Сашо каза, че го е направил безсрочно, трябва да погледна
Ронка ще издържиш до утре, вярваме в теб
направо се чудя дали да давам..някой лекари го отричат.Аз и с Гали не бях много постоянна,много малко съм му давала.

Толкова е силна болката, че цялата уста и глава ми изтръпва. 2 са ми спешни, дано поне единия от тях успеят да ми оправят за 1 седмица, че после 10 дни ще съм без здравна застраховка, защото ми изтича и подновявам...Но така е като всичко правя в последния момент. От средата на декември обаче започвам сериозно и ще си оправя всички зъби, и камък за чистене имам, и да ми ги избелят ми се иска, но не знам колко ще ми струва.
/няма сифон, освен в душ кабината разбира се/. Та мисълта ми е, че не ме дразни и е лесно за поддръжка. 

Моят детокс отиде по дяволите с този зъбобол, пия хапчета, жабуря се с ракия и се омайвам.
направо шапка ти свалям 
моят син само и само да не заспи и се занимава с всякакви щуротии- хванал една шнола за коса и ме реши- по едно време ми реши косата напред и ми закрива очите и казва- ей, мамо като рок звезда си 
, че вече ми писна, от три седмици не мога да се справя
Едни такива нежни....
.
.Знам какво е да те болят зъби.Аз винаги съм имала проблеми със зъбите и като малка все по зъболекарските кабинети висях.
пък и много работа има из двора и е приятно, не те изморява, а си почиваш дори,и хич не ме ядосва в двора,обикаля и слуша,помага,няма къде да избяга 
да минава бързо каквото е .

Искат да ми правят биопсия и разни други неща.