Юли 2006 - 96

• 31 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
диди твоят мъж започна ли работа?
Защо го пиете този АБ? Т има ли Алекс?

Нищо му няма на Галито,що викаш да се оправя  Thinking

Ох,не я искам таз зима  Rage

# 121
Иско,радвам се че всичко е наред HugКато се върна имаше ли още манджички в хладилника?Simple Smile
Ронка,честит рожден ден на Криско на патерица HugДа ти е живо и здраво детенцето и да бъдете винаги едно прекрасно и задружно семейството,а живот и здраве след 10-тина години още едно мъниче Grinning
Диди,всички семейства имат такива моменти,въпросът е да се преглътнат някои неща и продължи напред.От друга страна,не мисля,че ако отношенията са вече безвъзвратно развалени и чувствата изстинали,да се прави компромис,заради детето,само за да не е с разделени родители Thinking 

# 122
Иско,радвам се че всичко е наред HugКато се върна имаше ли още манджички в хладилника?Simple Smile
  ах ти бъзиче , майтапа на страна имаше едно парче мусака останало  Mr. Green Моя мъж ми беше сготвил пилешка супичка.
Диди има много преломи в отношенията с половинката. Ние живеем 14 год. , понякога много сме се карали ,после много се обичаме и така,важното е да се правят компромиси. Наши приятели сега май ще се развеждат и то за глупости. Момичето дойде в деня на операцията ,после мъжът и ми се обади ,но така разделени ми е много мъчно ,а и имат една прекрасна дъщеря.
Моя мъж така ми се е радвал вчера като си дойдох , къпа ме ,глези ме  Heart Eyes. Ама днес като го хванах да ми помогне да изкараме зимните дрехи на децата , взе да ми вика ,че когато ме е нямало по-малко работа е имал  Mr. Green.
Рени радвам се ,че Галко е добре  Hug
отивам да опъна малко кълки ,че от сутринта не съм се спряла.Ама много ми е надут корема  newsm78 , все едно съм родила и от време ,на време и контракции получавам ,защото матката трябва да се прибере.
лек ден   bouquet

# 123
Didito, кажи какъв с фотоапарат се сдоби. Wink Чакаме снимкиии. Hug

Иско, радвам се, че си по-добре. А Иван нека те поглези, сега ти е паднало. Hug

Диди, аз съм на различно от всеобщото мнение. Важното е да си щастлив и удоволетворен от живота. Peace

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 14:23 от Ронка

# 124
  • През девет земи в десета
Ронка Hug Hug Hug с друго няма как да помогна,но ако има нещо,каквото е по силите ми.

Рени,днес ще ходим до Джъмбо,не съм те забравила,но така ме завъртя работата,прибирам се вечер в осем.Ако има резултат ще пиша на ЛС за адрес.Добре,че до офиса имаме ЕКОНТ.

Да ви кажа през седмицата взех един път Цвети с мене на работа,леле ooooh!разби ме,не млъкна и после ме боля два дни главата.Е няма да има повторение,вЕрвайте ми.Друго си беше бебе,мълчи си,а сега Whistling

http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/PA060021.jpg?t=1286619806
http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/PA060018.jpg?t=1286619835

# 125
  • somewhere over the rainbow
Ехаа, Деси, офисът ви е страхотен! Дано ви носи много парички Hug

На куц крак пристигат моите честитки за рождените дни на сладкия Крис и милата Диди! Живи и здрави да сте и да радвате хората, които обичате и, които ви обичат!  bouquet Heart Eyes

Ронка, и моят мъж е като твоя, но поне се съобразява с мен. По-често повече от страх да не му се развикам Mr. Green, но това няма значение. Не мога да отмина факта, че той готви, чисти, води и взима Дая от градина, извежда я на разходка - в 90% от случаите. Сега майка е на село да гледа дядо и всичко това го върши Пав на 100%. Отделно се грижи и за мен /което не мога да свърша сама/, ходи на работа и никога не се оплакал, че стоят по 8 часа вън в студ, сняг и пек. Та всичко това ме кара да му прощавам някои своеволия. Няма как, компромиси.
Айде да го похваля, сега ми се е паднало Mr. Green

А ти споделяй, ще помагаме с каквото можем Hug

Иси, бързо възтановяване! Hug

# 126
Благодаря ви, момичета! Hug
Да споделям аз, но от съображения, че някой ме чете не искам.
Все пак положението не е толкова трагично. Калин също имам с какво да го похваля, но искам да съм щастлива бе, искам да има тръпка. Толкова ли много искам?! Thinking Не искам пустата рутина в която сме влезли, искам да усещам, че съм жива. На моменти имам чувството, че сама ще ми е по-добре, отколкото и той тук и само да мрънка.. Къщата ми всеки ден е ко-чи-на! Сутрин оправям и вечер всичко е с краката нагоре! Писна ми, никой да не уважава труда ми.
И Калин работи много, взима Ема, когато свършва по-рано, излиза с нея....изключително много внимание й обръща! Но пък ме дразни, че не обръща внимание на Кристиан. Иначе пуска перала, миялна, простира, пуска прахосмукачка, ако го накарам/това почти не се сучва, защото после минавам след него Mr. Green/ Прави кекс, готви и разни ей такива неща, но това от време на време. Доволна съм, де, да не кажете, че съм някаква неблагодарница. В момента е навън с 2 деца-отие да пазарува, а аз правя основно почистване. Прибирам летни дрехи, вадя зимни и все такива "хубви" неща.

Вкъщи има тооолкова много играчки! #Crazy Ужас! Искам да махна всичко, сега ще отбера и което не ми трябва го давам на една позната, която гледа деца. Не нея ще са й от полза. Моите диванета се заиграват с всяко нещо не повече от 5 минути, А само място ми трупат.

Хайде взех си малка почивка и пак ставам да вършея. Simple Smile

# 127
Аз пък си мисля, че няма как да има тръпка Thinking И при нас няма, но не е ли нормално или аз нещо Thinking Та ние си знаем и кътните зъби, каква ти тръпка Simple Smile

Понякога ми липсва много усещането да съм влюбена, да го мислиш, да го сънуваш, да трепериш като го видиш. Но в никакъв случай не мога да очаквам, че след 5 год. съвместен живот ще е така. Най-малкото би било изморително. Сега тръпката е заменена от обич, липса, когато го няма, от чувство за пълнота, от споделяне, съвместност, чувство, че не си сам на света. Поне при мен е така.
Тръпките трябва да сме ги изживяли преди да се оженим, за това всяко нещо с възрастта си.
На всеки му се иска понякога отново да е млад, летящ и влюбен, но ако прекараме живота си в този копнеж, няма да оценим това, което имаме. Това, което споделят двама възрастни с деца и години съвместен живот, е по-уникално и по-интимно от всяка тръпка.

Та, Ронка, ако искаш тръпка, объркАла си начина - с мъж, 2 деца и куче не става Mr. Green

# 128
Наде, аз нямам предвид тази тръпка с пеперудите в корема/въпреки, че и на мен понякога ми се иска отново да я изпитам/. Говоря за тръпка, че този човек мисли за мен, за дребни на вид, но в същото време значими жестове. Просто човекът до мен да ми напомня, че съм значима, да знам за какво съществувам. То е ясно, че с дългогодишно съжителство и деца е по-трудно, но според мен не и невъзможно. Как аз мога да не забравя годишнината ни, да подготвя подарък, романтична вечера, а той....о, Боже! Той се прибира и изобщо не доумява какво става и защо е цялата тази офанзива!!!! Confused Как би следвало да се почувствам аз? Все гледам да го изненадам с нещо, да му покажа, че е важен за мен. Но, както всяко нещо и това си има край! Вече не показвам и не казвам нищо! Аз съм ботор и той ме превърна в такъв! Остави, че забрави годишнината, ок, да речем, че е възможно! Но той с нищо не промени случилото се. 2 дни след годишнината ми е рд, а той и него май беше позабравил....за подарък само мога да сънувам! Ето за това говоря аз! Аз не искам големи подаръци, искам подарък от сърце-1 цвете да е, но да знам, че човекът в когото съм се врекла мисли за мен. Точно тези действия или по-точно бездействия ме отдалечават все повече и повече от него. А той май изобщо не осъзнава на къде отиват нещата. Изстинат ли чувствата после ходи ги оправяй. Аз мисля занапред и виждам накъде отиват нещата и му го казвам, но той сякаш е глух и сляп. А пък може и влюбен да е, но не в мен, знам ли?! newsm78

# 129
Ронка, има мъже, за които тия неща не са важни и не обичат да го правят - може просто Калин да е от тях. Чувстват се "слаби" като проявят някаква романтика..знам ли ги и аз. Лошото в случая е, че ти си показала че за теб са важни и той не прави нищо. Направи си твоя вечер - излизай с приятелки сама, ходи да спортуваш, остави му децата поне за 1 вечер в седмицата на него. Ще видиш, че ще има промяна. Ако имате възможност - излизайте и сами - кино, ресторант..връзката трябва да се поддържа някак. Рутината убива всичко.

# 130
Майра, да, определено той е от тези мъже. Но мен това не ме вълнува. Аз му казвам и му показвам. Ако той държи на мен и ме обича, ще направи компромис със себе си. За излизания с приятелки от негова страна няма проблеми. Проблемът е, че няма с кого!!! Имам една приятелка, която организира такива вечери, но тя от февруари си е на Бг. С нетърпение я чакам да се прибере след 2 месеца. Всичко останало спи тук. А за излизане само двамата с него отдавна се замисляме двамата за жена, която да идва веднъж седмично да гледа децата вечер, а ние да излезем.

Охх, стига съм умувала. Ставам да мина с парцал, че моите след малко ще си дойдат, а аз още не съм свършила. Laughing

# 131
Ронка, разбрах те за какво говорш. И си напълно права Hug
Наистина хората са различни - има такива, които те задушават с вниманието си, има и такива, които изобщо не го показват. За мен и двата вида са еднакво неприятни. Всеки ден цветя и подаръци, постоянно "Обичам те", целувки през две минути са ми някак ... тъпи. Но пък и постоянен непукизъм е гадно. Моят мъж клони към вторите Rolling Eyes, но го виждам, че се старае. Не му се получава много много, но се старае. Заради мен. Все пак ми е някакво удовлетворение.

# 132
  • някъде
диди твоят мъж започна ли работа?
Защо го пиете този АБ? Т има ли Алекс?

Нищо му няма на Галито,що викаш да се оправя  Thinking
Да забрави бързо случката и да не се повтаря повече проблема Peace
Антибиотика го пием, защото има хрипове и не е добре- още миналата седмица ги имаше и затова започнахме Вентолин и Солволан, но не минават...сега пък някакви сополи и не може да диша, затиснал се е... ooooh!
Моят мъж не започна работа /работи 4 месеца след като се прибрахме/ и като гледам въобще и не си впряга гъза да си търси- това  е нещото, което ме побърква и дразни най-много. Той има малко проблеми със сърцето и казва, че иска да си почине, но човека въобще и не отиде отново при доктора да пита колко време да ги пие хапчетата, да го видят отново как е..... Чака майка си да праща- ами не е нормално мъж на 34 години да чака майка си и жена си да плащат всичко. Иде ми да му тегля една и да си тръгна....Сега сме в лоши отношения от няколко дни- не го издържам вече, не искам да живея тук и не искам да имам готованец за мъж- като не може да издържа жена си и детето си нека да си седи сам.....Отделно живеем със тъпия ми свекър, който все има какво да каже и от какво да се оплаква- не пипат да сготвят седят и ме чакат да се прибера в 19.30 да готвя, а те гледат по цял ден телевизия... След няколко скандала със половинката поне мие чинии и пуска прахосмукачка, както и простира пране, че до преди това всичко беше мое задължение...За него е важен секса- има ли секс всичко е наред...... е да но за мен не е това най- важно, защото това нещо не ти слага масата и не ти плаща сметките. Не всичко е пари в този живот, но когато човека до теб не си мърда пръста за нищо и не си повдига дупето от леглото, за да иде да изкара пари и да си гледа семейството, тогава идват проблемите. Аз мисля как ще си платим сметките, кога трябва да се плащат вноските за хладилника, за гражданската застраховка, за градината на детето и т.н.Да не говорим, че и годишнини не се сеща, подаръци и цветя вече съм забравила какво е да получаваш и така.... сега ме пита така ли мисля да я караме- ами така ще я караме, че и по-зле даже....да си намери друга балама да го издържа....
извинявам се за словоизлиянието.........

# 133
Oх, Диди, съчувствам ти! Hug Сигурно представите ми за това как се чувстваш са бегли. Стана ми мъчно за теб, както и за него! Да, за него, защото е страшно, млад мъж да седи и да чака на мама и на жена си! Shocked
А аз си мислех, че от при мен по-зле не може да бъде...Ето, че имало и по-сложни ситуации. Confused
Споделяй, ако така ще се почувстваш по-добре. Hug

Наде, така е. И двете крайности не са добре. Трябва да се намери златната среда.

# 134
  • София
Момичета  Sad Hug
Много са сложни отношенията, особено когато вече има и дечица. Иначе е лесно, грабваш си си чантата и заминаваш, дори да обичаш, дори, да страдаш, ще потъгуваш, ще ти мине. Наистина е сложно, но според мен, ако няма някой, трети, който също, да "помага", да се влошават отношенията, то тогава можем, да правим опити и да имаме шанс, да спасим семействата си. Но при "трети" всяко усилие от наша страна е увенчано на неуспех, каквото и правим, всичко. Тогава можем само, да стоим и да чакаме и търпим и прощаваме....или да си тръгнем....но с дечица е много по трудно  Tired Всеки постъпва, както го усеща вътре в себе си и се моли, че е постъпил правилно и че е имало защо, да преживее всичко.
При всички случаи обаче, според мен, времето е много решаващ фактор. Ако някой от двамата "закъснее", после каквото и да прави, може просто да е късно, защото натрупаната тъга, болка и обида, са "убили" човека до него.

Пожелавам на всички, да намерят отново пътя един към друг и никога да не го губят отново, защото при всяко загубване, връщането е по-трудно, с по малко вяра и по малко вяра.

Общи условия

Активация на акаунт