Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 136
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, днес бяхме доста на вън, че скоро май ще свърши хубавото време. Днес сме акали 3 пъти (редичко, но след като е само 3 аз не го броя за разстройство)  Peace

Янче- все на теб се падат такива значи....кофти преживяване  Hug
Ох, от малкия не мога да пиша...после пак

# 511
  • Sofia
Здравейте, момичета!  Grinning

Днес наистина беше много хубав ден! И ние се поразходихме около 2 часа в парка и се радвахме на слънчицето и красивите есенни пейзажи.  Grinning

Бърборанке, наистина все на тебе ще се случат тези работи. Къде пък я намерихте вие тази продавачка??? Наистина голямо нахалство, че даже не ви се е и извинила... Rolling Eyes Направо заслужава да се оплачете на шефа й!  Naughty

Джема, хубав прощъпулник сте си направили, с много дечица!  Laughing Било е весело у вас и най-важното - Никол много се е изкефила на малките гостенчета, като знам Софи как търси децаааа ... Затова от една страна е хубаво да са породени децата, та да си играят, но дали ще има кой да помага - това е друг въпрос. Мъжо вика да я пращаме по-бързо на ясла, че да има дечица около нея, но аз казах че преди да навърши 2 г. няма да я дам.

За цитрусите - аз още не съм давала и не знам как ще се приемат, но скоро мисля да започвам. Дано да й харесат, че зимата много избор няма да има. Засега харесва всякаквъ плод, който съм й предложила, нищо не е отказала и постоянно иска още, дори като свърши.

Янче вд, бързо да разкарвате млечницата и да решите скоро проблема с уролога. Най-добре си е на специалист.  Naughty

Александра, радвам се че вече имаш нет и пак ще си редовна.  Hug

И така никоя не ми отговори: Къде да търся просо?  newsm78 За момичетата от София говоря.

# 512
Здравейте и от нас, изчетох ви, ама забравих на кой какво щях да пиша. Мале много съм отвеяна явно.

При нас вече май свършва хубавото време, започват пак дъждовете. Днес излизахме с една приятелка с децата, ходихме на заведение, е това не ми се беше случвало от поне 5 месеца. Много добре си изкарахме, хапнахме пици, децата се събудиха тъкмо като донесоха пиците и искаха да ядат. В заведението имаше детски слочета за хранене, детски кът с много играчки, беше супер, чак не ми се тръгваше, но имах работа за вършене, та не можахме да останем много. Но се надявам скоро да го повторим излизането.

Обиколих сума ти и магазини и не можах да намеря ръкавички за Дани, искам поне едно пръстче да имат, незнам какво да правя вече и къде да търся.

Цял следобед бях в офиса, но поне успях да свърша всичко. Дани много слушка, пу пу, чудесно детенце си имам, само дето не ще да спи, фиууууу, незнам вече какво да правя, направо ви завиждам като пишете, че децата ви спят до 8:30-9:00.

Та в този ред на мисли - кога лягат и кога стават бебоците, събуждат ли се през нощта (да обновим инфото). Дани спи по макс. 9 часа на нощ със събуждане поне 2 пъти.

Цитруси и аз още не съм дала, но скоро ще давам и аз. Засега още давам круши, ябълки, банани, сливи и манго.

Джема, браво на вас за прощъпулника, много добре явно сте си изкарали  Hug И браво за питката. Мама е тук, тя ще ми помага. Пола ще разберем чак след 7-8 седмици, тук преди 20 седмица рядко го казват. Аз се надявам да е девойка, но каквото е такова, нищо не връщам  Joy Joy

Хари, съжалявам, не мога да помогна за просото. Ама ако не намериш - мога да ти пратя.  Hug

Бърби, еее, ама тая продавачка наистина много смотана  #Cussing out #Cussing out Браво за прекрасната разходка, вие май често си правите разходки по женски, завиждам благородно. Аз преди бях много върл шопинг маниак, а днес като минавам покрай дрехи  Blush даже не ги погледнах ... ама то като знам, че сега пак ще стана плондер, както да гледам. Вече съм качила 2 кила, дано не кача повече от предната бременност .... Поздрави на Данчето да предадеш  Peace

Кобрети, добре стъпили на испанска земя, дано да се установите добре  Hug

Лиде, не ти завиждам за мъжо. Моя и той не е като да скочи на секундата да прави нещо, ако го помоля, но никога не ми е отказал. Като го поразмоля и веднага оправя всичко. Ако не - ми оправям си го сама, не е като да не мога. Все пак сме живели 3 жени вкъщи без мъж и всичко сами сме оправяли  Heart Eyes

Александра, честит интернет. Сега ще може да се включваш по-честичко.

Мерси на всички за прекрасните поздрави за нашето биещо сърчице.

За сериалите - моите любими са Сексът и Градът, Приятели, Двама мъже и половина, Отчаяни съпруги. Сега изгледах този One tree hill, Lie to me (много як, пак казвам), Хаус. Вчера си дръпнах Клюкарката, сега него ще гледам.
Някой ако може да ми каже откъде да си дръпна Стъклен дом????

Отиваме да вечеряме, лека и доходна  Joy Joy

# 513
Трейси - защо не опиташ да потърсиш нещо онлайн? Неможе да не намериш то4но каквото търсиш, а и щом необи4аш да обикаляш магазини ще ти е най-лесно така  Hug А за оправянето сама - спец съм, ама знам, 4е с 2 пирона ще си оворя работа за замазване и боядисване на 2 стени ... някак си ми се отщява  Mr. Green За кг - мисля, 4е структурата ти е такава, 4е няма да ка4иш много, ама не съм те виждала всъщност с Дани де, просто така си те спредставям - само едно корем4е и до там  Heart Eyes Аз тази ве4ер нау4их прекрасна новина и съм супер развалнувана - моя приятелка тук е бременна с 3-то беб4е  Crazy Батко на 4, едно мом4енце месец по-малко от Макс и сега дай боже едно моми4енце  Joy Страшно ги е наредила - смела жена, евала на такива  Peace
Мариелка - тотално ми се отказа тиквата с банан, ама аз си го хапнах - страхотно е  Mr. Green Но супата ми беше на бис  Mr. Green на мама месоядно мом4енце  hahaha
Джемма - забравих да ви похваля за страхотния избор на Никол  Hug КАто станем дърти баби, да знаем къде да ходим да ни мушкат инжекциите  hahaha  Joy А мъжо - мнооооого изнервящ и моя такива ги върши, ама аз му давам пълен игнор и той май се пооту4и от такива коментари  hahaha Браво за старанието, а пък да те похваля за старанието и добрия резултат  Hug  Heart Eyes
А сега да ви се похваля какви ги замислих и какви ги свърших. Ако някой има някакви идеи или наблюдения от по-големите де4ица да помага със съвети. Нали ви бях споменала няколко пъти, 4е кра4етата на Макси са навътре и нестъпва на цяло ходило, а на една страна и понеже нямам време да го водя за ръ4и4ки,а и той не изявява желание, защото вдига крака да сяда и реших да му кушпя на 'дърти години' проходила  Mr. Green От тия, в които се сяда, 4е тия тикащите имаме, но нито иска да я тика, нито пък може стабилно да стъпи, за да тика. А по мебелите си се разхожда отдавна и се пъска понякога, но не е стабилен и пада по гъз. Та сега ще раз4иствам хола от излишни обемисти игра4ки и ще му обувам твърди обувки и да  ходи в проходилката, пък дано помогне, 4е се боря за преглед при специалист и не ми дават  ooooh! До 18 месеца да проходело детето пък ако има нещо тогава ще преценят дали да ме изпратят  ooooh!  Разпитвам за 4астни, но искам да отида някъде с препоръка, а не някой си изваден от 4и4ко гугъл и да ми ги дрънка същите, 4е и да му платя накрая   Crossing Arms

# 514
Ох момичета, не се случва само на мен, а и на всяка една от вас, живуща в нашата 'мила' родина, убедена съм.  Rolling Eyes Какво да правиш, май така сме си го избрали. Аз по принцип не мълча, но покрай мъжо, пък и покрай Анди станах много по-спокойна и гледам да излизам от такива места и ситуации псувайки, но само на ум.  Grinning

Янче Вд, дано скоро се оправите!  Hug

Трейси, Анди вечер ляга към 20.00-20.30 и сутрин по часовник става в 8.00. Пу-пу и аз имам много добро детенце.  Grinning Наистина, не само заради нанкането, ами и по принцип си ми е много добричка и много ме слушка, нищо, че е лудо тикве като майка си.  Laughing  Дано винаги да е такава, да ми е жива и здрава.  Heart Eyes Heart Eyes Ааа напоследък с майка ми рядко излизаме 'по женски'. Sad Просто с малката е трудно, а и ако става въпрос за ходене по магазините аз много не обичам да ходя на 'зяй пазар', сирече само да зяпам без да купувам. Пък последните 2 години все за нещо сме свити на макс с мъжо и за нас си общо взето... не харчим.  Sad Е, поне е за хубаво и горе-долу му се вижда краят. Ще предам поздрави на Данка и от теб. Simple Smile

Като сме се заприказвали за любими сериали, моите за вечни времена са "Сексът и градът" и "Приятели" - просто тях по колкото и пъти да ги въртят мога да ги глеееедам, да ги глеееедам...  Simple Smile Други любими са ми "Изгубени" и "Отчаяни съпруги", разбира се сега вече и "Стъклен дом"  Mr. Green Ей много го рекламирате този "One tree hill" - за какво се разправя? Чудя се дали би ми бил интересен и на мен, че да го дръпна.  Thinking

# 515
  • Sofia
Трейси, Софи заспива вечер късно, към 23.30-24ч. Когато е по-изморена се случва да заспи и в 23ч. Но не и преди това. През нощта не се събужда изобщо. Сутрин става в 10ч., защото аз я събуждам, иначе ще спи до 10.30-11ч., но аз не я оставям, защото после много й се измества обедното-следобедно спане. През деня спи по веднъж по около 2,5-3 часа. Заспива към 14.30ч. И така общо прави около 13 часа сън - 10 нощем и 3 денем.
Стъклен дом аз не съм го теглила и не знам точно къде го има, може би Джема ще се включи да ти каже. Но провери в Замундата все пак. Аз го гледам по националната ТВ.
За просото много ти благодаря, но все пак в цяла София трябва да намеря някъде. Знам че го има в диетичните магазини, ама там е работата че не знам къде ги има, та затова питам някое от момичетата, ако знае случайно, да сподели. Благодаря ти още веднъж.  Hug

Аз пък си изтеглих тази Клюкарката и сега ще пробвам дали ще ми хареса.  Grinning

Лека нощ и сладки сънища!

# 516
Здравейте.Един малко спешен въпрос: Какъв крем да взема за дупето на Влаче, защото е зачервено като на маймунче?
От три-четири дена е така.Мажа със судокрем,ама не минава. Cry

# 517
  • София
  Добро утро,
  Славенче,вчера писах за един крем,страхотен е.Върни се по нагоре в предния ми пост,има линк.Казва се Джинджира Алба.Беше ми изписан от дерматолог.Иначе Павлодерма също много ни помогна на нас.
  Трейси,Никол запсива вечер към 10,30 ч.От няколко вечери се опитвам да я приспя малко по-рано и заспива към 10,15-10,20.Сутрин спи по принцип до 10,30 като и аз я будя като Хариела,че много й се измества обедния сън после.Но от няколко дни се буди в 9,30-10.Следобед спи по 2,5-3 ч,рядко по-малко,ако сме в някой МОЛ на кафе и т.н.Тоест общо спи по 15 ч.Само моля,не ми завиждайте,че ще ми урочасате детето.Иначе вечер си се буди.След прощъпулника 2 вечери спа абсол.непробудно и аз бях най-щастливия човек на света. Mr. Green Напоследък започна да се буди по-малко-по 2-3 пъти на вечер само за вода или биба.
   А за Стъклен дом има го в Замундата,но може да го гледаш и без да го сваляш от сайта на БТВ.
  Хариелка,до вкъщи има няколко магазина,в който мисля,че може да има просо,ще проверя и ще ти пиша  Hug Ти за Софи ли искаш да купиш?
  Янче,баси продавачката. ShockedНаправо не знам как си се стърпяла и си си замълчава, колкото те познавам.
  А за цитрусите,Никол този грейпфрут дето й го дадох си го изкара във вида в който е влязъл,т.е. на зрънца.Въобще не се е обработил в стомаха й. Rolling EyesСега не знам да й давам ли пак?При вашите дечица така ли е?
  Ох,вчера и аз побеснях.От един месец от както вземаме кухня досега не  е имало риба.Викам вчера чакай да звънна на тая лекарка от кухнята да я питам.Отговора беше,че в кухнята риба не се давало. ShockedКато я попитах защо,защото се приготвяла вкъщи ShockedА във всички частни кухни има риба 1-2 пъти седмично.При ва св ДК има ли риба?
  До скоро,мами! Hug

# 518
Добро утро май4ета   bouquet
Естествено пак забравих да пиша за съня  Embarassed
Трейси - Макси отказва спането като цяло през деня  ooooh! Неиска да спи детето и това си е, вси4ко му е интересно и за сънне му остава време. В градината спи по около 40 мин на ден, а вкъщи изобщо не спи или максимум по 4ас, ако сме си в нас де - от 11 до 12 някъде, но ако сме навън просто не спи  Shocked По-късно Сън4о не идва и си будуваме, играем си с едно влак4е (да е жива и здрава приятелката ми, която му го подари за Р.Д. от тогава не е пропуснал ден да не се забавлява с него  hahaha ). Ве4ер лягаме към 20:30 и става в 7ч. като по 4асовник. Ако не ни мъ4ат зъбки не се буди през нощта. Но той не се буди от както направи 1 месец по принцип. Зна4и спим по 10-11 на ден  Peace
Яна_вд - фонетика ...  Sick Припомни ми първото ми студентство и най-гадния преподавател, който съм срещала  Close Стискам ти палци да се справиш добре  Hug
Тук е страшен студ, просто е увасно времето. От в4ера се мъ4а с размразяването на колата сутрин  ooooh! Топлата води4ка в4ера помогна, но днес замръзна отново за отрицателно време, за 2 пресе4ки до детската градина едвам съм карала на отворен прозорец, когато трябва да завивам и т.н. Имам нужда от спрей определено няма за кога да отлагам, трябва да го купя още днес Whistling
Айде лек и спокоен ден от мен, 4е у4илището ме зове  Hug

# 519
Здравейте сладурки....От няколко дни се каня да пиша,ама не ми се пишеше от телефона,4е ми е голям зор там.Компютъра едва в4ера го свързахме,но пък още нямам нет на него и сега се мъ4а на един супер малък лаптоп,ама ще драсна нкой ред.....
За кръщенето да ви кажа на кратко...Мина екстра,като исклю4им някои изнервящи неща преди самото кръщене.Отиваме сутринта до Свищов/мъжа ми живее в едно село близо до Свищов,казва се Българско Сливово,което е на 10 тина км от града/,за да вземем тортата и да купим златни синджир4ета с висулки за Ради и за племенницата,и уж набързо...свършихме работата и отиваме да вземем колата ,за да идем за тортата и хоп.....къса се нещо си на съединителя,и естественона мен лошо ми стана.Викам си ,е сега вси4ко се обърква....понеже беше 11 4аса ве4е, а кръщенето от 14 4аса, аз естествено нищо не бях приготвила, нито се бях облякла,гримирала и т.н.....и само като си представих колко време сега ще отиде по сервизи и т.н.....ама добре 4е някакъв познат дойде направо на паркинга и го смени набързо, та за около 30 мин.бяхме готови......Отиваме ние за тортата и естествено неможе и там без малко нерви...Дават ни тортата, и гледам ,4е гоняма надписа "Честито Кръщение Ради"....питам я тази,къде ми е надписа, а тя ми вика,ми то не ми казаха,4е трябва да има надпис,а и няма къде да го напиша....побеснях ,ама викам айде няма да се ядосвам за глупости и така....Самата церемония мина добре,даже супер.....интересно ми беше,4е попане поиска да го събли4аме изобщо, а само да му навия кра4олите на дънките ида му топне само краката , ама може би така беше и по-добрия вариант.....
После бяхме в една механа в Българско Сливово, на 5 кра4ки от вкъщи и съответно изкарахме там до към 12-1 4аса.Като цяло мина супер, а и нали тогава ни беше годишнината от сватбата , та за подарък полу4их нов телефон, супер готин...и така.Снимки ще ка4а тия дни,обещавам.

Айде после ще се вклю4а по въпросите с яденето,спането, акането и т.н....., а относно срещи4ка, Ян4е навита съм,ама незнм кога.Аз съм си ве4е  в София уж за постоянно, така ,4е....ще се разберем.Айде до после ,4е направо полудях с тая клавиатура

# 520
  • София
   gemma -  В държавните кухни няма риба. На мене също ми е странно защо не приготвят.
Моя сладур заспива вечер към 23:00ч. Сутрин спи до към 9:30 всъщност аз го будя, защото съм на работа и трябва да го водя при баба му. Ето тази сутрин започнах да го обличам, а нашия спеше така си го заведох и при баба му спящ. Момичета дайте съвет как да го науча да заспива по-рано вечерно време. Вече цяла седмица закъснявам за работа заради неговото спане.

# 521
И на мен ми беше странно да разбера, че в ДК няма риба. Но това, което ми дадох като обяснение има логика. По принцип рибата е бързо-разваляща се храна и общо взето като се направи трябва да се изяде. Дори за съхранение от няколко часа се изисквали условия, каквите те нямали...

Аси, да Хари ни осведоми, че вече сте си тук за постоянно, което е супер! Simple Smile Ами тогава когато ти имаш желание и възможност, няма да те карам да не стана нахална Wink  Laughing

Отивам за кухнята. В това време даже ще оставя Анди на баба й, пък дано поспре да вали по-късно, че и детето да глътне малко въздух...

# 522
Ето ни и нас пак. Само че Соня не ми дава да пиша, та до после. Майка ми идва утре на гости за една седмица и ще си имам подкрепление, сигурно ще успявам и да пиша по честичко.

# 523
  • На плажа
В София вали ли  Shockedпри нас е слънчево все още,но нищо чудно и тук да завали.

А в нашата ДК пък дават риба,всяка сряда.Май няма определени нормативи newsm78

# 524
  • Sofia
Здравейте, мацки!  Grinning

Да, Дани, в София вали, което отново е ужасно.  Twisted Evil Уж щеше да е само по-хладно, но със слънце, а то ... Wink На снимката, която си сложила на Нико в новото албумче, не можах да го позная. Толкова много се е променил и е пораснал ...  Grinning  Hug

Има много мами, които са сложили актуални снимки на дечицата си, което значи че ни четат, а пък не пишат. Защо ли?! Толкова по-интересно щеше да е повечко да пишеха ...  Simple Smile

Джема, ами добре провери. Аз междувременно ще питам и сестра ми, тя е в Борово и там имат някакъв диетичен магазин. Благодаря ти!  Hug

Диндла, аз не мога да ти дам съвет относно ранното заспиване, защото самата София заспива много късно. Аз преди опитвах да я приспя по-рано, но нищо не се получаваше, само дето се въргаляхме в леглото часове наред. Затова сега хич и не я мъча, когато иска тогава да заспива, тя си е изградила вече някакъв режим, пък и мене сега ме устройва, защото още не съм тръгнала на работа де и тя на градина. А ти ако го будиш сутрин по-раничко, когато трябва ти да ставаш за работа, малкия може и да свикне на този режим и така вечер ще си ляга по-рано. Нали като тръгнат на ясла децата свикват на друг режим, затова ти предлагам да пробваш, не го чакай да се буди, а ти го събуждай.  Peace

Ние успяхме в промеждутъците, когато не валеше, да отидем до магазина и това ни беше разходката. Сега ще правя на София тиква с пр. мляко и яйца на фурната. Мариелка беше писала за тиква варена на пара и банан, това също мисля да го пробваме тези дни. А Лидето не беше ли дала още една идея за тиква с някакъв друг плод май беше или се бъркам?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт