Палитра от есенни листа озарява АВГУСТовски личица! Тема 23

• 29 117
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
  • София
alegoria, ако искаш пробвай с хомеопатия преди антибиотика. Пиша ти на лични, нали и ние бяхме по едно време с коли и се оправихме без грам антибиотик.

# 646
Успяхме да излезнем за час и половина и замръзнахме. Купих й комплект рисувателни работи, нищо, че още е малка. Когато поиска да прави там по някоя друга черта.  Heart Eyes Еми чудя се вече как да я забавлявам вкъщи. Вие какви ги измисляте???   newsm78

Ра Ив, мега впечатлена съм!  Shocked Чак яде без лигавник и се навежда над паницата...  #Crazy #Crazy #Crazy Поздравления!!!!!!!!!!    bouquet  Ти ли му показа или той сам си поиска лъжицата и си схвана? А клипчето с чистенето искрено ме разсмя.  hahaha Анди пък и на двата беше в захлас като го гледаше, а с прахосмукачката вика 'буууу'.  Joy

# 647
Здравейте момичета!   bouquet
Хариелка, Поли много се радвам на дечицата ви! Винаги има някаква веселба!  Joy Joy
Ра-ив поздравления! Супер сте!  Hug
Бърборанке нищо не казваш за Велинград!  Wink Wink
Не съм чела много много  Embarassed но пък ни вижте-единия крачи вече смело, а другия иска да е при професионалистите!  Joy

# 648
Мам4ета, може ли един бърз въпрос (не съм ви 4ела, само обикалям като хамава и ве4е ми писна)
Моля, ако някой има координати на д-р Алексиев - детски ортопед в София, разли4ни от 0889 238190  да ми помогне
Ра_ив - страшни сте, направо ми събирате о4ите, браво на Тедо Simple Smile Аз май съм гледала клип4е с едно кисело мляко и лъжи4ка, ама той тогава само я бодваше леки4ко лъжи4ката и ближеше, а сега е станал спец, направо не е истина, аз и тогава бях много впе4етлеа, но сега просто нямам думи. Бравно, на мама сръ4ното детенце, 4е и си по4иства после, страхотна отмяна си имаш. Да ти пратя и моя хубостник да го обу4иш така. Как успя???

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 15:18 от Lidiya_81

# 649
МХристова, много са сладки! А на втората снимка кой е баткото, нали 2рото момче от дясно на ляво, то по скоро на първата снимка много не го разпознах, на втората мисля, че го познах, ма да видим  Grinning, ще кажеш така ли е!? А днес Емо ще ходи на таекуондо за пръв път  Grinning, надявам се да му хареса, аз исках и на хокей да го запиша, той вуйчо му е хокеист, бивш по точно, от около две години вече не играе професионално, та ми се искаше и на това да запиша Емо, аз много го харесвам тоя спорт. Той обаче като му пуснах по ТВто да види и в началото о, да, о супер и като се заблъскаха по едно време и Емо каза, ааа не, тия ще ме смачкат бе, я по добре да ме запишеш на плуване  Laughing. Сега водя преговори с него, че не е толкова страшно колкото изглежда. Аз много ви се възхищавам на вас как възпитавате баткото, дано и Емо прояви същия спортен дух като него, много ми се иска, макар хич да не го виждам, толкова е недисцеплиниран и непостоянен, но надеждата умира последна, може пък това да му помогне да развие тия качества.

Алегория, да не би просто миналия път да не сте ги доизлекували докрай, толкова скоро пак. Недей се разстройва, каквото трябва, трябва, няма как, дано само не се повтаря повече!

Заинтригувахте ме много с на ра_ив хлапето, ще взема да го дочакам тоя клип да се зареди да видя и аз, ама сигурно ще го чакам до другиден, тоя вбокс никъв го няма тук.

# 650
  • Варна
Здравейте, маймунки!    bouquet

Да ви почерпя аз с един мой любимец. bowuu

Имам малко проблеми с Дария и затова не пиша, но няма да ви занимавам. Правихме и прощъпулник, хвана първо книгата, после капки(беше за фармация), но ги остави и си взе клечките за зъби, като не изпускаше книгата. Та ще си имаме зъболекар. Flutter Напоследък изобщо не спи, има дни в които изкарва без сън, ама изобщо, направо се чудя откъде има сили, като постоянно ходи насам-натам. Вече все повече взе да разбира, вчера и взех коша с дрехите да ги пера, тя отиде да ми отваря люка на пералнята, после ми подава дрехите да ги слагам вътре. Simple Smile После като взех прахосмукачката да чистя и взе кабела и отиде да го включва в контакта. Започна да използва повече думички, казва най-отчетливо така, меси(мерси), папи(памперс), бебе(на една кукла с която заспива), кап-ка(хляб) и някакви други, които не съм ги разгадала още. Crazy

Ивушке, мен пък на този сериал ми хареса точно края, аз не го следях редовно, само от време на време, но е по-различно от до болка познатите латиносериали, където цял сериал се трепят и накрая за една серия заживяват щастливо. Laughing Иначе аз съм фенка на "Двама мъже и половина" и "Всички обичат Реймънд". Grinning

Шайн, зъбките половин час след хранене ли трябваше да се мият?

Хихи, Хари, Дария е абсолютно същата, почне ли Слави и се залепя за телевизора. Само на него обръща внимание и разбира се на рекламите. Радвам се че се оправяте. Hug

Ра_ив и мен много ме впечатли Тедо как си похапва. За колко време се научи да яде така добре сам?

Алегория, стискам палци да се оправя бързо Теди. Praynig

Лиде, нашата хомеопатичка ми каза че може да се дават 15 минути преди/след ядене като през това време не трябва да попада нищо в устата, нито храна, нито вода. За паяка ако приемаш съвет за мен лично не е добра идея, особено на тази възраст, децата там се учат да се пързалят основно, според мен му вземи уолкър или от момичешките колички за бутане. Дария почти не съм я държала за ръце, ходи си един месец по диваните, после се пусна да кара количката и после вече си проходи както трябва и беше стабилна още от началото, въобще не съм ходила след нея.

Поли, много се смях с двамата ти сладури, определено не ти е скучно. Laughing

Дани, беше казала преди време за някакво момиче от готварския форум, което имало много хубави рецепти, ще ме подсетиш ли кое беше? newsm78

Трейска, честито ви сърчице! Hug На Дани изби ли му някой зъб вече?

И нашите зъби растат без ред, излязоха и първо предните два отгоре и отдолу и сега има пробили 2 кътника и трети е на път. Да не говорим че единия и зъб отдолу(предния) е много странен, някакси е много голям и малко като разцепен и прилича на два зъба, но е един. ooooh! Joy Като я заведа на зъболекар ще видим какво ще каже.

# 651
  • София
Привет на всички мами и малки сладури Simple Smile

Честит първи сняг на всички!!!

Разписали сте тези дни и темата се е пораздвижила  Simple Smile

Ра_ив, меко казано съм впечатлена как Теди се храни сам. Сигурно с доста нерви и търпение си го научила Simple Smile Би ли споделила как стана работата?   bouquet То вярно и че трябва да се насърчава и да се оставя детето да опитва, иначе няма как да стане, но самата мисъл, че всичко ще стане в манджа някак си не ми допада  Embarassed Embarassed Embarassed. Алекс си хапва сам парченца плод, като по- меките ги мачка в ръце, но с лъжичка сме пробвали едва няколко пъти .

Лиде, не мога да ти помогна за съжаление, дано някое от другите момичета има информация  Hug

Жижин, и ние не сме от  стабилно проходилите все още. Но поне имаме напредък, Алекс вече се пуска сам м/у мен и татко му Simple Smile А сутринта тръгна и сам, но предполагам ще мине доста време докато съвсем се отпусне.

Дани, браво, че Ники си харесва манджите и не ти дава проблем с яденето Simple Smile

Хариелка, само си я представих Софи как танцува с балета  hahaha. Малка сладурка Simple Smile Алекс пък така гледа в захлас рекламата за бисквитка Орео....само като я чуе замръзва на едно място и усмивката му е до ушите  hahaha

М.Христова, много хубави снимки и много хубави деца  Peace

Янче, браво за почивката във Велинград Simple Smile Много е хубаво човек да смени обстановката и да отдъхне малко Simple Smile Ние края на лятото също ходихме за един уикенд, и да ти кажа, въпреки, че бяхме с Алекс пак си се размазахме от кеф Simple Smile Къпахме си го в басейна, разхождахме го, а аз даже и на масажче отидох, докато те с татко му са се забавлявали отвън Simple Smile

Ганушеееее, ти се появи  Hug Голямо момиченце си имаш, помага ти, скоро ще те отменя в чистенето Simple Smile Браво на Дарито за прощъпулника, ще си имате зъболекарка вкъщи Simple Smile

Поли, и на мен ми е много забавно като чета за твоите хлапета Simple Smile Със сигурност на теб понякога не ти е до смях, обаче както разказваш определено е голяма веселба при вас Simple Smile

Алегория, много неприятно и дано бързо минете през това  Hug Май и на вас в последно време доста ви се събра.

За любимите предмети-
Алекс си има едно куче, без което не заспива. Привърза се към него някъде след 7-ми месец, преди това пробвах с различни играчки, но не ги искаше. То милото е толкова окаяно вече, шия му главата всяка седмица, но пък Алекс просто умира за него. Щом и в болницата го носихме с нас представете си  Joy

И накрая да ви похваля моя щурчо: Сутринта направи първите си крачки напълно самостоятелно, пусна се от масата до секцията  newsm68 За повечето от вас това отдавна мина и си е бебешка работа, но аз така му се зарадвах и ми стана адски мило Simple Smile Клатушка се като пате и бърза да стигне до другата страна Simple Smile)))

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 15:50 от mariellka

# 652
Лиде намерих това за д-р Алексиев:
Частни Лекарски Кабинети "Д-р Алексиев & Д-р Милева"
ул. "Ген.Кирил Ботев" №3 вход Г, офис 5 жк. Мотописта-Гоце Делчев, 1404 София
(ул.Ген.Кирил Ботев е успоредна на бул.България и перпендикулярна на ул.Тодор Каблешков, минава зад магазини BILLA  и JUMBO)
 venelin_alexiev@abv.bg
И служебен адрес
Детска Ортопедична Клиника на Университетска Специализирана Болница за Активно Лечение по Ортопедия -УСБАЛО "Б.Бойчев" - Горна баня, бул. "Никола Петков" №56 1614 София

Поли мерси за хубавите думи!   bouquet  Hug Да точно си го познала- втория от дясно на ляво на гащетата има №7! Плуването е страхотен спорт. Ще развива всички мускули и ще се калява. Пусни го щом иска пък виж как ще върви. Без да си натрапвам мнението разбира се.  Grinning  Ние да ти кажа с каратето приключихме. Приеха ни в спортното училище на Левски. Той кандидатства с футбола. Там карате няма. Много ни беше терсене на мен и на него но избора е негов и аз трябва да го уважа. А и не му остава време да ходи на още една тренировка. Зает е от сурин до към 17ч. Та такава е при нас ситуацията.

# 653
Привет момичета

Леле в София сняг ли има Shocked,аз си признавам,че не вярвах на прогнозите че чак пък сняг ще има Rolling Eyes,тука само един студ и това е,е по Шипка,Бузлуджа и Ботев се вижда сняг,но при нас няма Whistling

Ра-Ив-Теди е страхотен,все едно гледам с 1 година по голямо дете от Али,как добре се справя самичък,че даже и с прахосмукачката,браво smile3501

Лиде-ние също ходихме при Алексиев,но освен този телефон и адреса други данни нямам,даже гледах документите и визитката дето ни е дал,но е само това,дано сте добре.

Алегория-много гадно,миличкия Теди,цункаме го и дано бързо се оправите Praynig

Аз вчера забравих да ви пиша,че Али пък продължава да и хърка носа,вече 3 седмици след ангината,капах и 2 вида капки и в Понеделник ходихме при педито и пуснахме секрет от носа.Сега чакаме резултати.Преди като имаше стафилококи ми хъркаше така,друго нищо и няма,и сега си мисля,че пак ще има такива гадини Sad.Голям зор е особено като спи,горката тази нощ се събужда през 1 час,не може да диша през носа а сополи няма,само през устата,то и пресъхва гърлото ooooh!.Днес и направих капките с клеева тинктура,поне докато чакаме резултатите да я облекча доколкото може,дано помогнат,че сутринта вече имаше и сополки.

Ех видях го този Кенан,днес специално пуснах Нова да го видя  Laughing,хубав е но не е мои тип,аз си падам по мъже с тъмни очи и коса newsm53,виж този дето е пуснала Гануша, макар че е същия тип, ми допада многооо Mr. Green

Гануша-честита зъболекарка Simple Smile

Мариелка-честити първи стъпки на вас,нищо че другите са напред с материала и ние ще ги догоним Wink и Али много я обича тая реклама на Орео

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 15:48 от Jijin

# 654
Ганушка - приемам разбира се всякакви съвети, но ние сме на мокет в нас и няма на4ин да се плъзга. Ходенето от снощи с него го прави както трябва да е, изправя се напълно. Ние дори махнахме едни предпазители отдолу, за да се пързаля по-лесно инъ4е е невъзможно по мокета. Уолкър имаме, но не му обръщаме внимание и затова до паяк прибегнах. Неискам да го насилвам да ходи, а само да има на4ин да му вкарам краката в по-твърди объвки, за да си заемат нормалната форма, а да не стъпва навътре с меките. С твърди обувки няма как да пълзи с тях.
Благодаря МХристова, но аз освен на мейла да му пиша, друо невиждам. Дори му се вклю4ва гласова поща на руски  Shocked И аз други данни онлайн не му открих. Гледам сега клип4ета в сайта му, дано да оцеля някое клип4е на дете в подобно положение и да види нагледно какво се опитвам да му покажа.

# 655
  • София
Ее, така се чете темата. Аз не възразявам, че по по-малко се пише. Ние в юнки 2005 като напише снежинки валят а юнчето не знам си кво си и то дойде лято и още си валят снежинки. Та сега е само расте и дивее или нещо от сорта, безсезонно си расте юнчето.
Но там сме и 10 максимум, като в началото може би бяхме наполовината от тук.

Честито на всички именици, честит рожден ден Руми. На всички ви много здраве и любов.

Хариелка, ти оздравя ли?

Джемма, в какъв форум се ровиш? Да не е очакващи бебета Wink

Ивушо, питах за заимовата градинка, ама не ми видя питаницата като че ли newsm78

Бърбич, опърдях работата за утре. Ивайла през нощта ми се отемпературоньоса. Цял ден също си поддържа височка, та утре няма да е на градина. Много, много съжалявам.
Все за това виждане си мислех, ама нъцки.

Ра_Ив, това с дожаляването наистина си е така. Имам предвид, че сами си се прецакваме. И аз сега си викам що не го научих на пет-шест месеца да не ми цица нощем. Ама не! Цица, та цица. Аз не знам дали се похвалих, но го научих да не ми цица по нощите, само сутрешно лигавене. Обаче пак се буди магарето му с магаре и реве точно така. И докато не ме види не мирясва. Та сега жално, не жално, самотно, не самотно като се събуди му се уйдисва с вода или мляко само първия път после да се оправя. То на всеки час ставам, после не мога да заспя, шантава работа. Та от 2 нощи го оставяме да се оправя. Първата нощ повечко рева, в резултат на което беше заспал седнал, точно като статуя на Буда, докато снощи за максимум 5 минути си заспиваше сам. Само дето заспива върху всички завивки като разпльокано жабе, та слухтя на кой етап е и ходя да го завивам.

Като го гледам това гнусно време, ако не трябва да излизам за детска кухня и после пак за детска градина направо не си представям как се  мотивирам да изляза. А сега разсъждавам над идеята дали да водя Ивайла на гимнастика художествена на стадиона или не. Щото воденето ще е барабар с Калоян.
Айде, пак се отплеснах. Малка пауза, че много бълвам. Но поне беше творческа почивка, докато чаветата спят.
Да сте здрави.

# 656
Нищо не разбирате вие от мъже  Laughing, ето ви двама истински  Joy

и още един мой любимец

# 657
Ау, колко сте били активни вчера. А аз като имам купища работа и нямам време да погледна и да се посмея.
Сега ще пиша набързо това, което прочетох отгоре отгоре, после ще чета по задълбочено.

Поли, много се радвам, че са ви харесали колачите, и че са станали, макар че и аз мнооого се смях с маята. Ама случват се такива работи. Мерси, че си пуснала линк към блога ми Simple Smile Аз нямам много време да се занимавам с него, но ще седна да го пооправя и да напиша още някоя рецепта.
Много се смях на възглавничката, горката ми снахичка, какъв тормоз търпи  Laughing Laughing Laughing като дойде тук, Дани ще я гледа като принцеса Simple Smile Дано да се оправя по-бързичко, добре поне че не сте на АБ. Пробихте ли ушичките?  Peace искаме да видим Simple Smile А кой пък е тоя хубавец дето си го пуснала, не съм го виждала.

Лиде, май си прекалила с мед  Joy Joy Аз обилно имам предвид не една малка лъжичка примерно, ами 4-5 лъжици да сипеш така равномерно. Пробвай го пак, наистина става много вкусно Simple Smile Иначе питаш за телешко и риба, ами имам много рецепти, даже една страхотна за телешко, но нямам време да ги напиша. А за риба - ами имам една за сьомга и една за пъстърва много хубави. Ще ги пусна и тях тези дни, ако ми остане време. Браво за деня за разкрасяване, кога ли ще имам и аз възможност да направя нещо подобно, може би след 2-3 годинки  Joy Joy

Хариелка, хаха, опасна е Софи. Ами захласва се по хубави мъже от малка. Ваксината мина добре, засега няма признаци да дава реакция, дано да не се случи и занапред.

Ра_ив, браво на голямото момче, как си папка само. И Дани яде сам, само че аз го оставям да се храни изцяло сам, само ако не е течна храната. Че иначе става цапало. Иначе си яде много добре сам, пълни си лъжицата, пъха я в устата, само от време на време по грешка я обръща и изсипва и я лапа празна. Като седнем да яде, отказва да яде, докато не получи и той своя лъжица и много често настоява да се храни изцяло сам и не иска аз да му давам.

Ганушке, появи се и ти и изтипоса един ХУБАВ мъж, хайде ще го делкаме. И аз съм му фенка. За зъбките питаш - ми нямаме си още, нищо не е избило. Вчера бяхме при педи, тя каза, че няма за какво да се притеснявам, случвало се при някои деца да избият по-късно. Какви тревоги имате всички за тези зъбки  hahaha hahaha hahaha кога се мият, как растат ... хаха, а виж ни нас - никакви такива проблеми нямаме  Joy Joy Joy Браво на Дарито, че така помага и разбира. И дани всичко разбира, отваря пералнята, миялната, нарежда чиниите там, пренарежда тенджери, абе изобщо много шета и много ми помага, прибира си сам играчките. Само че почти не говори, вика само мама, баба, ма за ядене и пиене, тата и дада. Ама те казват, че двуезичните проговаряли по-късно, така че не се притеснявам.

Алегория, какво сте пипнали? Това не съм го чувала  newsm78 newsm78 Дано се оправите бързо  Hug и Тедо да не се мъчи с тия антибиотици.

Бърби
, какъв сняг бе жена??? Да не заваля в София, тук е хубаво време, поне засега, не е топло - от 0 до 10 градуса е, но не вали слава богу. Браво за прекрасно прекараното време на Велинград, дано по-често да ви се случва. Аааа, да, и дай линк да видим снимките с Калина Simple Smile

МХристова, много са ти хубави децата  Hug

Отивам да правя фактури, после пак ще пиша и дочитам. Само са се похваля, че вече сме с нов режим, който мен много ме устройва. Става в 8, не го слагам предиобед да спи, а излизаме на разходка и се храним за обед навън. Като се приберем в 1 го кърмя и слагам да спи и той спи до 4. Вечер ляга в 10 и се буди 2-3 пъти за биба. Кърмим се вече само два пъти. Много добре ми идва новия режим, вече 4 дена е така и съм много доволна Simple Smile

Дани, как се смях на коментара за буркана  hahaha  hahaha ама и аз точно това си помислих като четох Лидето  Joy Joy И ние задължително се разходждаме минимум по един път на ден, в повечето случаи се налага и по два пъти да излизаме, ако трябва следобед да свърша нещо фирмено още. Даже последните два дни се наложи да го будя от следобеден сън, за да не изтървем банките.

Ивушке, скоро ще се наложи да идваш да ми ги носиш на крак тия вкусотийки дето пускаш. Simple Smile Що така не иска Дари да спи? А ти голяма маниачка си значи сериална  hahaha hahaha

Мариелка, браво на Алекс, честити стъпчици, да ходи стабилно и неуморно. И без проишествия.

Жижин, и Али скоро ще проходи стабилно, спокойно Simple Smile

Шайн, милото Животинче, как се е изтърсило. Дани се научи много добре да слиза и от дивана, и от леглото и вече без притеснение го оставям. Даже следобед спи на спалнята и като се събуди, става и сам си идва при мен в хола. Един ден такъв номер ми погоди: бях го оставила да спи на спалнята и по едно време чувам едно лумбуркане и тичам да видя какво става. Гледам - на спалнята няма никой и тъкмо да се шашна и нашия изкача иззад спалнята смеейки се - скрил се в ъгъла и ми се хили.

Сънчо, същата работа е в Пражската тема. Аз я пуснах март месец със заглавие: Зимо, зимо махай се вече, в Прага слънчице иска всяко човече  hahaha hahaha hahaha тя зимата отново дойде, а ние сме на 30 страница още. Ама и там рядко се пише, а вече не мога и заглавието да сменя  Joy Joy Да се оправя бързо Ивайла и стига с тези температури и болести  Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:41 от tracy_t

# 658
Ганушка, ммммм моят любимец, хубава почерпка, радваме се за вас, ми то детето умно и се развива, а колко много думички казва, бравооооо!

Лиде, ето какво намерих, има и за фон музика.
http://www.einet.bg/~alexiev/

Трейси, честито и сладко бременеене, Дани ще става батко.

Сънчо, опасна си, тема 2005 и снежинките през лятото още валят / и ние сме почти така в 2006/. А с Буда как се смях, важното е да спи.

Ра ив, чудесно е, че детето само изязява желанието и се храни, моя Павел като хване лъжицата и докато стигне до устата я е изсипал настрани и за хапване почти нищо не е останало.

МХристова, в сухата река ли живеете, че ми е познато мястото, ами там само със син екип, естествено, района на ЛС, като има мач става лудница.

Поли, забавлявах се ствоите сладури, ами така.

Бърборанка, хубаво е че сте си починали с мъжо, насладили сте се, а когато детето е с вас почивката е различна и без много мързел.

Павел иска да рисува с боичките на брат си, като го види и само му взима четките.
 Днес ходихме заедно до НОИ дасе дорегистрирам за обезщетение, оказа се, че трябв да си сменя лк, но поне се поразходихме и попочакахме и въпреки,че ме гледаха с двете деца изобщо не ми предложиха да мина, абе българска му работа, организация., та утре до общината, дано не чакаме много и се смилят над нас.
На патерица да се почерпим за здравето на татко им стига толкова, да не им се прияде на бременните,

Треиси, Дани пораства, вече не спи още един сън сутрин, имате време и за хубава разходка, да се поизмори и да яде и да спи като къпан.
Отивам, че Павел иска внимание и мрънка, да не събуди Дани, пуска пианото, ще му пусна Том и Джери, и ще му дам нещо да се занимава, че напоследък само за мен мрънкя, даже баща си не признава

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:35 от pepejeans

# 659
  • София
Лиде, какво му е на крачетата? Извинявай, аз не съм в течение. Да не се притесняваш, че не е проходил още? Или не е това?
Мисля, че МХристова ти е дала много точни координати на Алексиев. Само не се лъжи да ходиш в Детско здраве, защото там е друг Алексиев.
Стискам палци да успеете да се видите с доктора и всичко да е наред.
А сега в БГ ли сте? Питам, щото и ние с мъжо гледаме по нощите Щурите съседи и се попикаваме от смях. То е като ало ало - като му хванеш щуротиите и се пристрастяваш.

Поли-Зо, аз виждам само една снимка, при това на непознат субект.

Мариелка, честити първи стъпчици.
Ортопедите казват, че когато си е готово детето ще си проходи и че родителите все бързали. А и сега ще ти е много стабилен и няма да ти пада толкова.

Калоян е фен също на Орео и на мечето, дето обичало детето. Напоследък му пускам по малко от бебе Айнщайн и много им се кефи. За заспиването - умира да си гушка шишето за вода, в резултат на което все някъде мокри.
Иска ужасно много внимание, сега си е в лампения период и се кефи много да гаси и пали лампи. Обича да си играе на криеница и гоненица, най-вече с кака си и да се катери. И той се е научил да внимава - слиза винаги с крачетата назад, а в Турция, където беше мокро стъпваше като на тръни.
И т.н.

Айддееее, хор бодри гарги........

Общи условия

Активация на акаунт