Ех, че хубав деееен...!

Бърборанке, това заглавие ми харесва още повече от предишното.
Къде разби устата този път Анди? Целуни я от нас! 
Алегория, аз също не съм я чела книгата, но предпочитам филма да гледам, след като вече ме е завладял. Така пък като прочета някоя книга и после, ако гледам филма по нея, никога филма не ми харесва толкова, колкото книгата. А има и нещо друго - ако книгата е написана по сценария на филма, няма да ти хареса. Но не знам в случая как е.
Сънчо, София е същата - има дни когато все за мене е залепена и като ме хване за краката не мога да я отлепя, а само мрънка за внимание. Има пък дни, когато е най-доброто дете на света -самостоятелно, играе си хубаво, забавлява се, усмихва се и за нищо не се сърди. Не смятам, че това зависи от пола на детето, а от самото дете.
Пепе, ама всяка нощ ли му даваш пюре или каша на Павката? Не му ли е тежко на коремчето?
Бубичка, браво на кака Преслава - все по-голяма става.
А ти как си след физиотерапията?Трейси, супер за Дани.
Пожелавам ти вече все така да е и да откаже нежните мамини възглавнички. Силви д, лелееее голям ужас...

Аз съм кандидатсвала през сайта и толкова.да не би да изпускам нещо?

. Много му беше пораснала косата, а като знам последния път какво приключение беше, реших да се пробвам сама. Така или иначе навън ходи вече с шапка, нямаше да е такъв проблем, ако бях сгафила. Но да ви кажа се справих много добре, и изобщо не си личи, че е домашно подстриган
Така, че ако вашите сладури имат нужда от нова прическа, моля заповядайте 
. Аз съм го регистрирала Алекс още миналата година, но не съм гледала за градини. А за яслите от приятелки знам, че се ходи на място. С този наплив изобщо не си представям как ще ни приемат. Или трябва да търсим връзки за влизане по втория начин или да се насочим към частните градини. Друг избор нямаме, защото трябва да се връщам на работа, а няма кой да гледа Алекс

Ама не може без тия неща в края на краищата.