Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Пепел от рози тази тортичка в градината на Гюлерови откъде я изрови .В момента се мъча да си спомня тоалета на Харун в кой епизод е.Дали не е било на Йозлем на рождения ден .Нали е през юли .Предполагам ,че са стари снимки от миналата година. newsm78
Когато Ниса се върна,нали отидоха на гости на Гюлерови и тя беше направила торта,тортата май е същата,но не помня как беше облечен Харун.
Мисля ,че е от последните епизоди.
Може би когато Еда щеше да се жени за Толга. По това време Харун се движеше с тъмно синя риза.

# 61
http://www.vbox7.com/play:79d4acf2

Днес е концерта на Енрике Иглесиас в София и по този случай ви пускам една негова песен.
   Жалко,че точно тази вечер тук вали,и всички сме хванали някакви вируси,и на съм на концерта,но мисля,че точно с тази песен или започна,или беше в началото,защото от нас се чува .А песента е една от любимите ми!

Незабравимке, оздравявай бързо!
Не забелязваш ли колко повече време съм сега в форума

# 62
  • София

Днес е концерта на Енрике Иглесиас в София и по този случай ви пускам една негова песен.
   Жалко,че точно тази вечер тук вали,и всички сме хванали някакви вируси,и на съм на концерта,но мисля,че точно с тази песен или започна,или беше в началото,защото от нас се чува .А песента е една от любимите ми!
Невероятен чаровник е тоя Енрике и изключителен изпълнител! Ето точно в този момент искрено завиждам на софиянци за възможностите, които имат за културен живот- то концерти, то театрални постановки и разни други културни мероприятия! И особено за тазвечершния концерт на Енрике Иглесиас- дано някоя телевизия да излъчи запис на концерта, че да можем и ние, провинциалистите да вкусим малко от удоволствието! Peace

Не завиждай толкова - аз живея на 300 метра от мястото на концерта и пратих първо жената и сина и щях да отида малко по-късно, но те се върнаха след 10 минути - вече нямало места и не можело да се влезе.

# 63

Ето как в действителност Харун е предложил на Мелда!

# 64

Незабравимке, оздравявай бързо!
Не забелязваш ли колко повече време съм сега в форума
Да, забелязах, ами ми беше неудобно да ти кажа,4е това си има и хубава страна, защото може да ти е много лошо!

# 65

Честно да си призная не виждам голяма романтика в това предложение за женидба.Нито Харун беше толкова въодушевен нито пък мястото е толкова подходящо. newsm78

# 66
  • София

Честно да си призная не виждам голяма романтика в това предложение за женидба.Нито Харун беше толкова въодушевен нито пък мястото е толкова подходящо. newsm78

Е, къде трябваше да й предложи - в мечкарника ли?

# 67

Е ,кажете ми,сега,как да не стои човек в този форум,ако ще и да го тресе,(понеже съм болна,де)като непрекъснато се залива от смях!

# 68

Валдес, ще те помоля дай една снимка Харун/Мелда, когато  й направи предложение и когато си мислеше,4е е влюбен в нея! За сравнение!

# 69

Е ,кажете ми,сега,как да не стои човек в този форум,ако ще и да го тресе,(понеже съм болна,де)като непрекъснато се залива от смях!

Е, къде трябваше да й предложи - в мечкарника ли?
Ее...не е чак толкова лоша Мелда .Има си хубави черти.Само ,че аз съм с малко по други представи за романтика.

# 70

В тази кошарка ,всякакви животински видове има , само "Стамбулска"мечка няма!!
Ааааааааааа, всъщност сетих се ,че има и тя беше грабнала едно агънце с голямо червено сърце!!! hahaha hahaha hahaha

# 71

Само тая можах да намеря.

# 72
  • София
Синем може и да има някоя и друга хубава черта, но у Мелда аз само една виждам - сещате се коя е.

# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт