То има налице, въпроса е, 4е мъжо е от тия, които влязат ли вкъщи и не ги търси за никаква работа и няма кой да я свърже  ooooh!  То вярно, 4е това е свързано в слу4ея с много къртене и цапотене, ама от кога го карам да ми забие 2 пирона в стаята на Макси, за да му зака4а едни картини...Ако не ме беше страх, 4е ще смъкна боята отдавна да съм го нарпавила и сама, ама съм по4ти убедена, 4е ще разкъртя доста  Mr. Green Инъ4е да ходим някъде или да купим нещо му трябват то4но половин секунда да е подпалил или някой приятел да го помоли за помощ е първи, но вкъщи - не е за него  Confused Сега споменах, 4е искам тв в спалнята и на другия ден даже беше намерил подходящия, кой да го свърже към сателита и кога и т.н., лоша работа  Whistling
магаренце - аз пък мисля, 4е само антибиотиците се дават в пълен курс на ле4ение 7 дена. Вси4ко останало е на друг принцип и се дава при необходимост или по указание от лекар  Peace В слу4ая с нурофен знам за редуване през 4ч. с панадол или само нурофен през 4ч. докато Т спадне и пове4е не се дава. Попитай някой лекар, 4е колкото по-малко лекарства, толкова по-добре за детето  Hug
Яна_вд - да си по-спокойна си го заведи на лекар. То вярно, 4е като тръгне с тия болести еужасно, но няма как  Hug После пък дано да не се виждате с лекари пове4е, за компенсация  Hug
г-ца Кобрети - много се радвам, 4е се 4увствате добре  Hug А Мим4ето просто е имала нужда от тати  Heart Eyes По4ивай си, не се ядосвай с документи, 4е на мен това ми е кошмара и все съм в някакви бумащини забъркана  ooooh! Писнало ми е да се занимавам с тел. разговори с идиоти, ама нямам как инъ4е пък като 4акаш става по-голяма кашата. Целувки на Мим4ето  Hug
Цитруси - давала съм портокал преди 2-3 месеца, киви също и не сме имали проблеми. Но 4естно казано толкова много ядем, 4е се 4удя кога да му ги давам тия плодове  ooooh! Снощи реших за ве4еря да дам около 100гр. спагети болонезе и и1 круша. Ми орева света, 4е е гладен  ooooh! Гледа ме докато ям - айде открадна си няколко кори4ки хляб, баща му се прибра и му изяде банана и след 20 мин беше в леглото и пиеше 240 АМ  Shocked Е няма такова прасенце просто  ooooh!
Записала съм му 4ас за имунизация в петък - бустери 2, дано да ми го опазят на градината тия дни и да мине леко, 4 емного ме е страх от тия имунизации, а ще слагаме за 12 м. - поизостанахме, ама няма как  Crossing Arms
Александра - дано да остискаш. Стискай зъбки и си мисли, 4е няма да е ве4но  Hug
Мариалка - сетих се пак да напиша, 4е при нас кивито ни действа затягащо във вариант с банан нама4кани. А също и много ми хареса идеята за тиква с банан и сега отивам да му я правя на пара и една супа топ4ета, да видим ще ги яде ли  Crazy

# 509
Благодаря за съветите   bouquet преди малко се върнахме от лекар.Оказах се права има млечница и сега ще я лекуваме.Предписа и крем за дупето ако не помогне ще ми кажете вие с какво мазахте.Ще си мажа и аз гърдите с лекарството на Алекс.А след като се оправи на уролог.Сега ставам,че ме чака яко учене по фонетика  Cry

Общи условия

Активация на акаунт