. Знам какво ти е, но колкото и да е стресиращо и неприятно в болницата в случая е по- добре да сте там под наблюдение. Пожелавам ви бързо да се оправи Теди и съвсем скоро да сте си вкъщи
.
много е стресиращо в болница, но е за добро! Бързо да се оправяте. А защо не помолиш да сложат абокат? Коки беше с абокат и е много по-добре, няма боцкания. 
Стискаме палци скоро да си дойдете пак у дома.
Дано да му се оправят крачетат с тези обувчици и да намерите нещо по-сносно като цени, че тези 1600 паунда 
Е поне знам към какво ще прибягвам в крайни случаи като не иска да се занимава с нищо друго
То въпреки, че вече пиша по-рядко май все пак все още е по-често от теб, къде се затриваш напоследък? Хайде може да се засечем на скайпчето.
а и много ходи (съответно се изморява и спи по-добре).

- честити ходещи крачета и на Алекс 

Добре те разбирам за снимането-нашата тежка артилерия е "Ние сме войници"
Не малко,а голямо състояние си трябва...Но нещата много са напреднали от твоето време,така че мисля,че ще намерите по-добро и уместно решение за Макси.
Много ми помогна,наиситна. Знаех си аз, 4е не се нари4ат просто ластици или каишки
Зна4и ни остава вариант само обувки и стелки 
Абе, гуменото семейство може да се кръстим накрая

Просто нямаме право да бъдем други, а не позитивни!!! 
Ще ви чакаме скоро да се приберете у дома и да пишете само хубави новини! 
Харесвам всичките ти рецепти с пилешко и съм си ги записала. Ще се радвам да споделиш още всякакви други!
И браво на теб - цели 3 манджи си сготвила...

Сядам на земята, слагам си я права зад гърба, хващам й ръцете над раменете ми и лекичко я повдигам докато аз се накланям напред. Това е 'сооол', а пиперът съответно е наобратно. И това й е много забавно. После като я пусна и продължава да ме бута да се навеждам напред и се залива от смях.
Взе да обръща внимание на бебето, което й подарихме за р.д. Слага му бибата в устата - къде в неговата, къде в нейната си
, храни го с шишенцето му - пак, къде него, къде всички нас и животинките си. 
Много трябва да внимавам преди да я пускам. 
Днес времето е много хубаво та си развалихме режима заради него
излязохме в 13 часа уж за еднин час до съня на Деси а се прибрахме в 16
изкарахме си много хубаво в морската градина с други дечица. Деси се върнахме и веднага заспа.

, дано всичко се оправи. На мен ми се струва добра идея да го доведеш тук на преглед, наистина този Драганов е много хвален, да си го види човека на място, но ти си знаеш какво е най-доброто решение за вас. Каквото и да решиш всички стискаме палци бързо да се оправя Макси, който е много сладка тиква, много е пораснал и май на мъжа ти ми прилича. 

Дано това е последното такова премеждие и лекарства занапред!
Много се смях на Емо и салама, и моят щеше така да направи, не си пада много по такива яденета.

обаче ще стане страхотен пич.
...милото Сонче, и Савана е в синини цялата, тъкмо минаха едни и оная вечер се прасна пак точно под окото и сега пак синина. Орева света. Прати ми адреса ти по мейла, че онзи ден го търсих 2ч из разговорите ни на скайп, но не можах да го намеря. 

от нас,стискаме палци да се приберете възможно най-бързо в къщи,както са писали и другите момичета,поне така ще е под наблюдение и ще си по спокойна,целувки и на двама ви 

.Изписа ни гелче за носа,билков сироп за кашлицата и ксизал,който е за алергичен ринит,трябва да го давам 1 месец,обясни нещо от сорта,че било генетично и явно се била метнала на баща си,който все там го удря
.Силно се надявам че е права,но ако Али продължава така ще я водя на УНГ и наистина вече ще сменя педито декември.Аз питах моя личен,който е много готин човек и си разбира от работата, кога мога да я преместя при него.Той ме пита за имунизациите и можело декември да я преместим.Знам че в такъв случай направленията който се отпускат са доста и няма да има проблем когато ми се наложи да я водя навсякъде и при когото си искам
.Но ще видим как ще се стекат нещата.
А и наистина си е до дете, при нас действа, при вас може да няма ефект. Но само да ти кажа, че това, за което говоря не е лекарство и не лекува, а е мляко за тяло, специално предназначено за атопична кожа ( или по- суха). Всъщност може би знаеш, че говоря за медицинска козметика, но за да не стане недоразумение аз да си напиша 
Представям си колко е весело и хубаво, сигурно и Савана ще се радва
Вече е по- голяма и разбира повече
Теб не те оставиха много много да свикнеш пак с натовареното ежедневие
Днес гледах клипчето на Дари във ФБ- толкова е сладка, как говори и се смее, страшна просто 
. Тъкмо ще кажеш дали на тази възраст проявяват интерес, защото все съм си мислела, че са доста малки за такива мероприятия
А за бибката- не знам какво да ти кажа, Алекс не е толкова пристрастен към нея, само при заспиване я ползваме. Въпреки, че нещо го забелязвам, че както преди не и обръщаше внимание, сега като я види веднага я тика в устата. Но гледам да я прибирам да не му е пред очите. 
То като дойде момента за него със сигурност и ние ще импровизираме, но да имам някаква идея 
Следобяда даже играхме с Алекс на "сол- пипер" и определено му беше забавно, защото се смя с глас

Ще спим с един час повече