Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 124
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Зачетох се и си изгорих мекиците - 3 на брой, три пъти поред.

Та хайде по едно кафе и по една мекица от мен за закуска в тази неделна мрачна пражска утрин (при вас аха аха обед) ....

Глупи, много се радвам да те засека, от сърце ти пожелавам и Марти скоро да спинка повечко. Той Дани още си се буди, ставам по 7-8 пъти на нощ да му давам биберона, но поне махнахме кърменето. Сега си мисля, че ще започне по-рядко да се буди. Само веднъж давам водичка. Днес за пъври път си спа сам в легълцето до сутринта .. то и затова толкова пъти си дигах аз дупето  hahaha hahaha hahaha

Сънчо, айде размахай и ти като джедаите някоя пръчка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green стой ги у вас и гледай да си починеш.

Алегория, дано да се оправите със съня  Hug Hug

Бърби, къде зачезна бе жена????

# 586
Ехо, мам4ета, къде сте  newsm78
Алегория - и ние не сме спали снощи  Shocked ужасно е  Tired
Съ4увствам на неспящите майки, ама няма как, 4аст от забавлението е  Party
Глупи - имах предвид проекта за иадването насам  Mr. Green  Hug
Трейси - както не съм закусила, с тия мекици ме изкушаваш, но няма да се опървам сега. Да ми заспи мрънкалото, 4е ...  ooooh! Имам един куп неща за правене - готвене, 4истене, пране, а с него това е невъзможно да се слу4и.
Снощи бяхме на рожден ден и Макс, както казвахте и вие, си игра с едно мом4енце на 3 год. много яко  Party Само където имаше едно бебе на 7 мес. и трябваше да го пазя, 4е то милото неможе да се отбранява с тия луди батковци, щъкащи около него  Mr. Green  Crazy
Ох, няма да има сън, дерем се жестоко  Crossing Arms До после...   bouquet

# 587
  • София
Ами, добър ден!
Добре ,че не се пише много събота и неделя,че да попрочета малко и аз,а ако успея и да драсна ред-два.
Ивушка мъжото дебре се барнал,дано и добре да....Ноооо ,въпреки че черпиш и съм без мъж от седмица,няма да опитвам от черпнята,че с това системно недоспиване ще си легна и аз! Иначе отпих от кафенцето на Аси и от твоята закуска,макар че са вчерашни и двете!
Не спят а , децата? Мойто не е спало като хората от август месец. Сега, за капак спи и при нас на спалнята. И аз не съм спала от тогава,вече и лекарствата за подпухнали  и изморени очи не ми действат! Кога ще свърши този ад! Кога най-после ще избият тия гадни зъби! Шайн кажи?
Отивам да си лягам,ще гаврътна малко винце,че дано да заспя,преди да се събудила Сиска Терориска!

# 588
Бърби, къде зачезна бе жена????

Който не ме чете е така - размахвам ти пръст   People No Good hahaha На СПА съм с мъжо във Велинград и се размааааааааазваааам  #Silly  grinning039 Stuck Out Tongue Winking Eye  
Поздрави!

# 589
Бърби, то стана ли време???? Ти беше писала, че ще ходите, ама то беше преди сто години  Mr. Green Mr. Green забравила съм кога точно беше годишнината. Айде приятно изкарване тогава и да се похвалите после с нещо интересно (например братче/сестриче за Андичка)  Joy Joy Hug Hug Hug

Джули, айде дано и при вас дойде малко сън, както и при Лиде и Алегория, от сърце ви го пожелавам. Аз от 14 месеца и 2 дена не бях спала повече от 3-4 часа на купи и сега съм като преродена. Като се събудя в 8 с Дани и вече съм наспана. Не че не ставам през нощта, ама то за няколко секунди само да дам биба и погаля изобщо не го отчита организма ми за ставане  Joy hahaha Joy hahaha

Айде пращам мъжото с Дани навън, макар че е много мрачно, че да мога да се развихря из къщи за едно почисване.
А сега като пускате тез ми ти мъже - да вземете да кажете как сте с "кекса". Че на нас нещо не ни остава много време за това напоследък, а нали знаете как е апетита през бременността. Кога успявате вие??? Нас Дани ни следи постоянно и мен ми е кофти докато е буден .... Днес го пратихме да си играе оттатък, за да се насладим един на друг, ама той поне 5 пъти дойде ни "провери"   ....

# 590
Айде и аз в отбора на майките без мъже  Joy Joy
Мъжо замина днес за Несебър, да досъбере останалия багаж и да освободи квартирата ве4е , та и ние 2-3 дни ще сме без тати...
Я кажете, кой е навит за една среща в Дружба...Имаше ли някой наблизо там, освен Биа и Пепеджинс, за друг не се сещам да му е удобно там  newsm78

Кой ме питаше в кой квартал живея аз  ,Marielka май ти беше newsm78 ....аз съм в Казичене, ако някой му се идва насам  Hug

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 21:57 от A_S_Y_77

# 591
  • На плажа

Закусчица  Hug
Добро утро момичета,май всички ,като мен използваме хубавото време активно Wink
Трейска разбирам те много добре как се чувстваш.Ники не го кърмя вече,но той пък е пристрастен към шишето с мляко.Хапваше си и в 12 и в 3 и в 6 часа ooooh! Ама и аз от няколко дена го карама на чай и посвикна.снощи се събуди в 3 да яде и после чак в седем часа.Е ,друг е въпроса че си се върти доста и помрънква...мъжо ми вика,че го държа гладен Mr. Green
Снощи по никое време правих страхотен кекс,и си боядисах косата най-накрая...боята ми седеше в шкафчето от май месец ooooh!
Тази сутрин Ники закуси подобаващо с гореспоменатия кекс и кисело мляко,много му хареса  Peace
Сънчо-"Свинкя"  Joy Joy hahaha направо ме разсипа Mr. Green В нашата пък само риба и пиле.Ина мен ми се ще някое заенце да дадат...ама уви Sad
Янче топкаш ли се в басейнчето Mr. Green как ти завидях...благородно Hug
Вчера правих на Нико агнешко с картофи и овесени ядки.Стана божествено и на него много му хареса.Хапна си доволно.Днес да видим какво ще го мъдрим.Имам боб,дали ще е подходящо да му дам  newsm78 Някой давал ли е вече боб,и как се приема от дечицата?

Гануше къде избяга пак Thinking

Съжалявам ,че не се обръщам поименно към всички,но не съм чела и не съм в час с актуалните теми.После пак ще се включа  Hug

# 592
Добро и от мен!
Дани, давала съм боб много пъти вече, те големи мъже станаха, давай смело...може би с определени резерви вечер, че да не му тежи...иначе и в частната кухня беше включен...Дани, нали се разбрахме, че заради бременните ни девойки, ще закусваме с кафе и хубав мъж...че да не им се дояде...хем че хормоните като гръмнат и нямат спирка и на манджа и на мъж...От утре си избери някой пичага за закуска.. Wink

Божидар тази сутрин ми изяде ушите...хапна попара с 3 сухара, после започна да врещи а гладно и му дадох филия с кашкавал и й хапна средичката и после с чист кашкавал си дояде..леле...Иначе вчера бяхме по паркове и градини и на гости на кръстницата и беше ден пълен с емоции...Дари пак беше преуморен и ми се буди у04304 пъти , само за биберон разбира се...вече незнам какво да го правя с тоя биберон...ще взема да го намажа с горчица пък дано го намрази.. Close

Айде, чао...отивам да правя фрикасето но г-н Божидар...

# 593
Добро утро....
Дани, мерси за кафето и закуската Hug Честита при4еска
Аз боб давах веднъж,ама само от води4ката без боб4етата, защото мислех 4е още е рано и да не му е тежко, ама мин.седмица в кухнята имаше свинско с боб и си го хапна екстра, 4е даже беше и ве4ерта/не се съобразих да му го дам на обяд и затова/.И аз мисля ,4е няма проблеми ве4е.
Ивушке, аз биберон по4нах да му давам само ве4ер за заспиване, а през деня просто го държа в неговото легло и той като не го вижда, не се и сеща за него.За сега имам успех, по-натам ще трябва да я махаме ,ама как.....
Бърби, как е?Пов4иваш ли си активно?
Трейси , как си душко....Аз май не съм ти 4еститила,ама все забравям....Честито ти сър4ице,желая ти лека и безпроблемна бременност разбира се, и на финала едно сладко сестри4е на готиния батко Дани  Mr. Green

В4ера никой не се е вклю4ил и съответно няма да има среща днес.... Sad , ама има време

# 594
Дани давай смело.Аз давах досега,но само водичката без боба като Аси и се прие много добре.
Аз пък още не съм му давала свинско месо ама има време за нова година ще си хапне  Mr. Green
Аз довечера съм на първата си родителска среща  Wink Много ми е странно ама пък и се кефя.И аз не знам защо  Laughing Хайде ставам,че трябва да си изкарам едни реферати  Simple Smile

# 595
Добро утро май4ета,
Никой непише тия дни -страшно време явно си имате  Mr. Green
Дани - на моя приятелка мъжа и нахранил бебето преди месец-два с консерва боб  Shocked  hahaha  Joy Родено е на 15. 09. и тя милата беше втрещена, ама той откъде да знаел, 4е детето не яде боб и не от консерви  ooooh! Важното е, 4е не са стояли гладни  Crazy Аз ли4но още не съм давала, защото не съм готвила  Mr. Green Нямам един ден свободен да го варя  Naughty ако имах, щях да дам смело  Peace
Ох, има още много, ама отивам да глася себе си, Макс и 4анти-манти за принудителна разходка - плащане на сметки  Sick
Приятен ден   bouquet

# 596
  • На плажа
Дани, нали се разбрахме, че заради бременните ни девойки, ще закусваме с кафе и хубав мъж...че да не им се дояде...хем че хормоните като гръмнат и нямат спирка и на манджа и на мъж...От утре си избери някой пичага за закуска.. Wink
ООооооо аз нали не съм чела и не съм разбрала ooooh! Започвам от сега да си избирам пичага hahaha за утре Joy

Лиде горкото бебче ooooh! и как го е дъвчило това нещо ooooh! Ужас

Дадох боб,аз още снощи го правих,но нарочно го оставих за обяд,че да не му се надуе коремчето точно преди лягане.Хареса му,намачках зрънцата и махнах,до колкото можах люспичките Peace
Яна-вд защо още не си давала свинско?Аз често давам,че иначе писва само пилешко.
Бибата я ползваме само когато спим.През другото време съм ги прибрала,понеже Нико ги разхожда из цялата къща Mr. Green

# 597
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Аз лепнах някакъв гаден вирус и цяла нощ съм с температура. Сега съм като парцал, едва успях да изведа Софи навън, ама то това време не е за изпускане, болна, здрава - това е, ще се излиза. Лошото е, че няма кой да ме отмени и сигурно и София ще заразя. А тя пък, колкото повече страня от нея, толкова повече ми се вре и ме целува, прегръща... Снощи отказа да заспи, докато не я гушнах вурху себе си, тя така заспива, ляга върху мен на корема ми и така ...

Знам че сто пъти сме го писали, ама кажете пак - Как се капеше в носа сребърната вода? Тябва ли да я разреждам или да капя по 1 капка в ноздра сутрин и вечер?

Дани, аз боб още не съм давала.

Аси, ще ти кажа един супер изпитан начин за отказване от биберон, вече на две приятелки го казах и при двете подейства. Това го четох в едно списание - отрязваш върха на биберона и го даваш на детето. То ще я подъвче, подъвче и като види че не е същото, само ще се откаже.  Grinning

Янче вд, родителска среща, а...? Леле ...., представям си колко си горда...!  Laughing

# 598
Дани - сетих се нещо, докато бяхме на разходка  Mr. Green На Макс в детската градина са му давали боб веднъж май само намазан на филийка и си го е изял цялото   bowuu Сигурно е пасирано или някакъв сорт без люспи...нямам идея  newsm78
Ян4е_вд - много е яко, нали  Joy  Hug
Хариелка - да се оправяш бързо и да се опази Софи от вируса   Praynig
Ох, яде му се на моето, пак  ooooh! морковени пръ4ици  Party  Stop

# 599
Здравейте момичета!тези дни само ви чета,че нещо ми е много скапано и не ми се пише.дали е от промяната на времето и по малкото слънце на вън,но се чувствам много депресиращо CrazyДобре,че утре си имаме един сладък именник та да ми се оправи настроението.Утре ще празнуваме и най-вероятно няма да мога да ви почерпя затова ще го направя предварително-

Hariela-бързо да се оправяш и дано София не се зарази Hug
Lidia_81-какви са тези морковени пръчици(морков нарязан на ивички или нещо по-специално),че звучи много вкусно,жалко,че Митко не иска моркови да ръбка.
Но ябълки яде много.А за цитрусовите прлодове,понеже скоро обсъждахте-аз ще се въздържа от даване,че Митко има някъква непоносимост от портокал и щом хапне каквото и да е нещо дори с мирис на него ила после колики.
Аси-ехехе,ти си се прибра в София и не се видяхме Laughing Laughing LaughingНищо докато Ради и Митето станат на 18 има време Hug
Лека

Общи условия

Активация на акаунт