Юли 2006 - 96

• 31 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Добро утро Hug

Дидито,Честит Рожден ден.Много здраве,и щастие ти желая.От сърце!

Ели,на замърсяване ми прилича това. Thinking Аз като малка,много съм се замърсявала от пасъчника в градината.и майка ми ме е промивала с отвара от тетра.Карала ме е да легна,да се разкрача и поливала отгоре.И идея си нямам какво можеш друго да направиш,но трябва да се вземат мерки.Успех  bouquet

Приятен ден на всички   bouquet

# 91

Честит рожден ден Диди   bouquet
 Много щастие,Любов и сбъднати мечти!

Жоржи, не се бях сетила за смрадлика,но ще пусна една урина да не е бактерия нещо. Иначе си мисля че е от цял ден спарване,потене(вече имат парно) и по гънките се подсича,и това че не се бърше хубаво като ходи там до WC Thinking

# 92
Дидито, честит рожден ден! Желая ти много здраве, семейно щастие и сбъднати мечти.  bouquet

Ели, пусни й урина да се види има ли нящо, няма ли. А иначе това със смрадликата го направи...нищо не пречи. Би трябвало да я облекчи малко. Peace

# 93
  • София
Ели, вземете мерки, не е шега това, може да е от всичко това подсичане. Дано бързо, да се оправи  Hug

Цеци сутринта се събуди с леко запушено носле- дадох вит.Ц и осцилококцинум. Каза ми, че вчера неговия приятел от градината е вдигнал Т и се обаждали на майка му, да го вземе. Дано не се разболеем и ние  Praynig

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА ДИДИ    bouquet

# 94
Уф ooooh! в сряда ще изнасям лекция пред цяла аудитория от три курса слят поток,за освобождаване от изпит  Crazy Rolling Eyes Сега чета темата.то така е лесно да си преподавател,седиш и друг да ти изнася лекцията Crossing Arms

# 95
Ели, на каква тема?

Честит рожден ден, Диди! Бъди все така щастлива и усмихната!  bouquet

# 96
  • София
ние сме с Т  Tired

# 97
  • София
Честит рожден ден, Диди   bouquet   bouquet   bouquet ! И тук искам да ти пожелая много здраве, щастие и късмет! И да запазиш позитивизма и разбирането, които винаги проявяваш!

Ели, явно е много чувствителна кожата на Юлето. За детски гинеколог може би можеш да питаш в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512816.0. Но промивки с лайка и смрадлика със сигурност няма да навредят  Peace.
За книгите и аз по принцип предпочитам истинската книга пред компютъра, но тази специално я четох на телефона, когато ми е уморено вечер и не ми се мръдва  Simple Smile.

Пожелавам на болничките бързо оздравяване  Hug Hug Hug!

# 98
Майра темата е по   ooooh! ooooh!ще паднете-методика по трудово-констуктивната дейност в детка градина.Първата тема за цел,задачи и всичко каквото обхваща,връзки с други дисциплини,и общо взето нищо само локуми но трябва да се учи ooooh!

Днес бях (преживях) отново първи клас,като на малоумни ни обясни и това ще правим 1 година, как да преподаваме на децата,започнахме с ограмотяване ooooh! много интересно ,ще учим по букварчето хихихих,навря ни незнам къде, като накрая ни даде да определяме на три думички броя звукове и броя букви-казва 1-вокласник ще ви засрами,накрая ни събра листовете и това е част от изпита,който не е бил сори #Crazy трябва да се ходи всеки ден,дано е здрава Юл.
 Думите бяха тютюнджия,юрганджия , Юлия. (Айде  пробвайте се:) )
 Викам еее като чух Юлия и изтръпнах Mr. Green
 Абе весело е и интересно Whistling.Да не говорим за това че нищо не знаем,но като гледам ще ни научат,може и да излезне някой от нас учител бре newsm78

Бетта,прегледах темата,но на този етап ще пусна урина и ще питам педито да и взема аз секрет,вечер преди да я намажа мога да взема лекичко,нали сме и взимали и съм виждала как само  много леко я забърса с клечката с памуче,та това мога и аз да си го взема не да я травмирам на гинеколог, иначе ще я мажа с кремче с прополис Hug

# 99
  Диди, честит празник и от мен! Бъди щастлива!  bouquet
И на малкото човече Крис мноооого, мнооого целувчици по....навсякъде! Hug

Ивка,  Praynig Hug

Ели, тоя ви е дал думички с уловка, ама ги знам.  Wink Не ви ли пита и за "джип"? - 3 зв.

Ех, Кико се е хванал за крачола ми и реве, ще ставам...

# 100
zdravejtr, jivot i zdrave utre she si byda v kyshti. iskam da vi pitam, Valeri e otpisan ot detska gradina bez da mi kavat nishto, imat li pravo? Ivan kato mi kaza se vbesih. Of mnogo trudno se pishe na tazi latinica za tova spiram utre shte pisha po spokojno.

# 101
ааа Нанни тихо,знам че има уловка:)

Иси,как така ще го отписват,с какво право,и нали трябва да има някаква обяснима причина,нито е проблемно дете,нито нищо,да не са нагласили някой техен и за някой да е трябвало да се освободи място,но по принцип нямат право щом си плащате и ходи детето?Ние тук в нашата група имаме едно проблемно дете и никой не може да го махне,дари се молеха всички и учителка и директор, да не идва но дойде. ooooh!Та как така? Жалба! Whistling Peace

# 102
  • Варна
Иси,направо незнам какво да кажа Shocked #Crazy Thinking Това е за Господари на ефира  Peace
Как така,без да кажат нищо???

# 103
Хайде хоп при вас Simple Smile

Първо и малко на патерица  Embarassed Честит празник на Криско, здраве и безгрижно детство му пожелавам. Рони права си първия рожден ден е за мамите, а останалите за децата  Heart Eyes
Дидито честит празник и на теб. Бъди здрава и прекрасна жена и майка.   bouquet

Изи стискам палци всико да е наред. Чакамете отново да се върнеш при нас. А за Валери нямам думи, но нека Иван да провери защо и как, да не е станало някакво объркване.  Thinking

Ели ти ни взе за мезе ей Simple Smile Учете, учете ... много е хубаво да си учител.
По този повод да ви разкажа на мен днес какво ми се случи. Поради разни семейни причини си пусха една учебна година неплатен отпуск, но до последния момент не предопредих нито един клас за това. Просто не отидох на работата и дойде една колежка да ме замести. Това беше във вторник, днес отидох до училище за малка и в междучасието се изсипаха 100 деца да ме молят да се върна, че им липсвам, едната ученичка се разплака в коридора  Blush Чак се просълзих, толкова е хубаво. Колежката ми разказа, че всички са идвали да ме търсят и да я питат как и защо ме няма.  Flutter

# 104
Iska, бързо възстановяване! Hug Поне да нямаше други тревоги, та вкъщи да ти е по-спокойно.
Ама не са ли му обяснили нищо на Иван? Лелеее... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт