Забранена любов - тема 2

• 27 530
  • 722
  •   1
Отговори
# 660

А на мен пък ми е интресно как мадамите изпили прахчето няма да го усетят на вкус.Английската сол е отвратително противна на вкус.
Другото тъпо беше ,че уж големи младежи на по 18 години/Филип,Нора и Станислав/ ,а никога не са чували за английска сол и действието и.
Развръзката ще ме изкефи максимално.Всички мацки се наредили в кенефа и чакат  Toilet

# 661
Добре де, да дадат поне засниманите, защо трябва да го спрат? Не разбирам, а в кофата ли ще отидат заснетите, щото бил нерентабилен. Кой ги определя тези рейтинги? Голяма тъпня, яд ме е, че пак се възрах да гледам.

# 662
Какво означава "вече седмица родната сага не се излъчва"?
И как да има рейтинг, като го дават в супер тъпо време?! Стъклен дом върви от 20 часа, което е най-гледаното време.
Ако го спрат отново, това ще бъде върхът. И точно когато става много интересно! Но вече нищо не може да ме изненада в бг телевизиите!

# 663
да не би да започва някакъв Биг Брадър, че пак ще я спират  newsm78
но пък сериала се излъчва, а там пише че седмица не се излъчва
не разбирам нищо вече Sad

# 664
Може би имат предвид, че спират снимките, иначе статията е...объркваща

# 665
  • София
Снимките са спряни преди около година, доколкото знам, не може да е това. Биг Брадър се излъчва вечер, така че и заради него не ще да е.

Много ще е тъпо, ако наистина го спрат така, особено след като е заснет до финала. Rolling Eyes

# 666
Само мен ли не ме дразни Митето  Grinning Даже напротив, сцените с Ана са ми доста силни и успяват да впечатлят приятно  Blush
На мен тези сцени са ми любими в целия филм. Снощи..., страхотни бяха. Допада ми идеята и емоцията, а не толкова кой колко пъшкал и т.н.
На второ място поставям София и Боян.

Абсолютно, има магия между Софи и Боян, такава, каквато няма между нея и Мартин  Peace

Какво означава "вече седмица родната сага не се излъчва"?

Ми това не е вярно хич Simple Smile

# 667
олее Митето как може да се държи така с Надето  ooooh! , зна4и той може да прави каквото си поиска, да изневерява, да кре6ти ,да вика да блъска и да изисква ,а жена му да стои в кухнята и само да мъл4и .вбокса ми зарежда серията от 11 4аса  и съм едва на половината серия  Mr. Green

# 668
Валерииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!
Върнете ми Валери!!!
Много ми стана криво, макар, че се зарадвах затова,че надеждите ми за флашбек се оправдаха  Sad Cry Confused Sad Cry Confused Sad Cry Confused

# 669
Какво стана, разкажетее

# 670
Статията е писана 2009 година, така че...  Mr. Green

# 671
Какво стана, разкажетее
Борис отиде при Силвия да поговорят за нощта на убийството. Когато разбра, че Борис я подозира Силва пощуря. В разгара на скандала им влезе Крис. Попита майка си какво е станало и тя му отговори, че е разстроена от това, че Борис я подозира. Крис само преглътна и завъртя очи(сефте Mr. Green)
Боян прелъсти Софи с литературното четене и си открадна целувка.
Емилия е бясна от развоя на нещата помежду им. Ана и Митето се скараха. Не разбрах за какво, защото бях спряла звука, поради известни  причини(споменати вече Mr. Green)
Съучениците на Фиката, Нора и Стан ги разобличиха и си поискаха парите обратно. Тримата олекнаха с около стотина лева. Лилана заряза Маймуната, защото той на всеослушание заяви, че ще се женят, тъй като тя е бременна от него. 
Крис си припомняше ключови моменти от последната си среща с Валери. (интересен подход на ретроспектива. Нито черно-бяло , нито цветно. хареса ми Heart Eyes)

# 672
dami, pitaite, sega e momentat
 Laughing

# 673

Joy

Кой е убиецът?

# 674

С Митака и Анастейша какво ще стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт