Янче- все на теб се падат такива значи....кофти преживяване

Ох, от малкия не мога да пиша...после пак

За момичетата от София говоря.
И браво за питката. Мама е тук, тя ще ми помага. Пола ще разберем чак след 7-8 седмици, тук преди 20 седмица рядко го казват. Аз се надявам да е девойка, но каквото е такова, нищо не връщам

Браво за прекрасната разходка, вие май често си правите разходки по женски, завиждам благородно. Аз преди бях много върл шопинг маниак, а днес като минавам покрай дрехи
даже не ги погледнах ... ама то като знам, че сега пак ще стана плондер, както да гледам. Вече съм качила 2 кила, дано не кача повече от предната бременност .... Поздрави на Данчето да предадеш 

А за оправянето сама - спец съм, ама знам, 4е с 2 пирона ще си оворя работа за замазване и боядисване на 2 стени ... някак си ми се отщява
Аз тази ве4ер нау4их прекрасна новина и съм супер развалнувана - моя приятелка тук е бременна с 3-то беб4е
Батко на 4, едно мом4енце месец по-малко от Макс и сега дай боже едно моми4енце
Страшно ги е наредила - смела жена, евала на такива 
КАто станем дърти баби, да знаем къде да ходим да ни мушкат инжекциите
А мъжо - мнооооого изнервящ и моя такива ги върши, ама аз му давам пълен игнор и той май се пооту4и от такива коментари
Браво за старанието, а пък да те похваля за старанието и добрия резултат
До 18 месеца да проходело детето пък ако има нещо тогава ще преценят дали да ме изпратят
Разпитвам за 4астни, но искам да отида някъде с препоръка, а не някой си изваден от 4и4ко гугъл и да ми ги дрънка същите, 4е и да му платя накрая

Наистина, не само заради нанкането, ами и по принцип си ми е много добричка и много ме слушка, нищо, че е лудо тикве като майка си.
Ааа напоследък с майка ми рядко излизаме 'по женски'.
Просто с малката е трудно, а и ако става въпрос за ходене по магазините аз много не обичам да ходя на 'зяй пазар', сирече само да зяпам без да купувам. Пък последните 2 години все за нещо сме свити на макс с мъжо и за нас си общо взето... не харчим.
Е, поне е за хубаво и горе-долу му се вижда краят. Ще предам поздрави на Данка и от теб. 
Други любими са ми "Изгубени" и "Отчаяни съпруги", разбира се сега вече и "Стъклен дом"

Ти за Софи ли искаш да купиш?

Неиска да спи детето и това си е, вси4ко му е интересно и за сънне му остава време. В градината спи по около 40 мин на ден, а вкъщи изобщо не спи или максимум по 4ас, ако сме си в нас де - от 11 до 12 някъде, но ако сме навън просто не спи
). Ве4ер лягаме към 20:30 и става в 7ч. като по 4асовник. Ако не ни мъ4ат зъбки не се буди през нощта. Но той не се буди от както направи 1 месец по принцип. Зна4и спим по 10-11 на ден 
Припомни ми първото ми студентство и най-гадния преподавател, който съм срещала
Стискам ти палци да се справиш добре 
Топлата води4ка в4ера помогна, но днес замръзна отново за отрицателно време, за 2 пресе4ки до детската градина едвам съм карала на отворен прозорец, когато трябва да завивам и т.н. Имам нужда от спрей определено няма за кога да отлагам, трябва да го купя още днес

Ами тогава когато ти имаш желание и възможност, няма да те карам да не стана нахална

На снимката, която си сложила на Нико в новото албумче, не можах да го позная. Толкова много се е променил и е пораснал ...