Уж времето е гадно напоследък и повече си стоим в къщи пък маи повечето ни е налегнал мързел и не пишем
За детските кухни-и в нашата няма риба, то всъщност има само пилешко и мен много ме яд затова,тия пилета бъкани с хормони,а в горната група имало и кайма то голям кеф няма що,питала съм ги и за риба и за други меса като пуешко,заешко и т.н.,ами само пиле и кайма това е.Понякога се замислям дали да не я отписвам именно заради това,че то детето вече му втръсна,пиле рагу,пиле с картофи,пиле с тиквички и т.н.Има и 1 ден без месо,а и супите са им пилешко с нещо си или са зеленчукови.Събота и неделя гледам да давам жълтък или друго месо да има разнообразие.Много ме е яд че нямаме частна детска кухня,как никой не се наема да направи направо се чудя,даже виках на мъжо че това е голям бизнес да се заемемтой има дипломи за това,но ми каза че е голям зор и много изисквания.Ако имаше с удоволствие ще се запиша.Предпочитам да дам 2-3-5 лв на ден,но да е качествено и разнообразно,а не 0.80 лв за пилешка кухня

За спането-какво да ви кажа,почти всяка вечер е различно,но общо взето заспива към 21:30-22:00,събужда се между 4-6 да цоцне и после спи до към 9 без нещо или 9 и нещо.На обяд спи от 2 до към 4-5.Доста често се буди по нощтите,рядко има нощти в който да минем без будене,например тия дни беше супер,даже до 7-8 сутринта спеше,цоква малко и пак заспива до 10 часа, но снощи си показа пак рогата,тъкмо си мислех че вече ще се кротне но не.Като бебе като се сетя какъв кеф беше-от 40-тия ден взе да спи по цяла нощ и я будех към 7 часа да суче и пак заспиваше до 10-11 и като стана на 7 месеца и се почна голямото будуване и мрънкане.Тогава като четях как повечето бебета не спят и си мислех че сме се най-щастливите с такова бебе пък то какво стана после

За цитрусите-не съм давало още,като изключим че преди преди време Али си беше набарала половин лимон на масата и си го гризкаше,но друго не съм предлагала,сега като изчезнат нашите плодове от пазара ще почна да давам,ние сме фенове на портокалите
Аси-големи перипетии сте имали,но пък я виж колко готино сте изкарали,браво,чакаме снимки
.В Свищов не знам дали правят торти вече,но преди караха от ВТ и Плевен продавачката е щяла да види зор ако е трябвало да я надпише тя,то като се сетя и очила да искаш да си вземеш пак поръчка от някъде другаде чакаш и то доста време отнемаше.Ех спомени,спомени 
Лиде-идеята за проходилката е добра,дано Макси да иска да стои в нея,че Али от няколко месеца не иска да стои в нашата нищо че не може да ходи,ходим само хванати за 2 ръци,а има и Уолкър и него не иска да го бута да ходи,изобщо само за ръце иска да ходи.Като купуваш проходилка гледай да има по високо положение,че бебоците вече станаха дълги и да не му са подгънати крачетата на Макс.Нашата последно като я ползвахме и краката и се свиваха в колената.
Янче-трябвало и да и вдигнеш кръвното на тази продавачка,да извикаш шефа й да знае какви служители има,а покупките да си ги задържите,нали са изгодни все пак, аман от такива дето все едно са хванали Господ за шлифера
.Айде чакаме те да дойдеш и да ни идвате на гости,че в тия смотани дни поне малките да си играят 
Трейси-честито сърчице и от нас
,вчера се пробвах да видя какви плодове и зеленчуци следват в лентичката ти ама не успях
,много ми се иска да давам ядки,но освен овесени,като ги варя предварително и после с масло и сирене,други не давам,а и тя нещо не им се кефи,ще ми се да продвам друг начин.Ще съм ти благодарна да споделиш 

Да го видим
А за просото, толкова е трудно да се открие, а и в нас такова никогИШ не бихме яли, че на Анди бих й дала само ако някой ми го купи и каже как да го приготвя
Както и да се видим и малките да поджиткат малко. 
Да зная за бързото научаване да се спи при мама и тати но какво ли неопитвахме с баща й. Лошото е че тя реве със някакъв страх в очите и като я гушнеш да я успокоиш тя ти се вкопчва в блузата и няма пускане
. В нашата тук има риба веднъж седмично...но останалото е както е писала Жужу - пиле, пиле, и пак пиле