Защо го пиете този АБ? Т има ли Алекс?
Нищо му няма на Галито,що викаш да се оправя
Ох,не я искам таз зима
Като се върна имаше ли още манджички в хладилника?
Да ти е живо и здраво детенцето и да бъдете винаги едно прекрасно и задружно семейството,а живот и здраве след 10-тина години още едно мъниче 
Като се върна имаше ли още манджички в хладилника?
. Ама днес като го хванах да ми помогне да изкараме зимните дрехи на децата , взе да ми вика ,че когато ме е нямало по-малко работа е имал 
, все едно съм родила и от време ,на време и контракции получавам ,защото матката трябва да се прибере.
с друго няма как да помогна,но ако има нещо,каквото е по силите ми.
разби ме,не млъкна и после ме боля два дни главата.Е няма да има повторение,вЕрвайте ми.Друго си беше бебе,мълчи си,а сега 

Не искам пустата рутина в която сме влезли, искам да усещам, че съм жива. На моменти имам чувството, че сама ще ми е по-добре, отколкото и той тук и само да мрънка.. Къщата ми всеки ден е ко-чи-на! Сутрин оправям и вечер всичко е с краката нагоре! Писна ми, никой да не уважава труда ми.
Ужас! Искам да махна всичко, сега ще отбера и което не ми трябва го давам на една позната, която гледа деца. Не нея ще са й от полза. Моите диванета се заиграват с всяко нещо не повече от 5 минути, А само място ми трупат.
И при нас няма, но не е ли нормално или аз нещо
Та ние си знаем и кътните зъби, каква ти тръпка 

Сигурно представите ми за това как се чувстваш са бегли. Стана ми мъчно за теб, както и за него! Да, за него, защото е страшно, млад мъж да седи и да чака на мама и на жена си! 

Всеки постъпва, както го усеща вътре в себе си и се моли, че е постъпил правилно и че е имало защо, да преживее всичко.