Юли 2006 - 96

• 31 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ние събираме по 51 лв за ДГ и ме подминават,някои хора нямат наистина,някои имат по 2 деца и от всякъде ги дърпат,миналата година събирахме по 60,сега всички други групи събират по 60 и ние сме с най-малко.Иначе от тези 51лева,20 са за масички да има ги сменим.
 Диди не се притеснявай, плати книжките,ако не сега после ще тръгне и ще ползва, неможе да седи само отлъчено и да гледа,пък и накрая ги връщат и за в къщи върши работа Peace
 Ние днес по програма сме на числото 2,минала седмица взеха 1 Rolling Eyes Представят им го от сега 1 пате,1 жаба,бяха налепили и цифрата,та днес 2 Flutter

Аз давам на Юл осциококцинум вяка неделя Peace то е подобно.

Бабките дето разправяте също не водят здравословен живот,хапват готови полуфабрикати и сандвичи,но пък имат възможност да отдъхнат на поносими цени на почивка,имат възможност като се пенсионират да обикалят,а нашите блъскат и работят до гроб Crossing Arms как да са наперени и като чукнеш 50 и се почват кризите я с пари,я с климакс,и с притеснения дали ще се пенсионираш въобще, абе в "нашата " държава няма спокойствие всичко е стрес какво да говорим.

Онзи ден ме потресе едно изказване Whistling на един съсед,че "трябвало да си останем под турско робство" защото сега сме щели да сме много добре,в Турция си се пенсионирали на 40(вярно ли е) и били къде къде по-напред от нас,и по-красиво било,и туризъм и незнам кво си bowuu Още не мога да го проумея кой Българин би си въобразил такава мисъл, че да е убеден и да го каже дори #Crazy  Crossing Arms

Ренито наистина не е писала какво стана с Галко? Rolling Eyes

Как са бремелинките ни?

Иси почивай си наистина,сега ти се е паднало.Вземи някоя хубава книга.Мъжете ще се оправят,не ги мисли.Хайде чакаме те Hug

Ронка твоите родители строят така ли?

# 76
  • София
Иси  Hug
Момичета  Hug
Цеци снощти така ме разсмя. На нинтендото му нарисувах едно слънце и снимах личицето му вътре. Казавам му, че е моето слънчице и той цяла вечер ме караше, да му казвам Слънчице. Вика ме и аз му казвам- да. А той ми вика, не бе мамо, не да, а слънчице. И така цяла вечер:
-Мамо.
-Да, слънчице.
Около 3 часа  Crazy
После четохме приказката за грозното патенце и той стана лебедче. Гали ми се с главичката в гушата и ме кара да му викам- лебедче  Joy
Е, заспахме лебедчета, събудихме се лебедчета. Чак като отидохме в градината се превърнахме в момченце  Laughing

# 77
Момичета, днес моето малко момченце става на 1 годинка! Толкова бързо лети времето, толкова спомени нахлуват в мен, а той става все по-прекрасен! Heart Eyes Пожелавам му да е много здрав, щастлив и безгрижен!

Ели, строят да...почти палат. Laughing Е, да не прозвучи пресилено, ама голяма къща правят. Нека, това им е мечта и се радвам, че я сбъдват, но понякога ми става мъчно за децата ми, за тях, че са далеч от внуци и си мисля струва ли си?! Rolling Eyes

Ивка, нацелувай твоето лебедче! Hug

# 78
Ронка да ВИ е жив и здрав !Много бързо лети времето кога стана годинка:) Много щастливо детсво му пожелавам   bouquet А на теб много щастливи мигове с тях.да са Ви живи и здрави !

http://banan4e.my1.ru/load/muzikalni/a_wild_birthday_song/8-1-0-49

Ронка,то след време ще е за тях(децата) къщата!Не се ядосвай,просто наистина обясни, че ако ще идват да казват не да дразнят децата!

# 79
Да ви е живо и здраво малкото-голямо момченце Крис и много да ви радва!!! newsm59 nbirthday newsm67  party023  Gift

Весело изкарване довечера, Ронка и чакаме снимки Wink
Иси: почивай си и всичко ще бъде наред Hug
Отивам да приготвям децата, пак ще ги водя при педи, уж са по-добре Wink

# 80
  • София
Честит рожден ден на порасналия Крис! Рони, да ви е жив и здрав и много да ви радва!  bdbaloni baloni nbirthday

Иси, бързо възстановяване ти желая  Hug!

Ивка, и Яна постоянно си мени превъплъщенията Simple Smile. Сега обаче, откакто се престраши да гушка котетата на баба си (преди им имаше страх, не знам защо), се е застопорила на коте и само ми мяука, мърка и въобще прави, каквото котетата правят  Rolling Eyes.

Иначе бебешокът е добре, аз дебелея, и понеже нещо много се засилих с дебелеенето, съм решила да се ограничавам поне малко (което значи да не ям, както досега, по един шоколад дневно заедно с всичкото друго тъпчене през два часа  Embarassed), да ходя повече пеша и т.н. Да видим дали ще успея Rolling Eyes.

Яна в неделя обясняваше на баба си, че колкото повече расте бебето, толкова повече расте любовта й към него  Simple Smile. Интересното е, че точно този израз използва, чак викам на майка ми "виж какво мъдро дете си имам"  Simple Smile. То е малко смешно за дете да се каже, че е мъдро, но точно така си е понякога. Например, като започне да ми задава разни дълбокомислени въпроси като: "Кой е създал рибите, и тях ли Господ ги е създал?" (аз съм атеист и не съм й ги приказвала тези неща, вероятно в градината е разпитвала), "Кога е изгряло за първи път Слънцето?", "Не може ли да направиш нещо, за да не порасна и да умра после?". Само си разсъждава нещо, милото ми  Heart Eyes.

Аз напоследък си препрочетох ето това: http://chitanka.info/lib/text/2822, тъкмо в тон с времето  Simple Smile.

# 81
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на сладък Криско!
Желаем му много здраве,все така да радва мама и тати и да е все така слънчево момченце!
newsm67  bigdance2 newsm38 Tada

Иси
- Hug Hug Hug

# 82
  • София
Чета ви,но с писането нещо не ми върви.А по толкова теми искам да се включа и толкова неща да ви питам, да видим кога ще ми дойде музата.

Не мога обаче да подмина днешния ден.

Честит празник на Криско.Рони, от сърце му желая прекрасно детство,здраве и много усмивки.На теб желая да си все така силна и изпълнена с обич към децата си.

Като помислиш минала е само една година от неговото раждане,но погледнато през очите на мама,все едно е бил вечно до теб.(поне така усещам аз децата си).

# 83
Честит първи рожден ден на Крис! Мило дете, бъди живо и здраво, радвай мама, тати и кака, расти весел и усмихнат! Ронка, незабравим празник ви желая!  Hug  bouquet

# 84
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ СЛАДКИШ, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ
Колко бързо мина 1 година, все едно вчера беше бременна мама Ронка   bouquet

# 85
Онзи ден ме потресе едно изказване Whistling на един съсед,че "трябвало да си останем под турско робство"

Моята баба едно време не ми даваше да казвам прословутия български лаф - Ако ще турско да е Laughing щото виждаш ли сме щели да се върнем под турско робство.

Честито и тук, Ронка! Весел празник!

# 86
  • Варна
Честит Рожден ден,на Прекрасен Криско!Пожелаваме от сърце,да е много здравичък,и да слуша много мама,кака и тати!
 nbirthday  Tada newsm18

# 87
  • някъде
Честит празник на малък Криско! Да е много здравичък, щастлив и послушен! Hug  bouquet

Ронка все да те питам и забравям- как видя, че Ема има кариеси, вижда се черничко ли? newsm78

Аз се мъча с една резервация на Уизеър и не мога ooooh!

# 88
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания към моето малко съкровище!
Бях позабравила тези емоции, а именно първият РД на детенце. Май няма по-вълнуващ...това си е моят празник, след това става техен(не, че и следващите не са вълнуващи и красиви). Simple Smile Ама как го обясних, дано ме разбрахте. Rolling Eyes
Днес бяхме само ние си, Криско се опита да духне свещичката, но разбира се не успя. Ема обаче му помогна. Heart Eyes В неделя ще събера няколко дечица и приятели и ще е маалко по-тържествено.

Диди, виждаха се кариесите на Ема.
Ти нещо много коледно го раздаваш с лентичката ти. Тук е топло и приятно времето и още не ме е налегнал Коледният дух.

Иси, ще чакам да пишеш как си, що си, как мина всичко! Дано вече се чувтваш по-добре и всичко е зад гърба ти. Hug

# 89
Ронка,и аз и загледах лентичката на Диди,може и да се каже, че е мартенска,но не е ,защото има диня, което си е летен плод,а по коледа няма дини? newsm78 Sunglasses Mr. Green Изобщо не знам каква е  Laughing

Бетта, това ще е удобно да се чете  през тези новите тип книги-как се казват newsm78 качваш файла и четеш от "електронна книга" бреее, ама така от компа не мога да го чета,иначе я имам тази книга  и не съм я чела,то сега няма и време за книги май  newsm78 ooooh!

Кажете Юл къде да я водя на АГ,или да взема първо урина,постоянно се подсича и и седи като чертички цепнати зачервени- като ранички,мажа я всяка вечер и с кремче за подсичане и с пудра,но взе да е червено и навътре Shocked Това и се появява като има глисти(сега обаче нямаме),като се е изпотявала ,като и е топло,даже и зад ушите и се цепва-това зад ушите като я водих на кожната ми изписа едно мазило за 2 дни изчезва(кортикостероидно е) и каза че е с мн. чувствителна кожа.Та и долу е така но пък червеното навътре newsm78 #Crazy ooooh!ужас.Това е от както тръгна на градина.Притеснявам се да не е бактерия нещо ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт