Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 121
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Ех Цветиии все пак реши да се разпишеш, а? Много се радвам!!!  Hug

Хариела, благодаря страхотно прекарахме!  Hug Пълен релакс, от който определено и двамата имахме нужда, както и малко да се отделим и прекараме време само двамата. Wink Анди страаааашно мноооого  ми липсваше обаче. Даже малко ме е срам да го кажа, защото макар и само за 2 дни сякаш ми липсваше дори повече от лятото, когато я оставих за пръв път и то за цели 4-5 дни, а тогава мислех, че повече не би могла да ми липсва. Heart Eyes Викам на мъжо 'следващия път с нас'  Mr. Green Явно все повече се 'пристрастявам' към детенцето си и буквално не мога без него! Heart Eyes Heart Eyes

Иначе днес инцидентно направихме няколко снимки на Анди при Калинчето. Не беше арт фотосесия, тъй като ми трябваха за нещо конкретно. Но станаха просто страхотни - естествено. От Калина друго не може да се очаква.  Heart Eyes

Хубава вечер на всички.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 22:42 от Бърборанка

# 616
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Честит имен ден и от мен на всички именици   bouquet

И аз да ви почерпя за моето момче Митко, да ми е здрав и щастлив Simple Smile
Късно е вече за софри за това ви предлагам по един коктейл:

# 617
  • Sofia
Честит имен ден и на Митковците на Магаренце и Цветито!   bouquet   bouquet   bouquet Живи, здравички и много засменички!!!  Grinning  Grinning  Grinning

Цвети, радвам се че се разписа. Ама прави го по-често деее...  Hug

Бърби, браво за релакса, имали сте нужда. Ама ако взимате Анди с вас, то няма да е размазване, нали знаеш. А иначе те са нашите слънца и винаги ще ни липсват, дори и за няколко часа да ги оставим.

Хайде лека ви нощ!  smile3522

# 618
Ех, много почерпки, много именници и рожденници вчера. Честито на печелившите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Здраве, радост и много много любов на големите. Усмивки, пакости, весели детски преживявания и много, много подаръци за малките.

Аз имам много работа тези дни, затова не успявам да се разпиша.

Сега отиваме да подаваме едни документи и после отиваме на ваксинация. Дано да няма никакви странични ефекти.

# 619
Здравейте!

Ние се поразболяхме дружно вкъщи, всички поред, сега кихаме, кашляме и подсмърчаме. Сонче спа много лошо снощи, не можеше да диша милата въпреки капките, какво да ѝ слагам друго, което да отпушва по дългатрайно, Виброцила върши работата за не повече от час и пак се задръства. Някой да знае нещо!?

Цвети, и аз се радвам, че отново пишеш, разкажи за Миташки повечко, от толкова време нищо не знаем за вас!

Трейс, какви документи, да не би да сте решили за апартамента вече, ще купувате ли скоро?

Янче, родителска среща, а  Laughing Преди една година на теб са ти ходили на родителски срещи, сега вече ти ходиш на Алекс Simple Smile Както си го подларала скоро ще ти честитим и внуци  Mr. Green

hahaha  не се шегувай така с детето  hahaha А вие благоевградчанките, ние като си идваме за Коледа, ще отскочим и до Благоевград до родата, та може да се поувидим и с вас.

Соня вчера няколко пъти пада и си удря главата, непрекъснато се катери по столовете, дивана, абе кодето може се е покатерила. Накрая брат ѝ ѝ спретна и той един номер и тя за последно преди лягане се избумка пак яко, тя си има една възглавничка дето си я слага на земята и ляга върху нея, Емо я сложи върху една кола с дистанционно управление и като Соня отиде да си легне на нея, той пусна колата да върви и възглавницата се премести, и Сонче вместо на възглавницата се хвърли директно на земата, рев...та си легна в много лошо настроение, а после и носа я тормози, абе не му беше денонощие на детето. Дано днес се размине с инциденти.
Записах и час при педиатърката ѝ за дупчене на уши. Другия месец дано да си имаме вече хубави еднакви дупки, то аз предварително у нас сигурно ще си ги отбележа къде да дупчат, че знам ли ги какво ще направят и те.

Лек и ползотворен ден от нас, аз отивам да правя на Трейси колачите   chef, а който не е пробвал нейното медено пиле, горещо го препоръчвам  Wink!

# 620
Здравейте.Надявам се,че сте добре.Мен чак ме е срам да се включа като не съм ви чела хич тия дни.... Embarassed

# 621
Здравейте!
Малкия спи, а аз съм се разляла и гледам любимия сериал и  така...само въздишам по тоя Кенан...
Ще помоля да гласувате за песен на мой приятел, за да започне да се върти в ефира на БГ Радио...На този линк - Angel Eyes я оценете с 5....благодаря на всички  bouquet

http://www.bgradio.net/bgtalanti.php

# 622
  • Sofia
Добър дъждовен дееен!  Wear Umbrella
Много гадно, днес трябва вкъщи да си седим...  Sneaky

Ивуш, гласувах за песента на твоя приятел, естествено с 5, но не можах да я чуя, защото Софито тъкмо заспа и нямаше как. Ама после ... И аз пак го гледам тоя сериал, ама заради филма ли, заради Кенан ли ...  Grinning Едни такива искри ме обземат ...  Kissing Heart

Поли, кофти за Соничка, че е хремавичка. И Софи също, но сега сме на хомеопатия и не знам защо хич не й вярвах, ама май действа при нея. Дай Боже ...!  Praynig
За дупченето на ушите - на Софи като й ги дупчиха, жената ми обясни, че трябвало дупката да се направи по средата на меката месеста част на ухото.

Трейс, успех с ваксинацията!  newsm10
Кажи ми, моля те, рецептата за твоето медено пиле, че ние пилета много ядем и със сигурност ще ни хареса.  Hug

Ние днес трябваше да ходим на консултация, но с това време се отказахме. Та дано утре не вали и да успеем да отидем.
Аз отивам да готвя. После пак ще се включа.
Приятен следобяд!  Flowers Bouquet

# 623
Хариелка, ще изпреваря Трейси, дано не ми се сълди и да няма нищо против - http://tomsickova.blogspot.com/2010/08/blog-post_4546.html, това е нейно блогче с рецепти за разни вкусотии, аз сега ги чакам едни колачи с извара от там да се изпекат  Grinning, как миришат, лелеее, текат ми лигите...
Какво ти дадоха за Софи? Една приятелка тук ходи при една хомеопатка, която завършила и курс по шаманизъм и понеже ще води нейното дете на такъв сеанс и ме агитираше да пратя и аз Емо, ама аз нещо не съм много убедена, за пръв път чувам за такова нещо и ми се видя малко като магьосничество  Thinking, чудя се.

# 624
  • София
  Здравейте,мамчета,
  от няколко дни не съм се включвала,но от скоро се ровя и в един друг форум и просто не ми остава време.
  Леле,Трейси,сега разгледах блога ти,има уникални рецепти!Аз не съм много по готвенето,но непременно ще пробвам някои от тях.
  Имам едно питане-Никол има още 2 нови зъба,но малко ме притеснява,че няма никакъв ред къде й пробиват новите зъби.Тези са отгоре,но през един,ако ме разбирате.Има ли и друго детенце така?Мисля да питам и педито,но сме на консултация чак другата семдица.
  Поли,успех с дупките този път.Да се похвалиш после непременно.
  Къде се изугуби Захирка?Скоро не е писала при нас? Hug
  Янче,браво за почивката и аз имам нужда ама кога ли ще е .... newsm78 Мъжо днес змаина командировка и ние сме сам-самички с Никол цяла седмица.Ще се побъркам просто! Crazy
  А за снимките кога ще са готови?Да ни ги покажеш непремемнно.
оставям ви.До скоро!

# 625
Поли - аз правих скоро на Макс капки от 10мл морска вода ли как се казва на бг готови капки и сложих клеева тинктура мисля, 4е бяха 5 капки и стои в хладилника. Капе се 3-4 пъти на ден. Много добре му подейства. Беше със зелени сополи сигурно 3 седмици и за 2 дена из4езнаха напълно. Инъ4е не беше болен, само сополи го мъ4еха. Веси ми даде идеята за капките. Ако нещо съм сбъркала, нека ме поправят моми4етата.
сетих се физиологи4ен разтвор е на бг капките 10мл +5 капки клеева тинктура и в хладилника
Трейси - за меденото пиле ме зарази и пращам мъжо да купува бут4ета, 4е само това оби4аме  Hug
Ние с мъжо днес бяхме без бебе на фризьор и се разкрасявахме задружно  hahaha  Joy Ама мен ме 4ака у4ене, така 4е доскоро  Stop

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 18:06 от Lidiya_81

# 626
Gemma - и ние имаме кътници, а нямаме кучешки. Даже ми казаха, че те (кучешките)излизали последно... Rolling Eyes

Ивушке - гласувах и аз за твоя човек.

Само на мен ли не ми харесва Кенан  Rolling Eyes? Иначе типажа му е супер, ама той ми е нещо...лигав ли, де да знам. Затова и не гледам сериала. Но иначе на снимката дето я Сложи Ивуша си е пич!

# 627
Принципно излизат първо 4 предкътника, после 4 кучешки и накрая излизат кътниците.  Peace
Преслава има 4 предкътника и 2 кучешки вече.
Като цяло ред няма при всички.

Кенан и на мен не ми се нрави изобще... Филма също не ме грабна.  Rolling Eyes

И те така Simple Smile

# 628
Благодарско мацки , че ми ударихте едно рамо...

Да ви кажа по повод сериалите...извинявам се, че спамя...но тоя Кенан ако ми падне...като врътнаха за трети път сериала и си викам  " я да видя какво пише в нета "....уплаши ми се окото - има 73 теми...всяка по 50 страници за тоя сериал...чак такава маниачка не съм...но си го гледам барабар с пеперудите в корема ми... Embarassed

Хари, може да го делнем аз не искам много...само да го съзерцавам...
Бубичка, блазе ти ...искам и мен да не ме грабва въобще, а не да не спя 3 нощи след финала...мин . година Embarassed

Хубава вечер...да ви кажа само, че бащата заспа преди синът...ей го на - дреме ми на дивана...

# 629
Привет мами!  Hug
Само да кажа на Ивушка че и аз гласувах! Дано да сме полезни!  Grinning
Лека и поспалива!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт