Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Време е да ви кажа лека нощ с едно много конструктивно предложение за обмисляне през нощта. Що не вземем да прекръстим форума от "Незабравима" на "Неизлъчима"?

# 76
Мили дами и Петко пожелавам ви лека и спокойна нощ. smile3507  Sob

# 77

Ето как в действителност Харун е предложил на Мелда!
Ох, коремът ще  ме заболи от смях smile3532
Момичета, какъв е този снимков арсенал днес - направо ме досрамя от себе си колко пъти въздишах.... #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

# 78
  • Варна
Че то не му и трябва newsm03- ех, Аллах давал, та се забравил newsm10- за наша радост! smile3521

# 79
Време е да ви кажа лека нощ с едно много конструктивно предложение за обмисляне през нощта. Що не вземем да прекръстим форума от "Незабравима" на "Неизлъчима"?

Май натам върви работата. ooooh!

# 80

newsm62 newsm62 newsm62

Сега ми е смешно,но ако вземе да се сбъдне  newsm45 newsm45 newsm45!

# 81
ЛЕКА НОЩ,Мария,спокойни и хубави сънища,и до утре!Нов ден,нови очаквания1

# 82
Сакън , Бганьо и през  ум да не ти минава по-позитивно измисли , ти го можеш! smile3521 smile3521 smile3521

# 83

Само тая можах да намеря.

Върши работа!Благодаря ти!Тоя Харун след първи епизод пове4е не се вясна  във фермата! Вси4ко остави на самотек!

# 84
  • София

Върши работа!Благодаря ти!Тоя Харун след първи епизод пове4е не се вясна  във фермата! Вси4ко остави на самотек!

Абе, и фермата и фирмата - всичко на зле тръгна. А там все пак нещо поработваше чат-пат, докато не мислеше за Еда. Напълно го разбирам обаче човека. Аз навремето имах едно гадже в Люлин, а работех в центъра. И всяка обедна почивка ходех с такси при нея за по 2 часа. Та сутрин мислех как ще се видим, а следобед отмарях от "обедната почивка". Така ми минаваше "работният ден".

# 85
  • Варна

А, ами онова конче, дето разцъкваха с Еда през оня романтичен ден, не е ли от тази същата ферма?! Или имат и друга?! newsm78

# 86

Ето още една в по-близък план. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 87

Лека нощ и хубави сънища и от мен.

# 88
# 89
МАЛКО СМЯХ

Една мравка носела на гърба си гъсеница:
- Ей, пич какво носиш на гърба си? - попитал приятел мравката.
- Космодиск.

hahaha hahaha hahaha
Много як виц.

Общи условия

Активация на акаунт