Еми чудя се вече как да я забавлявам вкъщи. Вие какви ги измисляте??? 
Поздравления!!!!!!!!!!
Ти ли му показа или той сам си поиска лъжицата и си схвана? А клипчето с чистенето искрено ме разсмя.
Анди пък и на двата беше в захлас като го гледаше, а с прахосмукачката вика 'буууу'.
Аз май съм гледала клип4е с едно кисело мляко и лъжи4ка, ама той тогава само я бодваше леки4ко лъжи4ката и ближеше, а сега е станал спец, направо не е истина, аз и тогава бях много впе4етлеа, но сега просто нямам думи. Бравно, на мама сръ4ното детенце, 4е и си по4иства после, страхотна отмяна си имаш. Да ти пратя и моя хубостник да го обу4иш така. Как успя???
, ще кажеш така ли е!? А днес Емо ще ходи на таекуондо за пръв път
, надявам се да му хареса, аз исках и на хокей да го запиша, той вуйчо му е хокеист, бивш по точно, от около две години вече не играе професионално, та ми се искаше и на това да запиша Емо, аз много го харесвам тоя спорт. Той обаче като му пуснах по ТВто да види и в началото о, да, о супер и като се заблъскаха по едно време и Емо каза, ааа не, тия ще ме смачкат бе, я по добре да ме запишеш на плуване 

Напоследък изобщо не спи, има дни в които изкарва без сън, ама изобщо, направо се чудя откъде има сили, като постоянно ходи насам-натам. Вече все повече взе да разбира, вчера и взех коша с дрехите да ги пера, тя отиде да ми отваря люка на пералнята, после ми подава дрехите да ги слагам вътре.
После като взех прахосмукачката да чистя и взе кабела и отиде да го включва в контакта. Започна да използва повече думички, казва най-отчетливо така, меси(мерси), папи(памперс), бебе(на една кукла с която заспива), кап-ка(хляб) и някакви други, които не съм ги разгадала още. 

На Дани изби ли му някой зъб вече?
Като я заведа на зъболекар ще видим какво ще каже.

Би ли споделила как стана работата?
То вярно и че трябва да се насърчава и да се оставя детето да опитва, иначе няма как да стане, но самата мисъл, че всичко ще стане в манджа някак си не ми допада 
А сутринта тръгна и сам, но предполагам ще мине доста време докато съвсем се отпусне.
. Малка сладурка
Алекс пък така гледа в захлас рекламата за бисквитка Орео....само като я чуе замръзва на едно място и усмивката му е до ушите 

Много е хубаво човек да смени обстановката и да отдъхне малко
Ние края на лятото също ходихме за един уикенд, и да ти кажа, въпреки, че бяхме с Алекс пак си се размазахме от кеф
Къпахме си го в басейна, разхождахме го, а аз даже и на масажче отидох, докато те с татко му са се забавлявали отвън
Голямо момиченце си имаш, помага ти, скоро ще те отменя в чистенето
Браво на Дарито за прощъпулника, ще си имате зъболекарка вкъщи 
Със сигурност на теб понякога не ти е до смях, обаче както разказваш определено е голяма веселба при вас 
Май и на вас в последно време доста ви се събра. 
За повечето от вас това отдавна мина и си е бебешка работа, но аз така му се зарадвах и ми стана адски мило
Клатушка се като пате и бърза да стигне до другата страна
)))
Да точно си го познала- втория от дясно на ляво на гащетата има №7! Плуването е страхотен спорт. Ще развива всички мускули и ще се калява. Пусни го щом иска пък виж как ще върви. Без да си натрапвам мнението разбира се.
Ние да ти кажа с каратето приключихме. Приеха ни в спортното училище на Левски. Той кандидатства с футбола. Там карате няма. Много ни беше терсене на мен и на него но избора е негов и аз трябва да го уважа. А и не му остава време да ходи на още една тренировка. Зает е от сурин до към 17ч. Та такава е при нас ситуацията.

.Голям зор е особено като спи,горката тази нощ се събужда през 1 час,не може да диша през носа а сополи няма,само през устата,то и пресъхва гърлото
.Днес и направих капките с клеева тинктура,поне докато чакаме резултатите да я облекча доколкото може,дано помогнат,че сутринта вече имаше и сополки.
,виж този дето е пуснала Гануша, макар че е същия тип, ми допада многооо 
и Али много я обича тая реклама на Орео

Аз нямам много време да се занимавам с него, но ще седна да го пооправя и да напиша още някоя рецепта.
Дано да се оправя по-бързичко, добре поне че не сте на АБ. Пробихте ли ушичките?
искаме да видим
А кой пък е тоя хубавец дето си го пуснала, не съм го виждала.
Аз обилно имам предвид не една малка лъжичка примерно, ами 4-5 лъжици да сипеш така равномерно. Пробвай го пак, наистина става много вкусно
Иначе питаш за телешко и риба, ами имам много рецепти, даже една страхотна за телешко, но нямам време да ги напиша. А за риба - ами имам една за сьомга и една за пъстърва много хубави. Ще ги пусна и тях тези дни, ако ми остане време. Браво за деня за разкрасяване, кога ли ще имам и аз възможност да направя нещо подобно, може би след 2-3 годинки

кога се мият, как растат ... хаха, а виж ни нас - никакви такива проблеми нямаме
Браво на Дарито, че така помага и разбира. И дани всичко разбира, отваря пералнята, миялната, нарежда чиниите там, пренарежда тенджери, абе изобщо много шета и много ми помага, прибира си сам играчките. Само че почти не говори, вика само мама, баба, ма за ядене и пиене, тата и дада. Ама те казват, че двуезичните проговаряли по-късно, така че не се притеснявам.
Дано се оправите бързо
и Тедо да не се мъчи с тия антибиотици.

ама и аз точно това си помислих като четох Лидето
И ние задължително се разходждаме минимум по един път на ден, в повечето случаи се налага и по два пъти да излизаме, ако трябва следобед да свърша нещо фирмено още. Даже последните два дни се наложи да го будя от следобеден сън, за да не изтървем банките.
Що така не иска Дари да спи? А ти голяма маниачка си значи сериална

тя зимата отново дойде, а ние сме на 30 страница още. Ама и там рядко се пише, а вече не мога и заглавието да сменя
Да се оправя бързо Ивайла и стига с тези температури и болести

стига толкова, да не им се прияде на бременните,