Наистина аз препоръчвах д-р Алексиев тук, той спаси моята дъщеря от носене на каишки, успокои ме, че всичко е наред с нея и няма проблеми, консултира ме от разстояние, а по-късно бяхме и на преглед при него. Наистина е от най-добрите детски ортопеди в БГ. Просто наистина е възможно да си го хванала в неподходящо време, той е много отзивчив и любезен. Съжалявам, че така е станало при вас.
Когато се роди Коки, говорих с него за ехографски преглед на тазобедрените стави и той ми препоръча д-р Янакиев от Пловдив, за да не пътуваме до София, понеже знае, че живеем в Смолян. Разбрахме се, ако има проблем при прегледа (за радост всичко беше наред) да ходим при него в Горна баня. Телефонът на д-р Янакиев е: 0886 786 733. Също съм доволна и от него, но в никакъв случай не мога да го сравня с д-р Алексиев.Аз съм с ортопедични проблеми, сестра ми също, децата ни за радост са добре. На сестра ми малката имаше стъпълца като тези от снимките на линка, който си показала, но може би в по-лека форма. Оправи се с масажи в продължение на около 1 година. Тук имаше много добър ортопед, който за съжаление почина. Той следеше малката ми племенничка. В момента проблема на сестра ми е, че трудно намира обувки за нея, но и аз съм така, нося 1-2 модела кецове само, другите обувки не ми са удобни въобще.
Лиде, наистина, от все сърце желая всичко при Макси да мине бързо и леко!
Само го 4увам, но нямам идея как изглеждат. Тук ги нарекоха ластици веднъж и предполагам, 4е за същото ми говориха. Ако може да ми пуснеш някой линк да ги видя. Имам някаква прдстава дали ще са му от полза. Благодаря ти за телефона още веднъж
4удих се дали да вемем нещо, да го обли4ам или не...еми облякох си го с нещо, което после ще ползваме за пижамка под 4увала в големите студове

!!! Нямам нервички вече. Яко кашляме и свести. И всичко от вчера( с кашлицата). Добре, че почна да свести (аз така му казвам - да свири като диша) точно преди да влезем при педи, та да го види хубаво. И сега...и сиропи, и капки, и антибиотик и Ентерол....а мразя лекарстватаааааааааа!!!
Ние по тази причина бяхме в болницата и сега само като чуя ми се свива корема. Ако приемаш съвет ( просто защото скоро минахме по този път)- ако имате възможност вземете инхалатор ( ако си нямате де) и правете инхалации с физиологичен разтвор. Можеш да попиташ и педиатърката ви за тях, за да ти каже как точно да ги правите, защото на нас все пак ни бяха предписани от лекар (съчетани и с Вентолин) . По- бързо е възстановяватнето. На нас това ни беше лечението вкъщи след като ни изписаха и нямахме избор дали да вземем или не, но Алекс се оправи много бързо