Диди не се притеснявай, плати книжките,ако не сега после ще тръгне и ще ползва, неможе да седи само отлъчено и да гледа,пък и накрая ги връщат и за в къщи върши работа

Ние днес по програма сме на числото 2,минала седмица взеха 1

Аз давам на Юл осциококцинум вяка неделя
то е подобно.Бабките дето разправяте също не водят здравословен живот,хапват готови полуфабрикати и сандвичи,но пък имат възможност да отдъхнат на поносими цени на почивка,имат възможност като се пенсионират да обикалят,а нашите блъскат и работят до гроб
как да са наперени и като чукнеш 50 и се почват кризите я с пари,я с климакс,и с притеснения дали ще се пенсионираш въобще, абе в "нашата " държава няма спокойствие всичко е стрес какво да говорим.Онзи ден ме потресе едно изказване
на един съсед,че "трябвало да си останем под турско робство" защото сега сме щели да сме много добре,в Турция си се пенсионирали на 40(вярно ли е) и били къде къде по-напред от нас,и по-красиво било,и туризъм и незнам кво си
Още не мога да го проумея кой Българин би си въобразил такава мисъл, че да е убеден и да го каже дори
Ренито наистина не е писала какво стана с Галко?
Как са бремелинките ни?
Иси почивай си наистина,сега ти се е паднало.Вземи някоя хубава книга.Мъжете ще се оправят,не ги мисли.Хайде чакаме те

Ронка твоите родители строят така ли?

Пожелавам му да е много здрав, щастлив и безгрижен!
А на теб много щастливи мигове с тях.да са Ви живи и здрави !

. Сега обаче, откакто се престраши да гушка котетата на баба си (преди им имаше страх, не знам защо), се е застопорила на коте и само ми мяука, мърка и въобще прави, каквото котетата правят