Кати на село си се чувства добре. Има къща от два етжа да я обикаля.Има и котка, която да тормози.Тя въщност иска да я гушка от обич, ама котката не е на същото мнение и търпи всекидневен тормоз.Два - три пъти Кати беше и леко одраскана от котката, ама не се предава. Та за нея няма разлика къде ще е.... То на тази възраст е нормално де..
На мен ми е малко кофти понякога.Чувствам се малко самотно, понякога се и изнервям защото съм си свикнала сама да си гледам Кати и да решаам кога да яде, кога да спи, кога да излиза.А тук все се намира някой, който да реши че я вън било студено и бърза да я прибере, или да и даде да хрупка нещо точно преди да е дошло време за вечеря.Това последното адски ме вбесява, защото откакто сме дошли тук нормалните хранения на Кати се броят на пръсти.Все се е намерил някой, който да и даде я хляб, я нещо друго малко преди храненето и детето естествено не е гладно.Повтарях, обяснявах, ама кой да ме чуе.
Нищо, засега ще стискам зъби. Зимата ще я изкараме тук, пък пролетта живот и здраве си се връщаме в Кърджали.
Алегория, дано отървете Теди от тези Е-коли по - скоро.
) не му е ОК тези дни. Сподели ако искаш

.Да видим нашта педка утре какво ще ми каже,като последните пъти се всичко е наред според нея.На всичкото отгоре има едни розови петънца по кожата и исках да взема направление за кожен а сега искам и за УНГ да взема,пък тая на дали ще ми даде 2 направления 

Еми, ето такива неща ме дразнят адски много в тая държава. Тук може да те мотат, ама никой няма да ти държи тон за каквтото и да е и хората са толерантни към абсолютно вси4ки. Ще си помисля дали да отида при него, ако ще и господ да е. Аз ще рискувам не само моето време, нерви, пари, здравето на детето си, но при такова отношение...много се извинявам, но е недопустимо 
Толкова ги мразех като малка тия гадните, грозни и твърди обувки и сега и той ще се мъ4и с такива, ама няма как. Според лекаря да му правя малко масажи за стимулиране на мускулите на краката и до месец-два щял да проходи. Въпроса е веднага да се вземат такива обувки, за да запо4не да си влиза кра4ето в правилната позиция. Дори и да запо4нем с високи ботушки - добре, 4е е зима, 4е инъ4е как спарват и естествена кожа да е, на дуп4ици...спарва си, имам спомени. Засега каза аз да си преценя дали да купувам като още не ходи, защото за последния месец сме ско4или с 2 размера, а нямам идея колко струват, но дали ще си заслужава за 15-20 мин на ден да го мъ4а с обувки...незнам. Ще го измисля някак си. Но сега съм малко по-спокойна, защото каза, 4е според него операция се налага, ако кра4ето не си заема нормалната позиция никога, а ние си кривим краката във всякакви пози, дори и нормалната оцелваме понякога 
Ако трябва на всеки месец или два да купувам нови ще е някакъв малък финансов кошмар, ужас. Поне имат безплатна консултация със специалист и ще ходим, няма на4ин.
Отдавна не съм писала,но други неща ме отвяха.