Юли 2006 - 96

• 31 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Диди,честит празник.Пожелавам ти здраве и много,ама много любов.

Изи,и аз недоумявам как така ще отпишат детето от градина,какво се е случило,как така без причина и хоп,отписан?

Дани,толкова е трогателно това,което казваш за твоите ученици.Представям си как се чувстваш.Ми то за един учител най-голямата награда е любовта на учениците.Лелеее как са те обикнали само.

# 106
  • Варна
Ох,хора имаше заметресение токущо във Варна.тук на 9тия етаж,ме разлюля в стола пред компа. Praynig

# 107
Диди,Честит Рожден Ден!.Желая ти най-вече здраве и много любов!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38

Иси: ужас,, разучи въпроса и пусни жалба! Егати! ooooh!
jorjito : тук нищо не сме усетили newsm78

# 108
  • София
Благодаря ви момичета за милите думи и хубавите пожелания!Много сте милички! Hug

Иси-и аз да се възмутя за отписването!Как така без нищо?Все си мисля,че е станала грешка...

# 109
  • Варна
Добро утро Hug
  Той Земетръса лек бил,а тук как се усети ooooh! от етажа сигурно.Арлина в Провадия е бил епицентърът ,казаха че тук във Върна и в Добрич най-силно се е усетило Peace
http://www.focus-news.net/?id=n1448376

Дидито Hug
Иси,чакаме те.Дано да те изпишат днес Peace
Нанни,пиши по-често Heart Eyes
Приятен ден на всички  bouquet Тук така духа..

# 110
Jorjito  то на 9 етаж и вятър да задуха ще клати,така ме е страх от тези земетръси,но в къща не се усещат PeaceНа последното голямо земетресение бях сама у нас и летях по стълбите надолу,еей страх голям де Rolling Eyes

Дани браво за спечелената любов Hugправи му сметка,явно си им влезнала под кожата и си те чакат,не им се свиква наново с друг.
Та искате ли отговор на загадката? Whistling

Днес в ДГ на Юл щяха да правят бинокъл от две картончета от тоалетна хартия-рулото.Ама не я пуснах нали в петък нямам лекции,петък ще и е в +.Пък и се появиха сополи,не мога да си позволя ЛУКСА да ги оставя,трябва да спирам всичко навреме, че не мога newsm78 да отсъствам newsm78 newsm78 newsm78що така незнам,от 1 седмица ходим има няма 15 човека от 50,и все едни и същи,аз все трябва да присъствам  Crossing Arms,уж имам право 50%отсъствия,уж виждам, че другите не ги е еня,аз там,и всеки мен търси за всичко ooooh!вече ще отварям консултантски услуги #Crazy

Иси дано скоро  се включиш от вкъщи с инфо,как си,и какво е станало как така ще го отписват без повод и предупреждение,къде ще ходи това дете на ДГ?

# 111
Не успявам да ви изчета,та поне да се разпиша.

На Галко му махнаха дренчето,рева,пищя 5 мин беше цялата процедура.3 сестри го държаха,че да не мърда.Няма го вече,отдъхнах си.Днес трябва да му купя Бронхо Ваксом,че това е 3-тият последен прием.Но съм доволна засега.Доста леко ходи облечен в студа и още не се е разболял,чук-чук.И все бос се разхожда вкъщи,вече ми омръзна да обястнявам.Като се сетя слагам кърма в нослето,или пък сребърна вода.

Бебчо все е или сополив или накашля,нищо сериозно.Аз вече свикнах.Кекавчо.  Rolling Eyes Научил се е да заспива с мен на леглото и никой не признава.Гали ме и ме търси там ли съм,търси си и циците дали са там,абе знаете как е..спим тримата на голямото легло  Crazy

Голям студ настана тук,направо лудо време.Миналата година сякаш чак края на ноември застудя  ooooh!

# 112
 Hug

Иси, чакаме включване от вкъщи.
За градината съм без коментар...явно всичко е възможно Crazy

Дани, радвай се, че така те обичат децата.

Рени, миналата година наистина застудя чааак ноември. Аз си спомням каква жега беше като родих...как до последно с големия корем ме мореха жегите. А сега от септември е студ. Тук се пооправя де-22-23 градуса и се живее.
Радвам се, че са махнали дренчето на Галко. Дано е здравичък занапред.
И моят Крис е кекав...Ема откога се оправи, той още си влачи сополки и от време на време се изкашля. ooooh!

Охх ставам, че ме дърпа и реве....

# 113
Ние събирахме по 40лв за учебни помагала и материали за учебната година.Записах го на английски,имали са безплатен урок и той каза че иска да ходи.Миналата година го пращах,но не му хареса.Сега е различно,запмнил е hello,dog,snow и току се присеща и ги казва,малко се срамува,но ще се отпусне.

Ронка кви 23,тук е 6 днес!!!Пратих го с яке,че тук си е море и бая духа  Tired За всичко са виновни американците!Гледах в едно предаване,че изкуствено предизвикват такъв климат,изстрелвали някакви въздушни вълни,ли какво беше,нищо естествено няма вече  ooooh!
А Денис ще го извеждам студ не студ,че трябва да свиква.Кво ми се сополиви,аааа  Naughty Ама аз като смятам от октомври до март,ми то 6месеца зима бе момичета  Crossing Arms

Иси,бързо възстановяване  Hug

# 114
И аз извеждам, Рени! Всеки ден студ, вятър, дъжд...ние сме си все навън. Simple Smile Нека да свикват и да се каляват, че иначе лошо. То няма как само в топлото време да се вирее. Mr. Green
Рени, разбира се, че с яке ще го пратиш! До сега без яке ли си го водила? newsm78 Ема от септември си е все с яке-тънко, ама го има. Peace

Не бях чула за американците и времето.
Но постоянно слушам за заплахи за атентат. ooooh! Тук по центъра е ужас някакъв... в метрото полицаите на моменти ми се струват повече от др. хора. Много ги е страх от талибаните, тук се целят заради ЕърБъз. Постоянно правят проверки на арабите, постоянно има арестувани. Но това е добре, нека има мерки за сигурност.

# 115
Здравейте , вече от в къщи. Рано тази сутрин ме изписаха. Изненадаха ме,че е готова и хистологията на кистата ,всичко е наред доброкачествена е  Praynig. все още се чувствам слаба ,но и това ще мине. Благодаря на лекаря си ,че направи всичко възможно да ми остави част от яйчника ,което е останало здраво и сега си имам пак две тръби и яйчник и половина.Декември ще се види дали ще заработи  Praynig Операцията трая някъде около 1 и 1/2 ч., поне така забелязах. Леко колабирах от една обезболяваща инжекция ,но и това мина.
Сега ,когато всичко е зад гърба ми се замислям , на 21.10. имаме годишнина с Иван 10г. от сватбата ни. Когато направихме 5г. направихме Валери ,сега на 10 -та опеарция ,а какво ли ме чака на 15год. ? newsm78 Някакъв прелом се получава през 5год. в нашия живот.
За градината на Валери ,в понеделник ,когато ме оперираха Иван е завел Валери и го върнали ,че е отписан , и ако имало места по нататък щели да ни се обадят. Аз побеснях #Cussing out ,защото говорих предварително с неговите учителки септември и те ми казаха ,че го чакат да дойде.Никой нищо не ми каза. Вярно е ,че отдавна не е ходил на детска градина ,но при отписване според мен трябва да кажат на родителите и да дадат някакъв документ ( поне така беше с Марти ,когато аз лично отидох и го отписах). Иван беше доста притеснен с мен и не му се разправяше и се гледаха в къщи . Но аз само да започна да ходя спокойно ще си потърся правата.
Отивам да се къпя ,че не се трая .
Лек и усмихнат ден  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 13:22 от isikam

# 116
Иси добре дошла  HugСега се пази и се проверявай по-начесто.Прелома не го мисли след 5 години може да си за трети път майка на момиченце,знае ли човек Wink.настрой се за положителни неща и такива ще се случват!

# 117
  • София
Иси-добре дошла Hug,пази се и си почивай повече.Има ли разрез или ти правиха лапароскопия?Значи заради отсъствията са отписали малкия..ама че работа!Без да звъннат,без предупреждение,егати странното!
Рени-най-после да го махнат това дренче,хубаво че всичко е наред!А сега боли ли го ушето?Милото ти бебенце,най-гадно е да му е запушено нослето и да сучи...дано скоро се оправи.
И аз отдавна обличам Влади с яке.Дори тънко да е-да пази там Peace.Сега си е баш с дебелото яке,че голям студ тука и един гаден вятър...ама като вятъра във Варна няма!Още помня как със сестра ми,за да отидем на училище се придвижвахме от стълб на стълб да не ни издуха Crazy.Така че Жоржи-разбирам те Simple Smile!
Влади все така е здрав,да не чуе Дявола,ни сополи,ни нищо.

Дани-Дай Боже всекиму такава готина,обичана учителка!Сега да не обмисляш да прекъсваш отпуската,заради всенародната любов Simple Smile?

Ели-ти за начална учителка ли учиш?Искаш това да работиш ли?

Да ви се похвалял мъжа ми ме изненада с подарък вчера-мечтания от мен фотоапарат!Беше ме блъфирал до последно,че само блузка ми е купил,но ме изненада тотално!Вери хепи съм,сега го разучавам,нямам търпение да снимам Владката в парка.

# 118
диди честито ти фото.И чакаме снимки  Hug
Казва че само като го натисне го боли,но не вярвам,защото аз го пробвам,не реагира.Абе всичко мина  Tired

Ронка с яке си е,но днес ходи с едно по-плътно.Не е най-дебелото му яке,но пак си е зимно.Предните дни беше с едно по-леко,но го пращах със свито сърце,че бая си духа.

# 119
  • някъде
Дидито, честит рожден ден, да си много щастлива и все така обичана и глезена от мъжа до теб!  bouquet Hug
Честито и за фотото-чакаме снимки Simple Smile
Ренито бързо да се оправя Галко Hug
Иси  Hug

Ние след 3 седмици пиене на сиропи за кашлица сме вече на антибиотик ooooh!
Много ми е тъпо и депресирано- детето болно, не слуша, прави каквото си иска, с мъжа не се разбираме.... абе както и да е........ Tired

Общи условия

Активация на акаунт