Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 118
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
Прелитам за малко, но се смях със сълзи на постовете на Поли hahaha Joy.Първо на възглавничката -беглец, а после на шаманката Joy hahaha.
Поли, да знаеш, Соня ще има много развит инстинкт за оцеляване след ситуациите, в които я поставя Емо Joy.
Белослава днес два пъти полетя с главата надолу от спалнята и един път от дивана в кухнята. Никъде не се удари, така се е научила да се пази, а после отива и разглежда сърдито това, от което е паднала , или  на което се е ударила hahaha.
Джема, няма проблем, Бубичка го е обяснила правилно . Само да отбележа, че при млечните зъби няма предкътници, а само кътници Simple Smile.
Хари, тези дни постоянно се сещам за вас. Ако знаеш каква игра пада с вашата топка от морето Laughing. Един ден дори Белослава легна да спи с нея Laughing.
Бърби, благородно ти завидях за почивката Hug.И за снимките с Калина, че ние се разминахме. Покажи ни Анди Hug, плс.
Ивушке, ей сега ще гласувам и аз.

# 631
  • Sofia
Олелеее, Ивуш, ама ти сериозно си се разстроила миналата година ... Недей така де, той пича си е жив и си хубавее още повече.  Grinning

Джема, ние сме по същия начин със зъбите - никакъв ред.

Шайни, мнооого се радвам, че малкото Животинче така се забавлява с една плажна топка.  Hug
Дано не се удря при тези стремглави слизания от спални и дивани. София вече май се понаучава как точно се слиза, ама още й нямам доверие де.

Поли, много ти благодаря за бързата реакция.  Hug Доста рецептички си записах от вкусотийте на Трейси.  Grinning После ще кажеш за колачите с извара, хубави ли станаха?   chef

# 632
Ивушке - гаден е тоя, как може да се захалснеш 4ак с пеперди в корема  hahaha  Joy Оставяй го да се беси, то не си спала преди, защото са те тресяли хормоните, ама сега нямаш извинение при повторенията  Mr. Green  Joy  Hug  Peace
Трейси - правих пилето и като про4етох 'обилно мед' май се олях  hahaha  Joy  Mr. Green Мъжо реши да ве4еря салам  hahaha А на мен ми харесаха с малко соев сос  Hug А в тоя блог ми направи впе4етление, 4е нямаш нищо телешко, свинско или риба  newsm78 Само пиле и сладки неща  newsm78 Ве4е отка4ам с това готвене да го мисля какво ново все  Crossing Arms
Ние май няма да спим особено тази нощ  ooooh! Само гризки ве4еря, крещи, вика, някой зъбак ще ни измъ4и. Метнах между АМ и едно прах4е, ама дали ще действа така  newsm78
Хари, Ганушка - за тия хомеопати4ни гранулки за зъбки дали действа същото правило както при останалите хомеопатии 30мин-1ч. след хранене  или може да се дават по всяко време при нужда  newsm78

# 633
Здравейте мамита Grinning

Да честитя малко на патерици на вчерашните именници и рожденци-да са живи и здрави,много щастливи и обичани  bouquet

Абе кой е този Кенан ли беше,голяма дискусия за него,кажете в кой филм играе да му хвърля едно око Wink.Аз през деня като пусна Фокс лайф или БТВ Комеди и хич не пускам други сапунки ама ме заинтригувахте сега Grinning

Янче-много се радвам че сте си изкарали страхотно Hug,ние с колегите ще ходим във Велинград за празника на банкера и чакам с нетърпение,малко да разпусна Whistling,пусни някоя снимка от Калина да видим Андичка

Поли-вярно е писала Шайн,че Сончето ще има развит инстинкт за оцеляване Laughing с такъв щурав батко Wink

За зъбите-нашите за сега вървят добре,първо 2-та долни в средата,после 2-горни в средата,следваха 2 до тях,а от вчера сме с ново зъбче долу до тези средните Grinning

Изобщо вчера голям напредък,освен зъбчето,се пусна да ходи хваната само за 1 ръчичка и също тръгна да ходи с уолкъра наййй-накрая bowuu.Ама само с какви неща се хваля като за 10 месечно бебе Laughing

Айде лека нощ на всички newsm46

# 634
  • София
Да взема да се разпиша викам по нощите да не ни забравите. Както казваше някой, че вие запомнялили сте ме  Joy
Тичаме тук барабар с малчо напред назад по задачки. При нас нищо ново под небето. Попрочитам си ви от време на време и така.

poly_zoe, за хремата ние използваме евкалиптово масло. Капвам му една капка върху горната част на дрешката да диша и след максимум половин час положението се оправя.

ivu6a, гласувах за песента, много е нежна.

Да ви се похваля. То по-скоро не знам колко е за хвалба де - вече не заспиваме на цица. Ееееее, голяма биберончене падаше и добре, че взех нещата в ръце, щот момъка стана за женене пък без цица в устата не можеше да се успокои  Embarassed Но сега се гушкаме и номера минава  Grinning Почти съм сигурна, че толкоз фрапантен случай като нашия няма, защото си спомням че вие на времето ги натиснахте да си заспиват самички, но на мен като ми беше жал... Та така - мечтая за момента в които ще заспиваме с приказка  Simple Smile

И друго което правим е храним се заедно, аз на масата си слагам, той до мен в столчето си седи и хапва. Много ми е мило и определено доста по-лесно, понякога и тъжничко де, понеже ми бута ръката и не иска да му помагам.
Иначе за пакостите няма какво да ви разправям, вие сте наясно  Grinning

# 635
Жижн - 'Мелодията на сърцето' май се казваше сериала с тоя Кенан  Joy
За уолкъра - напред сте, ха 4естито  Joy Ние от днес разбрахме как се използва тоя паяк и показа висш пилотаж  hahaha  Joy Напред, назад, завои, не се удря по маси ъгли и 4удеса  hahaha  Joy А в4ера едвам правеше 2 кра4ки назад и рев да го измъкне някой от там  hahaha
Ние в петък сме на физиотерапевт, 4астен преглед, 4е направо ми писна с държавниците да се оправям  ooooh! Не е за бебета специално, но да видим какво ще каже и дали ще ни препоръ4а някой бебешки специалист, 4е ве4е много се притеснвам с тия кра4ета  Tired
Ра_ив - браво на мом4ето щом и цицата е оставил и сам се храни  Hug Ние си мажем по главата и т.н. и хи4 не ми е до у4ене на самостоятелност то4но сега.
В детската днес оба4е е махал семките на една тиква (4ак се 4удя как не му е било гнусно, 4е е един 4истофайник  ooooh! ) и после я е орисувал с бои4ки цялата  hahaha Голяма мацаница беше, видях я, а в4ера прилеп  Joy Една голяма 4ерна мацаница и у4ителката сложила две мъни4ки о4и4ки  Joy
Айде, 4е сериала ми по4на 'Щурите съседи' - Ивуше ориентирай се към него. Страшни бисери има понякога  hahaha  Hug

# 636
  • На плажа
Жижин и аз по цял ден гледам Фокс лайф Mr. Green
Поли не е скучно  във вас май hahaha Да ни покажеш Сончето ,като пробиете ушите Hug
Джема и на Николай така му излизат зъбчетата,през един,после излезна средния Laughing Да не говорим,че вече има един кътник,и то доста голям,кой знае кога е излязъл newsm78.Освен него имаме три доло и три горе Peace
Лиде,колко мед сложи бе душа на туй пиле Joy цял буркан Mr. Green
Ра-ив ама съвсем сам ли се храни Shocked с лъжицата?
Хари ще се научи София да си слиза добре и то съвсем скоро,щом е почнала.Николай щом се научи не мога да го задържа на леглото,особенно сутрин-отваря очи,а понякога и със затворени Mr. Green , и се мята да слиза Laughing
Янче прибрахте ли се вече от Велинград?Може и да си казала,ама си признавам,че не съм чела последните няколко странички Embarassed И аз на опашката за сниммките на Анди Hug
Шайн и Нико така си харесва някакъв предмет и си ляга да спи с него,даже като заспи и го изпусне се сепва и пак си го взима Mr. Green
Ние сме добре,все повече му харесват манджите от кухнята,аз разбира се съм много хепи.Ходим на разходка всеки ден,въпреки лошото време,слагам дъждобрана и сме шест Peace Нашата кака е в почивка от днес, та чак до понеделник.Полагало им се на първокласниците почивчица,че са се преуморили Mr. Green

# 637
Добро утро и честит първи сняг!

Дари ми гука от другата стая по бебефона, не ще да спи...като ще...
Не съм голяма маниачка на сериали..просто този ми въздейства с природа, с красиви актьори и най-вече с романтичната любов...По принцип гледам само комедийни сериали, но като се заслушах в песента от филма и край-----спечели ме...Няма такава песен...

Отивам да готвя и обещавам че ще пиша по-подробно...чета ви, да не мислите че не.. Hug Hug HugА, ами кафето..

# 638
  • София
  Добро утро,
успокоихте ме с реда на никненето на зъбките! Laughing
  Леле,Ра Ив,верно ли сам се храни?! Аз като си представя какво мазало ще е дори не съм се и опитвала да й дам,най-много някой банан.
  Хариелка,и Никол се научи да слиза от спалнята след като падна 100 пъти от нея.Сега пада само ако е на самия ръб с гръб към него  Laughing
  Жижин,Кенан е главния герой от сериала Мелодията на сърцето по Нова,всеки ден от 13,30ч го дават.Мен не меграбна нещо тоя сериал....Браво на Али,съвсем скоро и сама ще си ходи.
  Леле,няма такова отвратително време просто!!!! #2gunfireЩе се побъркаме вече вкъщи.До скоро,мацки! Hug

# 639
Благодаря ви за съветите за нослето на Сонче!

Лидке, аз вчера точно това направих на Соня и капя по няколко пъти на ден, на мен си също, като че ли има ефект, аз се оправям, Соня снощи също спа добре. Лошото е че все пак вчера вдигна температура и сега ще ходим на лекар, че вече около 3 дни е с хрема и кашлица и ме е страх да продължавам да си играя на доктор. Яд ме е само, че съм почти 100% убедена, че ще ѝ изпишат антибиотик ако ида при GPто, а понеже и майка ми се влошава, трябва да я заведа и нея на лекар, та ми се иска с един куршум, два заека, че ако идем до личния, след това до болницата, ще отиде целия ден по лекари. Ама ще видим, ако изпишат антибиотик, отивам до спешното да ѝ пуснат кръвна картина, да я видят там педиатрите и каквото кажат те, това ще правя.

Ра_ив, благодаря ти и на теб за идеята, ще пробвам и това, аз даже имам капки Кармолис вкъщи, щи капна на дрешката, те така миришат, направо влиза в мозъка.

Между другото тия капки Кармолис са страшни при простуда, болки в стомаха, също ако нещо ви тресат нерви стават, капват се във вода или подходящ чай 10-20 капки. Това за големи, не за бебета. За деца много хубаво е да се дава профилактично едно сиропче - Герисан, то е извлек от кръвен здравец, много е добро, може да се дава на деца над 1 година, има го и за възрастни, то е имуностимулатор. Аз пия и на децата давам по една малка лъжичка на ден през зимата, сега като го писах се сетих, че тия дни съвсем го забравих, сега ще им дам. Има ги и Кармолиса и Герисана в Бългалия, аз от там си поръчвам да ми носят когато някой идва насам, то Кармолис е австрийско, ама ми го носят от БГ.

Колачите станаха върховни, точно както изглеждат на снимката на Трейси, вече няма ни един, омаахме ги до шушка. Макар производството им да почна с фалстарт, омесих си тестото, слагам да втасва и чакам, чакам, то не мръдва, ама аз си чакам, около час някъде, спокойно, викам ще втаса, къде ще ходи. Майка по едно време ми носи купичката дето бях разбъркала вътре маята с млякото и ме пита кво е това вътре, да го хвърля ли, че зарежда миялната, поглеждам, аз съм забравила изобщо да добавя маята в тестото. Добавих я и нея, пак го размесих и вече стана. Та дори с тази грешка се получиха и бяха ужасно вкусни.

Чао от нас за сега, че трябва да отиваме на лекар.

# 640
Честит първи сняг  Joy cold  33uu Ненормално време  ooooh! Вчера хич не успях да я изведа, но днес живи мъртви (е, по-добре живи) трябва да я изведа, че се побърква у дома по цял ден.

Ра-Ив - наистина съвсем сам ли се храни??? С лъжица си взима манджа от паницата и си я слага в устата??  newsm78   #Crazy   Аз си представям, че за да сме на този стадий още сега трябва да се храним голи, а отдолу настилката да е на замазка само!  Joy

За предметите за заспиване - ние така и не се науихме да нанкаме с нещо любимо. Пробвала съм не едно и две неща, но не. Май просто (по пеиньип) заспива толкова бързо като я сложа в леглото, че няма време да гледа или хушка нещо.  hahaha

За спалнята - научих я как се слиза, завърта дупето, сваля краката, но интересното е, че трябва да й го напомням. Ако тръгне сама без нищо да й казвам май не се сеща и би паднала, та очите продължават да са ми в нея докато е при нас на спалнята.

Момичета, снимките от Калина ще ги кача на фейса.

Иначе за почивката всички сте казали много мили неща - пожелавам и на вас скоро да имате такава възможност!!!  Hug

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 10:43 от Бърборанка

# 641
  • Sofia
Здравейте!  Grinning

Ние днес бяхме на консултация. София е станала 11,060кг (+940г) и 81см (+3см).

Ра ив, браво на момчето, вече самичко се храни.  smile3501 София проявява голямо желание да се храни сама, особено вечер, когато всички сме на масата. Досега съм й давала да се храни сама с малка виличка и си мислех, че няма да си уцели устата, ама я цели диването и то доста успешно.  Simple Smile Обаче с лъжица още не съм й давала да се пробва сама, че представям си какво ще направи ...  smile3555

Поли, смях се като ти четох разказа за колачите, ама виж че супер са станали, щом всичко сте омаали.  smile3521 Това значи, че си ги направила с много желание и любов!  Grinning
Беше ме питала какво е дала хомеопатичката на Софи. Ами тя ни дава по едно основно лекарство и още едно поддържащо, с тези двете лекува цялото заболяване, не дава отделно за нос, гърло, кашлица и т.н. Сега ни беше дала Калк и Рейсъл - разтворими гранулки.

Дани, много хубаво че излизате всеки ден, това е супер. И за теб е улеснение, че Нико харесва манджите от кухнята.  Grinning

Ивушо, какви са тези вкусотии, откъде ги намери, чак лиги ми потекоха...   Stuck Out Tongue Winking Eye А къде са ти хубавите мъже? Аз на това се надявах ...  Stuck Out Tongue

Да ви кажа как се смеем с мъжо на нашата дъщеря. Тя е влюбена в Слави Трифонов и неговото предаване. Казвам ви, като започне шоуто, заста пред телевизора с една огромна усмивка и гледа като захласната. Като танцува балета и тя танцува - вдига ръчички, върти дупе, прикляка, направо е толкова смешна и щастлива, че умирам от смях.  Joy  Joy

Хайде ставам, че София е  newsm22

# 642
  • София
Hariela, това със Софи звучи много сладко  Heart Eyes Ще става балеринка  Grinning

А ето да ни видите как хапваме http://www.vbox7.com/play:26487c5f иначе внимава да не цапа, понеже след това трябва да чисти http://www.vbox7.com/play:00e40d9c  Joy

# 643
Да ви кажа как се смеем с мъжо на нашата дъщеря. Тя е влюбена в Слави Трифонов и неговото предаване. Казвам ви, като започне шоуто, заста пред телевизора с една огромна усмивка и гледа като захласната. Като танцува балета и тя танцува - вдига ръчички, върти дупе, прикляка, направо е толкова смешна и щастлива, че умирам от смях.  Joy  Joy

Ха ха ха, направи ѝ едно клипче и ни я пусни де, то ще да е голям майтап, сладурка, ама той Слави много умело се прави на идиот и все крещи нещо, как няма да му се радва, на мен много ми прилича тоя на Шрек  Joy.

Ние се върнахме от лекар, не даде антибиотик, караме си както досега. Като му разправях какво съм давала и как съм я лекувала тия 2,3 дни и той ми вика “че ти се станала половин доктор“  Laughing .

Отивам при детенцето, че пак вдигна температура и мрънкоти.

# 644
Ра - ив - меко казано съм впечатлена. Даже мъжо не можа да повярва, че адашчето е колкото нас. И как пълни лъжицата само....абсолютни аплодисменти от мен!!!!!

Излязаха резултатите....отново сме с Коли....нямам нерви. Чак ми се реве. Пак антибиотик. Пак сигурно 15 дни. Пак диети.....не спирам да си блъскам главата как и защо само ние хващаме това чудо!!!!

Общи условия

Активация на акаунт