Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 124
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
рибке - да ти е живо и здраво детенцето, много усмихнато и да е голям късметлия  Hug Страхотна, футболна торти4ка си има   chef
За морковините пръ4ици - като цареви4ни пръ4ици, но имат и картоф на прах и морков на прах. Просто така се казват на английски и аз буквално го преведох  Mr. Green Но тази ве4ер забелязах едни пъп4ици на кръста му от двете страни всъщност на къста, ситни и май имат леко връх4е, като тези, които излзиат на лицето от зъбките и се 4удя сега от какво са  newsm78 Тия дни малко прекалих с едни бисквити с овес и смокини, които не са за деца, а за закуска на възрастни и с тия пръ4ици и се 4удя дали не е нещо от тях  newsm78 ама и аз открих тънката - като млещи нещо и мога да гледам филм, да обиколя някой магазин или нещо такова  Mr. Green Но може и да е от памперсите, 4е се мята като ненормален и може да съм го прижулила или стегнала много, знам ли  newsm78 

# 601
здравейте момичета,
да ви почерпя,че днес удъртявам Mr. Green

честит имен ден на всички които празнуват днес

# 602
  • София
Честит рожден ден,Румка! Желая ти много здраве, късмет и любов! Да се радваш на щастливо семейство, добро и прекрасно дете, верни приятели и пълни джобчета Simple Smile Весел празник!   bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на Митко на Рибката и Митко на Мо72! Да растат щастливи, умни, красиви и здрави момчета! Да са гордост за мама и тати,да имат късмет в живота си и да станат батковци на малки принцеси Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И моят татко днес има имен ден- да ми е жив и здрав и той  Heart Eyes

# 603
  • София
rumik - Ч.Р.Д. и от мен. Желая ти много здраве, щастие и успехи във всяко начинание. Най-много ти желая здраве пък всичко друго ще си дойде само.
Честит имен ден на всички които празнуват днес.

# 604
  • София
Честит рожден ден, Руми! Бъди здрава, щастлива и много обичана майка и жена!   bouquet

Честит имен ден и на всички, които празнуват днес! Бъдете здрави, весели и щастливи!

# 605
Честит рожден ден Руми! Да си жива и здрава!

Честит празник на всички именници! Със здраве да си носят името!    bouquet  bouquet  bouquet

Ние отново сме с Т...направо нямам нерви вече. Вчера носих секрет да проверят дали не сме пипнали пак коли. Дано не е това.
На всичко отгоре от вчера ни текнаха едни сополи...не може да диша милия. Абе много му се събра.

# 606
Честит рожден ден на Руми и Мими Петрова! Честит имен ден на Митковците на Рибката, Мо72 и Цвети, както и на JimmyB (нищо, че май вече не чете) Simple Smile   Весел празник на всички! bouquet Hug

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 10:57 от Бърборанка

# 607
  • Sofia
Честит Имен Ден на Митко на Рибката и на Митко на Мо 72!   bouquet   bouquet   bouquet Да бъдат живи и здрави малките малчугани и само радост, веселие и смях около тях ...!!!  Hug  Hug  Hug

Честит Рожден Ден, Руми!   bouquet   bouquet   bouquet От здраве да не се отървеш, щастието винаги да бъде твой спътник в живота и сълзи на радост да изпълват само очите ти!!!  Hug Весело празнуване!  Hug  Hug  Hug

# 608
Честит имен ден на Митко и Митко бъдете здравички и пъргави и да слушкате мама и тате  Hug Hug ама как го написах  ooooh!

Честит рожден ден Руми.Нека живота не те плаши.Мечтите да са ти другар, а щастието с теб да крачи като твой приател стар.  Hug Hug

Алегория милия Теди   Hug бързо да оздравявате  Praynig

И ние пак сме с хрема.Аманнн от тия хреми беее  ooooh! #2gunfire #2gunfire Цяла нощ рева.Блока не е спал от нас.

Вчера мина супер родителската среща.Похвалиха го,че вече не реве както в начало.Папка си,спинка си и слушка.
Приятен ден от мен.

# 609
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, празнуващи днес! Весел празник!
Честит рожден на Руми!  newsm59

Янче, родителска среща, а  Laughing Преди една година на теб са ти ходили на родителски срещи, сега вече ти ходиш на Алекс Simple Smile Както си го подларала скоро ще ти честитим и внуци  Mr. Green
Хари, бързо оздравяване!
Алегория, дано да му нинат болежките на Теди вече, че те една след друга се заредиха  Sad

Хубав ден на всички!

# 610
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РУМИ. ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, ОБИ4АНА СЪПРУГА И МАЙКА  Hug

4ЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИ4КИ ИМЕННИЦИ ДНЕС  Hug
Алегория, Яна_вд - да се оправят малките сладурковци бързо  Hug

# 611
Честит рожден ден и от мен, Руми! Да си жива и здрава, още много години изпълнени с  щастие и радост ти желая!

Честито и на всички именици днес!

# 612
  • Sofia
Мале, малееее, ако ги нямаше именниците и рожденничката, дали някой щеше да се разпише ...  newsm78
Нещо съвсем сте зачезнали.

Шайн скоро не се е разписвала. Сигурно има много работа... Ра ив и тя ...

Фликс, а ти къде се загуби?  newsm78 Рене писа веднъж след завръщането си и толкова ...

Сосми, как върви бременността?  Grinning

Ганушка, как сте, подобрява ли се малката?

Бърборанке, нищо не казваш как изкарахте, размазахте ли се докрай...?  newsm53

Алегория, Тедо наистина е пораснал и е много сладък. Сякаш доста коса вече има.  Grinning Бързо оздравяване пожелавам!  Hug

Янче вд, сигурно сега по-честичко ще боледува детенце, защото нали ходи на ясла и с повече деца се среща. Но не е задължително де, пожелвам му да не е от болнавичките дечица. Но нищо пък и така да е, бързо да преодолява болестите и да оздравява. Лекар ми е казвал, че когато децата в ранна възраст по-често боледуват, трупат имунитет за след това!  Naughty

Все разглеждам снимките за новия колаж и не мога да се нарадвам на дечицата ни... Толкова са пораснали и толкова са хубави и милички ...  Hug  Heart Eyes  Hug

# 613
Наистина е много тихо.....
Хари - ами май ни е проблем с косата. Време е да му подстрижем бритона, но не си го представям как ще стане  Rolling Eyes.
Иначе си ми харесва с коса, въпреки, че всички ми казват "оле...каква коса" (нямам впредвид теб  Hug). Явно си е време за подстригване.

# 614
Благодаря на всички за прекрасните пожелания,да ви се връщат тъпкано Wink

Общи условия

Активация на акаунт