Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 091
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе

Поствам чаровната усмивка на Серхан/която сигурно ви е омръзнала/, че като знам какви мъки предстоят да видим...?! Скоро усмихнат няма да го виждаме! smile3518

# 166
и още нещо...

# 167
И аз се изкушавам да хапна от тортичката с ягодките.А от този грип само ми се спи,така че после ще подремна

В тази връзка ви припомням един голям български художник и картината му ПЛАДНЕ(Златю Бояджиев)

# 168
Е,МОКСИ,точно сега ли трябваше да пускаш тази серия,май няма да спя-всички тези снимки са ми любими!

# 169
Е,МОКСИ,точно сега ли трябваше да пускаш тази серия,май няма да спя-всички тези снимки са ми любими!

Обезпокои ме! Да взема да ги изтрия, да поспиш малко..Да ми е чиста съвеста след това  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 170
Момичета, днес какво е това затишие във форума? Тук дори и "птичка не прехвърква"...  Thinking Thinking Thinking

# 171

Обезпокои ме! Да взема да ги изтрия, да поспиш малко..Да ми е чиста съвеста след това  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Tи вече ме разсъни,така,че не ги трий,а изкупи греха като пуснеш още

# 172
Winon-ка,какви са тези инфо,които пускаш,това,че Харун ще има съперник,какво означава,че ЕДА ще се колебае?

# 173
# 174
Момичета, днес какво е това затишие във форума? Тук дори и "птичка не прехвърква"...  Thinking Thinking Thinking

МОКСИ,ето ти птички,мила,но не префръкват,а си гугукат...

# 175
# 176

МОКСИ,ето ти птички,мила,но не префръкват,а си гугукат...

Благодара ти, Незабравимка! Само се опасявам да не превърнем форума в зоопарк.

# 177
уау,Мокси,имай малко милост,ти ме разсъни за дни напред,а онази втората от по-горния пост направо ме разбива!

# 178
Ехооо тук съм, но в края на месеца имам повечко работа.
Поздравления на Мария за "Тишина", но аз сам мълчалива по зъдължение. Мими, много точно си го казала   bouquet   bouquet   bouquet
Рекси, всичко, което ни предлагаш е прекрасно, особено черното коте  Hug   bouquet   bouquet   bouquet
Искам да кажа на Вени, че и аз не съм преживявала точно такава романтична вечеря, но като гледам снимката си представям. Не си сама де, ако това те успокоява  hahaha

# 179
уау,Мокси,имай малко милост,ти ме разсъни за дни напред,а онази втората от по-горния пост направо ме разбива!

Това, че съм те разсънила за дни напред ме удовлетворява.  Wink Wink Wink
Тъкмо си търсих заместник за идните дни, тъй като ми се налага да отсъствам-значи мога да разчитам на теб? Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт