Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Абе,  я ме вземете мене да видите какви баници и тавички с баклава ще му врътна.
Ще скрия топката на баба Тюркян

:35:http://www.animacii.net/images/stories/pictures/rasteniq/cvetq/cvetq_09/i052.gif hahaha hahaha

# 376
Благодаря на всички, за приятната компания, но е време да ви кажа:
Прекрасни сънища, Моксито! А за билетите и аз съм навита за еднопосочен.

# 377
Абе,  я ме вземете мене да видите какви баници и тавички с баклава ще му врътна.
Ще скрия топката на баба Тюркян

:35:http://www.animacii.net/images/stories/pictures/rasteniq/cvetq/cvetq_09/i052.gif hahaha hahaha
Много хубаво, за баклавички давам всичко! Идваш, как иначе! smile3521

# 378

Спокойно, мили дами, има бунгала за всички!

Започвам да се съмнявам вече в теб. Thinking Това твое отсъствие дали не е от тайното ти пребиваване в Ава . newsm78Много обстойно ни поднасяш информацията за хотела . newsm78 Щом имаш и бройките на бунгалата нещо е съмнителна тази работа. Naughty

Мохито лека и спокойна нощ. Blush

# 379
Момичета,докато си правите тука графиците,аз съм вече на летището,а пък Кометка нали разкри и хотела в АВА,вече и резервация съм си направила,взела съм и стихосбирките,да чета на Хубавелко вашите стихове! smile3534(нищо лично)
Ах ти, много си нетърпелива. Като аблата Мелда си, веднага си направила резервацията! newsm62 newsm62 newsm62

# 380
Спокойно, мили дами, има бунгала за всички!
Започвам да се съмнявам вече в теб. Thinking Това твое отсъствие дали не е от тайното ти пребиваване в Ава . newsm78Много обстойно ни поднасяш информацията за хотела . newsm78 Щом имаш и бройките на бунгалата нещо е съмнителна тази работа. Naughty
Мохито лека и спокойна нощ. Blush
Хвана ме! Не мога да се скрия. Но обмисляме с класа пътуване до там за бала ни през май. Нали ще съм абитуриентка тази година, та  затова.

# 381
  • Варна
Вие си купонясвате, пък аз- едно си баба знае, едно си бае... ooooh! Пак стихове... Peace

Разговор

На кръгла маса в нощта
седим по женски аз и тя-
моята злощастна съдба...

Имам към нея въпроси-
каква тежка вина нося,
че за любов все прося?!

Какво толкова съм направила,
че съвсем ме е забравила
и без щастие ме е оставила?!

Защо събитията така подрежда,
че любовта не мога да срещна
и деня с усмивка да посрещна...

Имам важно питане към нея-
дали някога пак ще се смея
и кога отново ще заживея?!

Защо нещата така нарежда,
че пътя ми никъде не отвежда
и вече почнах да губя надежда?!

Нищо обаче не каза съдбата,
след себе си затворих вратата-
останах с неведение в душата...

Съдбата мълча и ме изпъди
и отново  без вина ме осъди...
А сега накъде...какво ще бъде?...

# 382
# 383
Момичета,докато си правите тука графиците,аз съм вече на летището,а пък Кометка нали разкри и хотела в АВА,вече и резервация съм си направила,взела съм и стихосбирките,да чета на Хубавелко вашите стихове! smile3534(нищо лично)
Ах ти, много си нетърпелива. Като аблата Мелда си, веднага си направила резервацията! newsm62 newsm62 newsm62

А дали е взела и СРС-та като нея?

# 384
  • София
Докато ви изчета, дошло време за лека нощ. Но при мен се случва нещо странно - никакви  снимки не виждам. Всичко ми е празно. А компа ми изглежда наред.

# 385
Абе,дами той тоя хотел в Ава много малък и специален,нема цени,само със запитване  newsm78 newsm78 newsm78Ние като идем и това е.Ще си имаме частно парти там newsm03 newsm03 newsm03 Дали да не поканим и.........

Уауу, частно парти..Басейн, коктейли, музика, и... Извинявайте,  билета ни еднопосочен ли ще е ?

Мокси,сакън,недей....Отиде ми на кино настроението за парти newsm03

Имаш предвид в тортата ли??? smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503

Кометче,ще прескочим блатовете,ще опитаме направо от пълнежа newsm48

# 386
Ако искаш, опитай!
Има за всички! По турска рецепта е.

# 387

Според мен е по-важно, че в ресторантчето ще се съберем, там ще откараме до ранни зори! Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

# 388
бях тръгнала да лягам, но Дани  ти ме поразбуди, от де бе човече тоз талант?

# 389
Дани ти ще си останеш за мен Незабравима като филма.Ще кажа само едно простичко БРАВО НА ТЕБ!

Общи условия

Активация на акаунт