Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 131
  • 720
  •   1
Отговори
# 570

АСИ, липсваха твоите блясъчки  Hug аааа, и повлече крак. Чакаме снимки от кръщенето.
Joy Joy Joy
 Party Party Party

Хайде лека и спокойна нощ........

# 571
Едно среднощно включване от мен.  Wink За спането - и Мими си спи при нас най-редовно, при все че го намирам за абсолютно погрешно  Laughing... Но ми е по-лесно. Още докато я кърмех я вземах от време на време. После баща й като замина, събуди ли се през нощта, вземах я при мен, хем ми беше хубаво, че има кого да си гушкам.  И сега продължаваме, не заспи ли лесно през нощта като се събуди, вземам я... заспива за нула време. Лошо, не лошо, и аз съм човек, и цяла година без сън не мога да издържа. Снимки, гледам, качвате, ще надзърна за какво иде реч, че съм изпуснала.
Трейси, браво на вас! Щом е започнало, ще стане! Стискам палци още няколко дни, после ще свикне.
Говорите за спане, откакто сме тук, Мимче се събужда след 8. Това можех само да го сънувам преди. Не зная на какво се дължи, но ме радва много.
Ох, събуди се пак, лека нощ, отивам да я разнасям!

# 572
Хайде добро утро.....Да пием по кафенце,а?

# 573
Добро Аси..
Нека днес е с банички...

Очертава се прекрасен ден...нека бъде такъв за всички ви   bouquet

# 574
Ивушооооо, ще ти късам ушите  smile3513 gydi

Алегория, наистина много е пораснал Тедо. И мерси за комлиментите  Hug

Кобрети, айде дано да спи все така  Peace И аз така като теб си викам - не ми пречи изобщо, че спи при нас половината нощ. Важното е, че така заспива веднага  Peace Peace Peace и наспивам се и аз  smile3521

Рени_вм, ами тати да минава на щаб  hahaha hahaha

Дани и тази нощ спа без да суче, с едно събуждане в 2, но даже и водичка не искаше, гушнахме го между нас на спалнята и отнесе до 8:30 сутринта. Дааааай боже всеки ден така. Днес беше ден аз да спя, а аз се събудих с него - наспанааааа  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 Минаваме вече само на две кърмения - следобед и вечер, пък за два три месеца ще го отбивам. Засега това не ми тежи изобщо, ако няма да се кърмим нощем не е проблем.

Приятен уикенд, аз днес ще спретна нещо хубаво и сладко и ще ви почерпя  Mr. Green

# 575
Трейска, прости ми...като ги слагах си помислих за теб...с право ми дърпяй ушите...Повече няма да слагам никакви работи за ядене...ще ви черпя с хубав мъж...

# 576
  • Sofia
Ооо Ивуш, ти май гледаш турските сериали, а???  Laughing Ама този мъж и на мене ми харесва, аз обожавам тъмнокоси мъже, а пък се омъжих за не толкова тъмен...  Wink Ама късно го видях...  Joy

# 577
  • Кърджали
Привет.
Кати има една дузина гледачи долу, и аз със чиста съвест се качих да се поровя малко из нета.
По - късно може да кача няколко снимки на баирите из наше село. Красива е природата, нали си е Родопите.
Свате, Кати от сега е решила да е на диета. Че станала и претензиозна момата, решила си е че иска точно определено нещо да яде, и ако и дадеш друго разцмахва ръце като нинджа. Забавно е докато нацелиш какво точно иска, цащото не посочва, а само се сърди, че нямаш способностите на врачка да нацелиш.
Иначе, Теди наистина е порастнал. Станал е истински малък мъж.

# 578
Оп!

Хари - ще го поделим...и аз го харесвам мнооого...той участва в любимия ми сериал, който глудах за първи път по време на бременността ми и въпреки отвратителния финал, остави трайни следи в съзнанието ми...Сега пак го повтарят и пак го гледам...мазохизъм си е това...

Трейси, все по наспана да се събуждаш..като знам на бременните как им се спи...надявам се , че Дани ще се държи прилично и ще те оставя да си отпочиваш...нали ще става батко Hug

Днес голяма активност...ние пък , след като установих че г-н Божидар не желае да спи следобеден сън, се метнохми в парка Заимов и ако фотосесии и разходки...После едва дочака 19 и 30, че да заспи...Сега гледам в точка и може и да си легна и аз...нали и аз съм човек..
Адя!

# 579
Малиии, днес наистина голяма активност  Joy Joy Joy ............. чак помислих, че са ми спряли нета и не ми се обновява страницата  hahaha hahaha hahaha

Ама днес понеже беше чудно време ... ако и при вас е било така - нищо чудно.
Браво на Дарко, рано е отнесъл плувката. Аз Дани го събудих след час и половина следобеден сън, за да си легне сега по навреме. Та вече се къпят и скоро ще сме по леглата, дано има нещо интересно по телевизията да се приспя  Joy Joy

Ивушко, та кой тоя сериал викаш???? За спането - мен вече не ми се спи толкова като в началото. Сега идва периода на активност, чак се кефя, пак извадих фотоапарата след почти месечно прашлясване  Peace Браво и на вас за фотосесийката, обожавам аз да правя фотосесийки  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

Лека нощ на всички  Mr. Green

# 580
Здравейте, мамчета!

Ние днес правихме прощапулник. Венци избра черпака, червило и термометър (тоя черпак голям успех има, преди години и брат й го избра като втори предмет). Аз замесих една питка, ама от страх да не се изложа и поръчах една. Тя пък мойта взе, че стана, ама така и никой не повярва, че съм я правила аз. Даже и мъжо беше учуден, а се мотаеше вкъщи докато я месих. Сега го чакам да свали снимките, че да сложа и аз една в албумчето за колажа.

Трейси, пожелавам ти вече да спиш по цяла нощ и дано второто бебче е поспаливо Simple Smile
Ивушке, банички, мъже да не забушуват сега хормоните из форума  Laughing
Хари, пък ти къде гледа ...... това в гръга на шегата. Не познавам мъжа ти, но само хубави неща знам за него, пък то ще дойде мода и мъжете да си боядисват косите Simple Smile

Малиии, ама верно голяма активност днес.
Лека на всички!

# 581
  • София
Хахах, Ивушке, и аз хванах " Мелодия на сърцето" като си останах вкъщи по майчинство  Mr. Green Това е единствения турски сериал, който съм гледала, но след този финал, за който направо умрях от яд, друг няма и да гледам Simple Smile Не може месеци наред да го следя и той накрая да вземе да се самоубие  hahaha hahaha hahaha Тези дни видях, че го повтарят и ще взема поне първите серии да изгледам. А актьора е невероятен мъж  smile3521

Трейси, много хубаво, че Дани започва да спи по цяла нощ, дано и занапред е така  Peace.

Рени_вм, странна комбинация е направила малката госпожица Simple Smile Ще има разностранни интереси Simple Smile

Лека и спокойна нощ на всички !   bouquet

# 582
Трейска пу пу как ти завидях, кога ли ще ме огрее и мен цяла нощ спане... това моето човече е робот... само ме тормози. Абе винаги като говориш за Дани и все едно за Мартин говориш Simple Smile) Как се смях вчера като каза че го разхождаш да ти донесе това или онова Simple Smile) И ние така размотаваме Марти из стаите. Много целувки на Дани и на теб и на коремчето  Hug
И аз мисля като Бубичка, спинкаме си заедно и не ми пречи, освен ако не започне да ми се катери по главата. Хем аз дремвам по час-два хем и се гушкаме. Мисля, че няма да е проблемно отделянето. Когато попитах мъжа ми пречи ли му че спи при нас, той вика не, даже съм по спокоен и така вече година и 2 месеца се гушкаме тримката Simple Smile))

Лиденце, незнам за кой от всичките проекти ме питаш.. пламнала ми е главата последните 2 седмици, незнам как още движа Sad Разправям се с болници, тъпи лекари и само ядове. От таванския проект, само стаята на Марти е почти готова. Бъзикаме се с мъжа ми че го местим и тъкмо няма да ни буди нощем. Днес купих латекс и за спалнята, та да видим дали утре ще успея да свърша нещо. Имам и час за фризьор, но незнам какво да си направя с косата, искам да знообразя така че приемам идеи Simple Smile) Целувки на Макси и на теб Simple Smile Пиши ми в скайп като ме видиш  Hug

Амбишъс, супер се е получила системата с гледането, такак ще си много по спокойна.  Hug

За спането, ние лягаме към 10-10.30 и сутрин става кум 9-10 ако е с мен и към 8 и 30-9 ако е с татко си. Те сега нали се гелдаха 2 седмици и са такава банда, даже като се разплаче отива при него да го успокоява. Моите прекрасни мъже.

Искам да пиша на всички, но нямам сили вече целувки на всички и ви наблюдавм. Другата седмица съм отпуска и се надявам да имам повече време да пиша
лека и спокойна нощ  baby_neutral

# 583
  • София
Пак чета отгоре отгоре, защото гледам пустите джедаи да му се не види.
Всяка година им се чудя на тия дето ги повтарят за енти път и всяка година го гледам. Луда работа.
Мъжо бичи чудовища на Диабло, тази вечер сме с едното дете само, другото отиде на гости при баба ми, дядо и леля ми.

За вниманието - май си е в същност до възраст. Доколкото си спомням докъм годинка, две, си беше по-трудничко. После вече като почнете да си говорите (не, че сега не го правите) става по-лесно.
Макар че пак много си зависи от детето.

МХристова, може пък верно да се плаши нещо детето. Тя на тъмно ли спи. Някакви мелодии, играчки, които да си гледа...

Силви, и Ивайла ми се захласваше. По книгите пише, че организма в някакъв момент вземал нещата в свои ръце и детето си поемало дъх, но в началото си е стряскащо. Аз и духах в лицето, с главата надолу не съм я обръщала, но мисля, че това също трябва да помогне.
А за кърменето - и Калоян има нощи дето може да откачиш. Аз обаче се заинатих преди 2 седмици и почнах само вода да му давам и да го галя по гръбчето и само първата нощ така ми плака доста. После бързичко се успокоява, на продължава да си се буди начесто.
Обаче продължава да си ме хапе, та затова се кърмим дълго и напоително само сутрин.

За яслите - това с първия работен ден молби (тук имам предвид самостоятелните ясли, не ОДЗ) никой не го спазва. Те си събират отнякога си молби и си дават поредни номера. Онзи ден на кумата в една ясла и беше двеста и някой си номера. Там общо взето още си е свобода и си зависи от директорите. Молбите си ги прехвърлят към следващата година. а

Джемма, според мен има много да се чете. Може да се ориентираш къде колко точки правиш, дали някъде няма да са повече, къде какъв наплив от желаещи има. Много неща са. Аз, когато нямаше още точкова система, но щеше да се кандидатства онлайн поне половин година се рових и четох и после мисля, че и това ми помогна да се класираме.

За кухнята - и в нашата дават често риба, пуйка, свинкя и т.н. Янче, при нас също десертите не ги бива много много. Стискам палци всички да сме здрави другия петък.

Ивушке, що радите в Заимов парк? Сега в София ли сте? Да не живеете някъде в близост? На мен баба ми е доста близо до парка, ако и на теб ти е близо може да се увидим някой ден.

Батерито е изтощено, та ще ви казвам лека нощ и много цунки по муцунки на бебункит

# 584
Повече няма да се хваля с нищо  Naughty. Тъкмо казах, че сме поспаливи....четери нощи вече не се спи. Вчера беше върха на сладоледа -от 12 до 5 не мигна за миг!!! Разказа ми игратааааааааааа.

Ей, Глупи - отдавна не съм те засичала. Да цункаш Марти.

Сънчо- да се възползваш от намалението - с едно дете пак е малкоооооо почивчица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт