Юли 2006 - 96

• 31 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Ели-ти за начална учителка ли учиш?Искаш това да работиш ли?

Пуп и Нуп (и двете-хибрид съм) и в ДГ и от 1-4 клас:) Сега тази година имаме и по двете специалности методиките и по български,математика,човек и природа,музика,физическо,изобразително всичко #Crazy и по две  ooooh!

Чакайте да прочета натам:)

# 136
Аз пък си мисля, че няма как да има тръпка Thinking И при нас няма, но не е ли нормално или аз нещо Thinking Та ние си знаем и кътните зъби, каква ти тръпка Simple Smile

Понякога ми липсва много усещането да съм влюбена, да го мислиш, да го сънуваш, да трепериш като го видиш. Но в никакъв случай не мога да очаквам, че след 5 год. съвместен живот ще е така. Най-малкото би било изморително. Сега тръпката е заменена от обич, липса, когато го няма, от чувство за пълнота, от споделяне, съвместност, чувство, че не си сам на света. Поне при мен е така.
Тръпките трябва да сме ги изживяли преди да се оженим, за това всяко нещо с възрастта си.
На всеки му се иска понякога отново да е млад, летящ и влюбен, но ако прекараме живота си в този копнеж, няма да оценим това, което имаме. Това, което споделят двама възрастни с деца и години съвместен живот, е по-уникално и по-интимно от всяка тръпка.

Peace Peace PeaceМного вярно Sad Wink

# 137
Момичета  Sad Hug
Много са сложни отношенията, особено когато вече има и дечица. Иначе е лесно, грабваш си си чантата и заминаваш, дори да обичаш, дори, да страдаш, ще потъгуваш, ще ти мине. Наистина е сложно, но според мен, ако няма някой, трети, който също, да "помага", да се влошават отношенията, то тогава можем, да правим опити и да имаме шанс, да спасим семействата си. Но при "трети" всяко усилие от наша страна е увенчано на неуспех, каквото и правим, всичко. Тогава можем само, да стоим и да чакаме и търпим и прощаваме....или да си тръгнем....но с дечица е много по трудно  Tired Всеки постъпва, както го усеща вътре в себе си и се моли, че е постъпил правилно и че е имало защо, да преживее всичко.
При всички случаи обаче, според мен, времето е много решаващ фактор. Ако някой от двамата "закъснее", после каквото и да прави, може просто да е късно, защото натрупаната тъга, болка и обида, са "убили" човека до него.

Пожелавам на всички, да намерят отново пътя един към друг и никога да не го губят отново, защото при всяко загубване, връщането е по-трудно, с по малко вяра и по малко вяра.

Rolling Eyes Cry Sad Ох и това е така:)

Аз няма да се включвам, че и на мен ми е тъпо.Абе момичета това да не е от есента newsm78
Отивам навън на слънце ooooh!

# 138
 Cry

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 15:11 от Ронка

# 139
Аз пъм изцяло подкрепям Ронката и не мога да приема тезата на Надето NaughtyДа,нормално е рутината и ежедневните грижи да прогонят романтиката,но не искам да приема,че до края на живота си ще се оставим на течението без грам емоция и вълнение CryИ ккато по-горе бях казала,не мисля,без да звучи егоистично,че заради децата трябва да се правят компромиси със собствения ни живот.Имам приятелка,която се ожени още на 18,детенцето е вече на 15 и тя едва сега проумя,че е сгрешила,задето е търпяла мъжа си през вси1ките тези години ,заради детето.Не,че е стара,но с годините,възможностите да намериш истински сродна душа и човек ,който да те допълва на 100% ,намаляват обратно пропорционално  ThinkingСпирам,защото ще си навлека гнева на много пуритани Mr. Green,но...Диди в никакъв случай недей да търпиш това нещо  Hug

# 140
  • София
Ронка-защо си тъжна,нещо си трила пак...каквото и да е-не се ядосвай толкова!Нервите няма кой да ти върне.
И при нас има скандали,придружени с моето:"По-добре да се разделим,отколкото да живеем така"...ама след няколко дни се оправяме и даже се чудя на акъла си.И на мен ми липсва понякога тръпката,но пък когато най-малко очаквам ми прави тези мили жестове,за които говори Рони.

Диди-мъжа ти преди бил ли е такъв или сега се е отпуснал нещо?Нали бяхте и в Испания-там работяга ли беше?Аз не мога и да си представя,че в днешно време има такива мъже.Всички приятели на мъжа ми ходят на две работи.Мъжа ми ходи редовна работа от понеделник до петък,а събота и неделя-на друга работа.През седмицата,когато му остане време работи и разносна търговия,като обикаля София.ЦенИ всеки лев и все гледа от нещо да направи пари,много е работлив.Не помага с нищо вкъщи,но му е простено,той не се спира,пък и винаги има парички,нещото заради което повечето семейства се карат.Все си мисля,че ако живеехте отделно нямаше да е така.Дай му зор.

За третия човек направо не ми се мисли.В най-големите си кошмари си представям,че може да си намери някоя и направо полудявам.Не мога да си представя как ще продължим да живеем.Дори заради Влади.

# 141
Ч.Р.Д на сладкия Криско и на теб Диди на патеричка!

Я и аз да се изкажа.

Първо, момичета есента ви депресира и това кара нещата да изглеждат зле. Аз го знам много добре и съдя и по себе си. Като изпадна в дупка всичко ми изглежда трагедия.

Но...трябва да има тръпка! И ако нещата са си заминали необратимо мисля че раздяла е най добрия вариант. А и като опре ножа до кокала идва момент за равносметка и аз двамата и тогава човек проумява много неща. И си дава сметка какви са му приоритетите. Оххх, при нас пък има тръпка, и сме си живо доказателство че не само е възможно а и се среща често. И секса е супер, само...караме се като куче и котка отвреме на време. И хич не можем да си мълчим и двамата. Страх ме е че ще се изтрепаме някой ден. И винаги си е било така. Циганска история сме малко.

А за годишнините и тия работи аз съм май от другия отбор, забравям за втора година, ама сега се сетих, че на фейсбука ми го изписа.

Иси, бързо възстановяване ти желая!

Тиц, на твоето мнение съм!

# 142
  • През девет земи в десета
 smile3505 аз нямам право да коментирам,нямам лична гледна точка,демек не съм изпитала това на свой гръб.Не мога и нямам право да се оплача нито от мъж,нито от свекърва.Но..........като се знам какъв съм "нервак" сигурно не бих търпяла подобно отношение заради децата Naughty.

# 143
  • някъде
Еееее Ронка не е честно- напишеш нещо и после го триеш преди да сме го прочели  Confused
Дидито в Италия бяхме- там работеше- ставаше сутрин в 5 и се прибираше в 7 вечерта, не е мързелив- когато работи-работи, трепе се като вол и си дава зор.... Но там нямаше и избор- аз не работех, гледах Алекс и нямаше право да избира.
Днес си взех детето и отидох при майка ми и понеже и той иска да дойде с нас, но аз не исках и стана караницата на вратата- казах му каквото имах да му казвам и че няма да го издържам цял живот и  или да се грижи за семейството си или остава сам и така....
Иначе Диди права си, че ако живеем отделно нямаше да е така, но няма как да стане това поне засега Confused Много се нервим и двамата от баща му и се караме заради него- много несгоден старец ooooh!
А сега ако знаете какво ангелче е- в момента рисува с детето Crazy, пита ме през 10 мин дали искам нещо, прави ми следобедна закуска, мие чинии, подрежда.... Защо трябва да се стигне до развод, за да осъзнае какво се случва вкъщи newsm78

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 20:00 от Д и д и

# 144
  • Варна
smile3505 аз нямам право да коментирам,нямам лична гледна точка,демек не съм изпитала това на свой гръб.Не мога и нямам право да се оплача нито от мъж,нито от свекърва.Но..........като се знам какъв съм "нервак" сигурно не бих търпяла подобно отношение заради децата Naughty.

Това все едно аз съм го писала..... Peace
Не исках да вземам отношение,но Зла гад Пиги се изказа,и аз веднага прочетох своите мисли Peace

Момичета,не се давайте на депресията,моля ви Praynig Наистина есента,е Депресарския сезон.Опитвайте се по всякакъв начин,да мислите позитивно,макар че да знам,че в известен смисъл е тъпо да се казва точно това в някой ситуации.Ето,аз гледам да съм позитивна винаги,но в случаите като днес,когато ми тече нещо кафяво  и имам менструални болки-не ми се отдава Confused.Незнам какво не ми мина през главата Sad

# 145
  • някъде
Жоржи, почивай си, всичко ще е наред миличка Hug Praynig Hug

# 146
Жоржи, всичко ще е наред! Hug Погали тумбачето, поговори на бебока, почивай и ще си на 6! Hug

Депресарски или не, сезона не ни е виновен! Naughty Аз съм реалист човек и не хвърлям вината на някакво си тъпо време. Факт е, че нещата са сериозни. Ще се оправим де, няма как...заедно или по отделно, ще се оправим. Тази вечер Калин си пиина и каза неща, от които не ми стана приятно. Явно и двамата виждаме на къде отиват нещата. Когато един човек започне да приема половинката си като вещ е страшно! Далеч съм от мисълта за трети човек, но пък знае ли се...никога не съм сигурна в някого на 100%, та аз на моменти и на себе си нямам доверие на 100%, та какво остава за друг. Лошото е, че моят мъж много се води по приятели. Което не е в негова полза, но явно на него му харесва и усещам как те са му приоритет. А да му обяснявам, че приятел не е този, който му разваля семейството...сякаш на стената го казвам. Утре ще се опитам за пореден път да проведа нормален разговор с него и да се взима някакво решение, защото аз лично се измъчвм от тази ситуация. Нервите и изгубеното време никой няма да ми върне.
Има и още един въпрос който ме измъчва от седмица/иска ми се да го споделя с вас, но не мога, защото ме четат хора, които не бих желала/. Вместо подкрепа от негова страна, аз виждам едно безразличие. Когато се опитам да говоря за нещото, което ме измъчва той не говори! Та нали за това сме заедно, да почувстваш подкрепа от човека до себе си...ама нъцки.
Та така девойки мили, съжалявам, че ви натоварвам с моите тревоги, но нямам с кого друг да споделя на този етап. Майка ми и баща ми не искам да притеснявам с това.

Отивам да гушна най-прекрасния мъж на тази земя-моят син!

# 147
 ConfusedРонка,не се притеснявай,кой ще те чете.Пък и да чете тамън да зне Crossing Arms
Най- лошо е когато се водят по акъла на несемейни приятели,искат да са като тях свободни,ама защо не са мислили навреме.Пожелали са да имат семейства,не сме си ги направили сами тези деца!И сега да се утешаваме и гушкаме децата. ooooh!Ние сме жени, нямаме ли нужда от мила дума,от прегръдка,от едно докосване  и разбиране.Пък то това дава крила да си гледаш и децата и къщата и мъжа и да си щастлив.Колко малко и трябва на една жена и ще е вярна до гроб,ама мъжете не го оценяват това.Моя ме дърпа ела тука ма, да те гушкам,еми не става така.Аз  човек като ми хване ръката само е достатъчно, той ме дърпа,аз да не съм куче или вещ,за чистене, готвене,пране,проскане,гладене,гледане на деца,слагане вдигане,прислугване,аз не съм ли дишаща.Та да нямам нужда от внимание,мила дума  или жест.Дори да забравят годишнини и да са груби понякога,ОБАЧЕ, те са ни мъже,харесали сме ги такива и понякога в напрегнатото ежедневие и на тях им е тежко, и когато ги отблъснем  без да забележим, и те се отблъскват и отдалечават.И в двете страни е проблема и това, че нямаш никой до теб да му поревеш,вие сте далече от БГ и приятели,и е още по- тегаво.Най-хубаво е когато имаш около себе си познати семейства да се сравняваш чат пат с тях ,но и двамата да го виждате другия пример,защото ти тук и ние тук си се четем и виждаме другия как е, но той там вижда само приятелите без семейства как са и взима пример от тях.намерете семейства сродни с деца с проблеми и без проблеми, за да има линия за сравняване,сами е трудно ooooh!

Ние пък днес правим 11 години ooooh! от както се запознахме bowuu

Жоржи налягай си парцалите,ти се поуспокои и не лежиш май?

# 148
  • През девет земи в десета
Ронка,Жоржи Hug Hug Hug

# 149
  • София
Eli-  202uu

Жоржи-почивай си,как си днес?Звъня ли на лекаря си?

Общи условия

Активация на акаунт