Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 90

Само тая можах да намеря.

Върши работа!Благодаря ти!Тоя Харун след първи епизод пове4е не се вясна  във фермата! Вси4ко остави на самотек!

А, ами онова конче, дето разцъкваха с Еда през оня романтичен ден, не е ли от тази същата ферма?! Или имат и друга?! newsm78

Имаш не само поетично,но и конструктивно мислене,как само ги навърза "животинките",никога нямаше да ми дойде такава мисъл

# 91
http://www.youtube.com/watch?v=tqs1o_mg2qM

просто перфектно! Оба4е съм изпуснала още един момент от  изразните средства на нашия герой: разпивката с нещо истинско и силно! Страхооотен маниер има, когато надига 4ашата! Прецизен и до най-дребния детайл!И Бату пие, ама не е така завладяващо  като жест!

# 92
Дами и господа, след дълго проучване, разбрах чия със сигурност е женската ръка от трейлърите към новия сезон! След обстойно сравнение на плочките на ноктите, се уверих, че това е ръката на Едже! Силно се надявам, както вие прдполагате, това да е само кошмар на Еда!

# 93

Само тая можах да намеря.

Върши работа!Благодаря ти!Тоя Харун след първи епизод пове4е не се вясна  във фермата! Вси4ко остави на самотек!

А, ами онова конче, дето разцъкваха с Еда през оня романтичен ден, не е ли от тази същата ферма?! Или имат и друга?! newsm78

Онова беше конезавод, а това тук е ферма за дребен и хвъркат добитък!

# 94

Лека нощ и хубави сънища и от мен.

Лека нощ, дарлинг!

# 95
Дами и господа, след дълго проучване, разбрах чия със сигурност е женската ръка от трейлърите към новия сезон! След обстойно сравнение на плочките на ноктите, се уверих, че това е ръката на Едже! Силно се надявам, както вие прдполагате, това да е само кошмар на Еда!

Опсссссс! Разбира се, 4е е на Едже! При това след толкова обстоен анализ!

# 96
Незабравимкеееееее!
Няма да носиш кафета! Едже е гаджето на Харун!

# 97
Тази нова песен на БГХЕЛП ме провокира да напиша ето това

ЗА любовта между Харун и Еда

Как така изведнъж завладя ги
любовта за една нощ омая ги
В един миг се съзряха
любовта си осъзнаха
А после я отричаха
и даже се заричаха
че няма вече
че ще отидат надалече
Но винаги се връщат начално
хванати страстно и замечтано
Ех да можеше съдбата да ги събере
без да страда никой и ги разбере
Но уви тъгата им не спира
ден и нощ те нямат мира

# 98
Незабравимкеееееее!

Ще ги нося,ако ще и с табла на главата си,само да не му е гадже!И това,че са се хванали за ръчичка,всъщност може и нищо да не значи!А дори и да са били за кратко заедно(не,не, и не),той пак си е влюбен е ЕДА.Каламитси,и аз съм инат,да знаеш!

# 99
Тази нова песен на БГХЕЛП ме провокира да напиша ето това

ЗА любовта между Харун и Еда

Как така изведнъж завладя ги
любовта за една нощ омая ги
В един миг се съзряха
любовта си осъзнаха
А после я отричаха
и даже се заричаха
че няма вече
че ще отидат надалече
Но винаги се връщат начално
хванати страстно и замечтано
Ех да можеше съдбата да ги събере
без да страда никой и ги разбере
Но уви тъгата им не спира
ден и нощ те нямат мира

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
 newsm51 newsm51

# 100
Незабравимкеееееее!

Ще ги нося,ако ще и с табла на главата си,само да не му е гадже!И това,че са се хванали за ръчичка,всъщност може и нищо да не значи!А дори и да са били за кратко заедно(не,не, и не),той пак си е влюбен е ЕДА.Каламитси,и аз съм инат,да знаеш!

Аз мисля, че тази ръка може да е на Мелда, защото нали е фрагмент на 54 еп. и ще е рано още за Едже, но на по-късен етап от филма (евентуално след завръщането му) задължително Едже ще се появи до Харун.

# 101
Момичета,защо не казахте нищо за това клипче,мен много ме изкефи! Joy Joy Joy

# 102
А всъщност  баса за носенето на кафетата за какво беше?Че на снимката от фрагмана е Едже,или,че Харун ще има връзка с Едже?(нещо от температурата не си спомням)

# 103
Момичета,защо не казахте нищо за това клипче,мен много ме изкефи! Joy Joy Joy

Закачливо е,и е добра идея .Мисля,че сме го гледали.Хубаво е,но на мен,лично,повече ми допадат тези с истинските образи!

# 104
Незабравимкеееееее!

Нищо слу4айно няма! Току така да дават Харун с една или друга за ръка. Сънищата на Еда са интуитивни и касаят бъдещето!
Намирам лека промяна в позицията ти! Беше категори4но против, а сега! Ти си инат, ама аз съм заложила вси4ко на карта, 4е това ще стане! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт