АСИ, липсваха твоите блясъчки
аааа, и повлече крак. Чакаме снимки от кръщенето.

аааа, и повлече крак. Чакаме снимки от кръщенето.

За спането - и Мими си спи при нас най-редовно, при все че го намирам за абсолютно погрешно

И аз така като теб си викам - не ми пречи изобщо, че спи при нас половината нощ. Важното е, че така заспива веднага
и наспивам се и аз 

Минаваме вече само на две кърмения - следобед и вечер, пък за два три месеца ще го отбивам. Засега това не ми тежи изобщо, ако няма да се кърмим нощем не е проблем. 
............. чак помислих, че са ми спряли нета и не ми се обновява страницата

Браво и на вас за фотосесийката, обожавам аз да правя фотосесийки 

Не може месеци наред да го следя и той накрая да вземе да се самоубие
Тези дни видях, че го повтарят и ще взема поне първите серии да изгледам. А актьора е невероятен мъж
.
Ще има разностранни интереси 
) Как се смях вчера като каза че го разхождаш да ти донесе това или онова
) И ние така размотаваме Марти из стаите. Много целувки на Дани и на теб и на коремчето 
))
Разправям се с болници, тъпи лекари и само ядове. От таванския проект, само стаята на Марти е почти готова. Бъзикаме се с мъжа ми че го местим и тъкмо няма да ни буди нощем. Днес купих латекс и за спалнята, та да видим дали утре ще успея да свърша нещо. Имам и час за фризьор, но незнам какво да си направя с косата, искам да знообразя така че приемам идеи
) Целувки на Макси и на теб
Пиши ми в скайп като ме видиш 

. Тъкмо казах, че сме поспаливи....четери нощи вече не се спи. Вчера беше върха на сладоледа -от 12 до 5 не мигна за миг!!! Разказа ми игратааааааааааа.