Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 133
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Бърборанке не ме разбирай погрешно  Wink И аз съм против детето да спи при нас. Баткото беше друга бира  Laughing Спеше и ядеше и глас не му се чуваше а и заспиваше сам. При нас е спал само една нощ като му забелиха пишката. Но тази малката се оказа директор!  Joy Joy И като ме дигне 7 пъти с рев през ноща а мен утре освен тя ме чака и бате с уроци, тренировки, екипи турнири и т.н. нали се сещаш че и аз съм човек и имам нужда от сън поне 3 часа без да скачам като ужилена. Wink Sad

# 541
МХристова, ааа хич не те разбирам погрешно  Hug Ясно ми е, че едно ни се иска, друго повеляват децата ни и действаме спрямо това как те се чувстват най-добре и спрямо това как ще има мир за всички Simple Smile Просто знам, че има родители, на които просто така им е по-хубаво, по-лесно, дори не са пробвали друг вариант.

Хелоуiйн е на 31 окт. Аз няма да я кипря. В подфорума 'нашите деца' преди малко мернах тема за детски хелоуйн, идеи и т.н.

Алегория, не съм я чела, май предпочитам да си го гледкам. Simple Smile

# 542
Силви-много изтръпваща ситуация Shocked,аз си признавам че не знаех какво се прави в такава ситуация освен да духна в лицето,другото не го знаех,дано да ви е спокойна нощта

Сънчо-не са само момченцата така и Али има дни в който е ужасна глезла,залепя се за мен,не иска да си играе сама ами двете,ако не и обръщам внимание реве за всичко,днес беше такъв деня ooooh!,добре че свърши за днес.Като цяло рядко има такива дни но като дойде и ми държи влага за 10 напред Whistling

Хари,Трейси-мерси за разясненията Hug,трябва да съм по настоятелна с тия ядки,че са доста полезни пък аз все ги забравям Blush,че и плодове не иска да яде много много

Аси-супер че сте имали готина торта Grinning,аз като се сетя на нашия рожден ден че тортата си беше ОК но тъпия готвач я наряза предварително и пак ме хваща яд Twisted Evil,а за Свищов да не си помислиш че искам да го обидя нещо Naughty,аз много си го уважавам и се радвам като чуя нещо хубаво и положително че са направили,там се залюбихме с мъжо Heart Eyes,колко мили спомени имам и от механите и дискотеките sohappy,емоции с колегите,абе въощбе супер беше там.Сега ако знаеш как ми се ходи пак там,мъжо още не си е взел дипломата от втората специалност а трябваше преди 2 години и все обмисляме кога да отидем,имахме идея сега октомври да отидем като са там студентите и е по топло,но времето нещо ни прецака с този студ.Отплеснах се Mr. Green

И аз като Алегория като я взема сутринта към 6-7 да суче,тя заспива и я оставям на спалнята,баща и без това заминава на работа пък иначе има вероятност да се събуди ако я преместя  и ще трябва да ставаме пък така си поспиваме до по късно.Снощи между другото си бях наумила да я преместя след като си цокне и заспи,но тя явно ми е прочела мислите и цяла нощ ни прави на маймуни Twisted Evil

Хайде лека нощ  newsm46

# 543
Добро утро...Хайде да пием по едно кафе,4е одавна не съм ви 4ерпила....

Оооо Жижин, изобщо не си ме засегнала....Глупости.Аз също харесвам Свищов, макар 4е и доста неща ме дразнят де...ама като цяло е хубав града де.

Айде после ще се вклю4а

# 544
Аси, да похапнем за закуска...

За градините, глас в пустиня...нищо не казвате...

# 545
Я, днес голямо черпене.   chef Хайде в този мразовит ден по едн истински горещ шоколад и от нас с Анди (която снощи пак си разби устата).

Черпя и с едно ново заглавийце, че имам още сигурно 10 есенни, а то зимата дойде!  Joy

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 11:23 от Бърборанка

# 546
Яна, какво става с това дете...все в устенцата...накрая може от всичките ти страдания и притеснения , да засенчи Анжелина Джоли...казвам го в добрия смисъл на думата...надявам се да ме разбереш..

# 547
Жижин, ние с мъжо също се намерихме там случайно и така си останахме заедно, хубави емоции, хубаво си изкарвахме, а как пиеме.... като змейове.
Спомени, спомени. Сега всичко е различно и дискотеки и механи, освен старите има и нови.

Павел го заведох на доктор  сутринта, че от вчера е с сополи ама направо течащи и ги гълта. изписа ни хомеопатични и едни антибиотични капки за нослето, много е жален като мрънка.

Кухнята не иска да яде вече, яде десерта и малко от манджата. Ядки не съм му правила скоро, ще взема да се организирам да сваря.
Нощем ставаме и ядем пюре или каша, защото вече не се кърмим и после си ляга, върти се, офка и заспива, понякога има изключения.
През деня спеше сам на нашето легло като го обхождаше цялото, но сега си го слагам на неговото да си спи, иска да съм до него, държи ми ръката и заспива, още сме на биба, има моменти заспива и сам.

Ивуша, другият месец смятам да го пусна за някои друг ден и после говорих с докторката да даде бележка и да си го погледам вкъщи още малко, нали съм безработна.

Бърборанке, цункая я по разбитите устенца от нас. /и нашият батко Дани е с разбити уста и има една голяма цицина на челото от онази вечер/
Хубав и слънчев ден

# 548
Алллллоооооо, какви са тия кроасани, кафета, горещи шоколади  Laughing Laughing Laughing Има бременни тука ей, сега ще трябва да ходя да купувам кроасани, че така ми се доядохаааааа  hahaha hahaha hahaha

Бърборанке, така е, за да има мир, понякога трябва да се правят изключения (като да спи на спалнята имам предвид  Joy Joy). И аз понякога като МХристова, като стана по сто пъти и накрая забравям да го върна в леглото му  Mr. Green Mr. Green
Да цункаш Пандичката от нас и бързо да й се оправи устичката.
Чудно е новото заглавийце, браво.

А сега аз да се похваля, па дано все така да е занапред. Днес официално е първия ден от 1г. 2м. и 3 дена, в който Дани не цока през нощта  bowuu bowuu bowuu Събуди се в 1:30, дадох му водичка и го гушнах и той заспа и се събудил чак в 8:30. Аз днес бях на кръвни изследвания в 8 и викам на мъжо, че ще трябва да стана сутринта с Дани, да го нахрани, преоблече и оправи. Прибирам се в 8:45 и го гледам Дани още по пижама. Мъжа ми още в леглото .... Току що се бил събудил, още не е ял ... Викам си: тия мъже как така се наговарят ... като трябва те да стават, все до късно спят, а като трябва аз да ставам с Дани и ми се събужда в 7:00  Shocked Shocked Та така де, стискайте палци вече така да е, да не се кърмим през нощта  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Пепеджийнс, бързо да се оправяте от сополките  Hug

Днес сутринта най-накрая намерих ръкавички за Дани, с едно пръстче, много съм щастлива, понеже вчера като излизахме и беше умрял от студ, ледени ръце (тук е 5 градуса да поясня)  #Crazy #Crazy

Отивам да си направя едно кафе (не съм пила от месеци) и да потърся някой заместител на кроасани, че детето спи и няма как да ида до магазина  smile3534 smile3516 smile3516

Забравих да кажа за ядките, наистина са доста полезни и понеже Дани също не яде само така плод (нали няма още зъбки и не може да гризка) и ми идва добре, че мога да му сложа към ядките за закуска.
А вие какво давате за закуска???? Аз още кремчета и кисели не съм давала, да си призная  tongue tongue без бой, следобед давам кисело мляко с плод или бисквита ... Ще трябва да взема да му врътна някой пудинг (крем).  Heart Eyes

# 549
Здравейте, бяхме на консултация ние вчера. Преслава е 11.800кг., 81см. Държа се геройски на боцкането, от което майка й така се притесняваше  Mr. Green Орева света, де, но това беше още при влизането на педиатърката.

Цитруси съм давала в готово плодово пюре /имаше сок от портокал, ананас../

Преслава спи в нашето легло и не ме е страх ни най-малко, че няма отърване - знам, че има. Нямам причина да избирам трудния начин, след като имам лесен.  bowuu
Спи вечер от 21-22 сутрин до 7:30-8:30. Не знам колко пъти се буди нощес, защото се обслужва сама.  Sunglasses

Загвалвийцето на темата ни се дублира с януарките или се лъжа....  Rolling Eyes

Отивам да метна снимка за колажчето. Силви, предварително благодаря за труда!   bouquet

# 550
Трейси я бързо за кроасани и горещи шоколади!  Joy Милата, ех как ти се кефя...  Hug Честито първо нощно НЕсуканееееееее  newsm32 Ха дано не е само еднократно, а вече да става тенденция! За мъжете много сладко - ами разбират си се, нали са от една порода  hahaha

Анди пък последните дни започна да спи сутрин както до преди няколко месеца. Буди се към 7.30-8.00, даваме млякото, пие го и заспива. Вчера например представете си съм спала чааааааааааак до 10.45  #Crazy съответно и Андреа, иначе нямаше как да стане  Mr. Green днес пък станахме в 9.50, което пак е супер. И така напоследък взе да се случва все по-често. да видим дали трайно ще си промени режима.  Flutter

Пепеджийнс, и от нас прегръдки и за Павката и за Дани, бързо да се оправят и двамата кой каквито болежки има.  Hug

Днес е страхотно временцето.   Nature Sunny Ходихме за кухнята, после походихме, папкахме и чак сега заспа (нали сутринта нанка до късно, та 2 дни заспива след обяда вместо преди). ха дано се задържи поне няколко дни така времето, че нали с мъжо утре заминаваме за Велинград да се романтизираме  Joy Heart Eyes

# 551
  • София
Как сте момичета Simple Smile

Много неща сте сервирали тази сутрин, да има за всеки по нещо   bouquet

И на мен ми се стори, че заглавието ни е еднакво с януарското  newsm78

Бубичка, голямо момиченце си имаш Simple Smile Браво, че се е държала мъжки Simple Smile И нас ни чака ваксината сега, само Алекс да се закрепи и трябва да ходим да го боцнат.

Янче, милата Анди  Hug. Да ти кажа може и да и е слабо място. Аз като малка все си разбивах устата. От най- лекия удар ми тръгваше кръв  Peace

Трейси, гледам да разнообразявам закуската на Алекс ми всеки ден предлагам различни неща: кус- кус, макарони, овесени ядки с плод, юфка, грис. Въртим си тези неща  Peace

Ивуше, и Алекс е голям ревнивко.  Simple Smile Само да се зарадвам на друго дете, да не говорим да гушна и започва да врещи. Или пък и той ме гледа с един страшен поглед, чак ми става криво, все едно съм го изоставила  hahaha

Силви.д, леле, аз си мислех, че Алекс е нервак и се тръшка и изпъва за всичко. Но вие май ни биете Simple Smile Представям си какво ти е, като започне да си бие главата  Shocked

Аси, много хубаво, че въпреки малките гафове сте си изкарали весело на кръщенето  Peace И аз бих се радвала ако се организира среща да се запознаем. Но да ти кажа и аз имам същия проблем като теб с карането и това прави нещата малко сложни Simple Smile А ти в кой район си всъщност?

За спането заедно- като по- малък го взимах сутрин, за да поспим още малко. Но сега ме е страх да не тупне от спалнята. Случвало се е много често да изкарва и цялата нощ при нас. А като е болен задължително си спим тримата  Peace

За ядките- Алекс яде овесени ядки, опитахме и с пшенични, но нещо не ги хареса. Ние вкъщи не ядем нито едните, нито другите, но понеже е полезно реших да му давам. Харесва си ги с плод, а пък  супата с овесени ядки на Хариелка направо обожава  Mr. Green

За това колко спим- Алекс заспива вечер към 22.00-22.30, сутрин с малки изключения се буди към 6.30 за мляко и после спим до 8.00-9.00. На обяд заспива към 13.00-13.30 и често откарва и по три часа Simple Smile

# 552
Така ли?  newsm78 hahaha Дори не съм гледала заглавията на който и да е от другите теми, а това заглавие го бях измислила още преди месец и половина заедно с всички останали (над 25)  Shocked Както и да е разбира се, промених го. Няма проблем, имам цяла книга със заглавия.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 13:53 от Бърборанка

# 553
Здравейте и то мен  Hug Последните дни не можах да се включа, защото моята най-добра приятелка си беше за малко тук. Толкова беше хубаво отново да сме заедно  Heart Eyes но си замина. Надявам се, че следващото ни виждане ще бъде в Лондон през пролетта, поне такива планове направихме.  Laughing Лиде, да знаеш, че ако дойдем, ще трябва да се запознаем.  Hug

За спането - и ние спим заедно, даже понякога и четиримата.  Laughing Коки всяка нощ по някое време идва на спалнята, а през почивните дни и каката. Аз също не се притеснявам, защото с Гери няма никакви проблеми да си спи и в нейното легло, въпреки че като бебе спеше най-често при нас.

Бубичка, каква ваксина има на 1 г. и 3 м.? Ние сме на консултация през декември, дали ще има ваксина?

Яна, и Коки последните три дни все в главата се удря. Най-зверски се удари миналия ден, в челото, тече кръв, има струп и голяма джонга. Следващите два удара бяха нищо работа спрямо този.

Трейси, честито сърчице!  Hug И хайде вече Дани да се представя като батко, да спи по цяла нощ без да се събужда и сутрин да става по-късно, за да може и ти да си поспиш.  Laughing

Пепе, бързо да оздравявате, а ти се включвай по-често.  Hug

Сънчо, добре завърнала се!  Hug Хайде и ти по-често да ни навестяваш. Как изкарахте цяло лято на морето? И аз мечтая за къща близо до някой плаж.  Grinning

Аси, честито кръщене! И ти се завърна вече от морето, значи и ти трябва по-често да пишеш.  Hug

За цитрусите - само лимон е опитвал Коки, и то гриза цяло резенче всеки ден. Сега като им дойде време ще предлагам, дано яде.

Аз преди малко приготвих багажа за вилата, Коки като се събуди ще вземем Гери от ДГ и заминаваме. Дано не забравя да го снимам там и да кача снимка за колажа. Напоследък все забравям да взимам апарата с нас на разходки. Това ми е последния уикенд в майчинство, от понеделник съм на работа.  Laughing

# 554
Дю, на 13 месеца е тая ваксина... МПР, ако не се лъжа беше... Просто изпуснахме момента  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт