Щастливи НОЕМВРИЙСКИ бебета, ритат още в коремите

• 23 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Дъгичка в Тина Киркова родих при Григорова, за раждането незнам какво да разкажа, ако те интересува нещо по конкретно питай. Ти при нея ли мислиш да раждаш или който се падне.
Малките ми мишки казват,че са добре, от утре и тримата ще са в първа градска до изписването им. Големичкото се храни с биберон, но другите са още на сондичка, иначе си дишат съмички.

# 676
понпонче ,радвам се ,че бебчовците са добре Hug  Hug Hug

# 677
Малеееее 3 броя  Crazy Майка героиня  Hug А аз съм се завайкала как ще се оправя с едно + едно малко по-голямо  Laughing

# 678
  • Козлодуй
Понпонче, желая ти в най-скоро време и другите 2 сладурчета да захапат биберона Simple Smile Иначе ти как си?

# 679
  • Дъблин
Добър ден и от мен Simple Smile
Малко късно се включвам, ама това щото не мога да се събудя преди 11ч. и после докато оправя из нас това-онова и половината ден минал.

За записите на тонове и на мен ми казаха да почна 1 месец преди термина и да ходя всяка седмица. Значи някъде от 16.10 ще почна.
Кьолшес и аз във Фемина мисля да ходя Simple Smile Моята лекарка Цолова ми каза същото - без час да ходя, а тя между прегледите ще ме включи там на монитора за запис. Аз не знам дали се поемат от ЗК, при мен ще минат към допълнителната застраховка от Доверие, мисля, че и ти трябва да имаш такава от HP?  newsm78

понпонче, бързо да ги изпишат малките юнаци и да се гушкате вкъщи  Hug
Момичета, ще ходим ли утре на училище? Темата ще е за кърменето и аз мисля да дойда, въпреки че ми става все по-трудно да ходя пеша. Май ми натежава, щото усещам едно такова дърпане около пъпа, много неприятно.

А и да ви почерпя, че днес имаме празник с мъжО - цели 10 г. откакто сме двойка  newsm04
Ще ме води на индийски ресторант, та отсега се облизвам   chef

# 680
Malvinka, точно вчера си взех Лансинох за зърната - е, родих се! Не знам дали си внушавам, но напоследък и аз почти виех от болка, а вчера докато се намажа, ме облекчи буквално за минути. Даже имам бонус - кремче за дупе за бебе, пак на Лансинох  Mr. Green
Аз си мислех, че Лансинох е за разранени зърна при кърменето и не съм се сещала, че може да го ползвам преди това. Нали уж имало някакви други кремове за подготовка на зърната. Една приятелка каза, че ще ми даде такъв на Авент, който тя не е ползвала, ама съм в чуденка кой да ползвам.  newsm78  Thinking

P.S. Сега видях: Смърфиетка, честита годишнина! Още много години да се обичате!

# 681
Здравейте,тъй като реших да пиша за последно в ноемврииската тема исках да пожелая на всички ви лесно раждане и да ви предам пожеланията и на rumibumy която надявам се помните(тъй като до неотдавна беше също част от НАС).Ето и нейните думи : "На всички ноемврийски мами, желая всичко най-хубаво и леко раждане!  Hug Hug Hug "

# 682
  • Λάρισα
Malvinka, нека да кажат по-запознатите дали е подходящ, на мен само това ми дойде наум и пратих мъжа ми да ми го купи, че направо ми идеше да завия от болка. Иначе да се ползва едва ли има проблем  Peace Мен лично ме облекчи, болката ми е единствено и само в зърната, те пък са сухи и напукани и дрехите ми дразнят страшно много.

Smurfieta, честита годишнина и още 10 пъти по толкова да отпразнувате!   bouquet

cuftaika, защо ще пишеш за последно?  Надявам се всичко да е ок. newsm78
Разбира се, че помним rumibumy!  Hug за нея..

# 683
Смърфи, честита годишнина! Да сте много щастливи и влюбени и съвсем скоро да се радвате на най-хубавия подарък!   bouquet
За Доверие знам  smile3521 Това също е голям плюс на Фемина, защото няма да се налага да плащам. Ако отида на друго място , трябва да се разправям с фактури и да ходя да ми ги осребряват от Доверие, а за 10, 15 лв на запис едва ли ще им се занимава на хората в болницата , пък и на мен.
cuftaika , надявам се, че всичко е наред с теб и с бебето!  Hug Нали не си се обидила от нещо в темата? Сори, че така питам, но е странно затова !
Много поздрави да предадеш на Румибуми!   bouquet Дано скоро да може да се похвали в някоя отчетна!  Hug

# 684
Честита годишнина и от мен на Смърфиета!
На мен доктора ми каза да се мажа с лансинох, като за подготвително преди кърменето.
Малвинка знам, че ставам досадна с тия парабени, но предвид, че бебето ти ще е в твърде близък досег до зърната ти, провери го този авент за парабени, на мен за лансинох ми казаха, че е абсолютно чист и няма никакви боклуци.
Кьолшес да те попитам ти след като си със сушилня, защо ще гладиш дрехите, аз си мислех да мина метър. Че нали минават през термична обработка по време на сушенето, та е едно и също.

# 685
Терминаторче, да , ще е минала термична обработка, но заради самия външен вид на дрешките. Колкото и да е, но има разлика, ако се изглади дрешката. Иначе по принцип не се втелясвам. Ще ги гладя само от едната страна. Чаршафи, кърпи не гладя. Татето сам си глади нещата, така че няма да е голямо задължение гладенето на бебешките дрешки!  Wink

# 686
Добър ден, момичета. Ама днес направо зима - тук е 12 градуса  Shocked Някой беше споменал за тежест ниско долу - и аз имам, и то от доста време, най-вече като се изправя и вървя. Като седна ми отминава, явно си натежават вече мишлетата. За прането на дрешките - аз чакам да стигна заветния 9ти месец (тоест другата седмица), дано до тогава се пооправи малко временцето, та да ги напече слънчице. Иначе мисля и аз в пералнята на 40 градуса да ги пусна, с бебешки прах. Няма как да ги пера на ръка с тия контракции.
понпонче, радвам се, че сте добре  Hug Ама сподели как се казват тези юначета!!!  Mr. Green Горе-долу каква прогноза ти дават за датата на изписването?
Смърфи, честита ви годишнина, 10 години заедно не са никак малко   bouquet
cuftaika, защо така, мила? Не ти ли е приятна нашата компания?  Rolling Eyes Поздрави на Румибуби и от мен  Hug
Мама МиМи , Рени ли ти прави записите? Не мен още тя не ми е правила, правиха ми единият път като лежах на система горе в отделението.
Май това е за сега. Весел и топъл ден  Sunglasses

# 687
Кукуруку , вафла чудна  newsm68

Аз ходих на последен преглед и запис на тонове , док отказа да ме погледне на магарето , щото съм щяла да пътувам скоро и да не направим беля ... казах му за режещите болки ниско долу, ама не му се рискувало , че да не прокървя нещо ... каза ,че дори и да имам разкритие 2-3 см няма опастност да родя преди да стигна в София. Тоновете бяха добре 130/150 в тия граници. Даде ми за всеки случай едно направление , че не се знаело дали няма някой да ми поиска в МД. И се изпратиме по живо по здраво, иска и да му звънна като родя да знае как сме.  Peace

cuftaika  , защо така няма да пишеш при нас вече  Thinking някой да не те е обидил с нещо?

# 688
  • София
Благодаря ви, момичета! Точно така ще направя, малко да се пооправи времето и ще пере пералнята, а гладенето - на бабата като дойде бебчо.
Ако някой иска снимки на кутиите, които купих , ще направя, много ми харесват. Имам открити рафтове и затова реших да слагам в тях.
Стерилизатора ще си ползвам.   bouquet

# 689
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет, мами  Hug
Ние днес бяхме на преглед и бебо е добре.Само, че нито ми казаха колко е голямо, нито нищо  Confused Само знам, че е с главата надолу и водите са наред.

Знаете ли какво странно нещо ми се случи преди малко  newsm78 Както си судях и си Ви четох, бебчо започна много да рита...И докато риташе от време на време се чуваше странен звук, все едно някой се цамбурка в басейн...Чух го 3-4 пъти и се уплаших това дете какви ги върши вътре...Буквално все едно се пльоска във вода...Намалих и телевизор и всичко, за да го чуя по-добре, ама то точно тогава отказва да го направи...На някой случвало ли му се е ?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт