Юли 2006 - 96

• 32 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • някъде
мерси момичета Hug
Сашо каза, че го е направил безсрочно, трябва да погледна Rolling Eyes
Ронка ще издържиш до утре, вярваме в теб Simple Smile Hug

# 676
Деси  Hug  направо се чудя дали да давам..някой лекари го отричат.Аз и с Гали не бях много постоянна,много малко съм му давала.

Ронка не знам как боли зъб,но от мъжа ми знам че е гадно.До скоро го боля,даже не можеше да спи от болка. Отивай утре го оправяй  Naughty

Диди каква я мислите ,пак ли да заминавате?

# 677
  • някъде
ooo Ренка, засега не  Crazy.....но знае ли човек Whistling....ако говорехме един и същи език досега да съм офейкала, но заради детето се спирам Rolling Eyes
Шефката спомена нещо за отпуска и така...  Party

# 678
Ронка: Hug Hug Hug
Рени: аз давах на Лора по 1 капка и то когато се сетя, доста забравях де Rolling Eyes Давах й до пролетта, занчи да е била на 7-8 месеца. Пък ти и като си го кърмиш спокойно, но все пак виж дозата, че и на мен ми се вижда голяма.

# 679
  • Варна
Рони,стискай зъби момиче Hug.дано утре да го оправят Praynig

НАНче,ще погледна за мокет Peace

Лека вечер на всички Hug

# 680
Аз за срамотите на Кристиан вит.Д съм давала броени пъти. Embarassed Док. всеки път ми изписва, и имам да отгледам рота деца с това темпо. Не давам, защото забравям и не се сещам до следващата консултация, когато педиатърът го изпише отново. Joy

Аз с тези зъби загазих...имам чувството, че ме болят поне 2-3-4 Joy Толкова е силна болката, че цялата уста и глава ми изтръпва. 2 са ми спешни, дано поне единия от тях успеят да ми оправят за 1 седмица, че после 10 дни ще съм без здравна застраховка, защото ми изтича и подновявам...Но така е като всичко правя в последния момент. От средата на декември обаче започвам сериозно и ще си оправя всички зъби, и камък за чистене имам, и да ми ги избелят ми се иска, но не знам колко ще ми струва.

Нан, на този етап май наистина балатум е най-удачно за кухнята. Ние в кухнята, коридора, банята и тоалетната сме с балатум. Да, правилно сте разбрали и в банята е балатум Joy/няма сифон, освен в душ кабината разбира се/. Та мисълта ми е, че не ме дразни и е лесно за поддръжка. Peace
Аз мисля, че като е новичко и го правиш така, както на теб ти харесва е най-важното. Все пак няма да се жениш за него...те хората се събират и разделят... Wink

Ивка нещо ми се губи от поглед. newsm78

Аз правя питка по нощите. Но чух по новините, че на този ден е хубаво да има питка и червено вино на трапезата, та реших и ние да не останем по-назад. Joy Моят детокс отиде по дяволите с този зъбобол, пия хапчета, жабуря се с ракия и се омайвам. Laughing Не, че съм преяла де, но все пак.

# 681
  • някъде
Ронка, Ронка как успяваш бе жена....с две деца и все правиш по нещо, а и от форума не излизаш  Crazy направо шапка ти свалям Hug
На мен пък в момента ми правят прически Crazy моят син само и само да не заспи и се занимава с всякакви щуротии- хванал една шнола за коса и ме реши- по едно време ми реши косата напред и ми закрива очите и казва- ей, мамо като рок звезда си hahaha
И аз съм на мнение, че не е толкова зле балатума в кухнята, но Нан по-добре си вземете по-дебел Peace

# 682
И тук май ни тресе лудоста по нощите  Mr. Green Айде и аз да се поФаля докато ги чакам да заспят какво сътворих  за Ясмин Whistling

# 683
  • Варна
И аз кукувицата,вместо да лягам,тука зяпам Mr. Green

Майра,много е красиво Heart Eyes  bouquet
Рони,как така в банята-балатум Shocked Не си го представям...А ти меси, меси..днес и аз омесих,Питка за чудо и приказ.Моите се прибраха,много съм щастлива.Чуден празник си изкарахме Party

Пристъргва ми стомахчето... ooooh!

# 684
и тук няма в баните сифони - обаче са си плочки. Аз едно време като гледах ония хавлиените комплекти за баня по каталозите  все се чудех как аджеба остават сухи - от както съм в Германия разбрах къде е ключа от палатката  Laughing Laughing

# 685
Честита годишнина и от мен на Деси! Много разбирателство и любов да има винаги във вашия дом.
Честит Рожден ден и на Боби! Бъди здрава, все така енергична и много щастлива!
Иска-благодаря за съвета. Обедната ще обиколя из билковите аптеки. Дано да намеря Praynig, че вече ми писна, от три седмици не мога да се справя Rolling Eyes
Майра-голяма красота си сътворила. Благородно завиждам на вас с момичетата, така можете да си ги гласите, като куклички Heart EyesЕдни такива нежни....

# 686
ЦОП........И аз пак тук  Grinning .
Деси честита годишнина и честит рожден ден на синеочка (на патерици).Ронка, мила напълно ти съчуствам  Hug .Знам какво е да те болят зъби.Аз винаги съм имала проблеми със зъбите и като малка все по зъболекарските кабинети висях.
Ние сме с диагноза скарлатина.От петък Аля се оплакваше, че я боли гърлото.Беше леко зачервено и два дена се лекуваме.Вчера се обрина цялата, с едни много ситни пъпчици.Заведохме я в спешен център и казаха, че е скарлатина и ни изписаха антибиотик Макропен.Но днес смятам да я заведа на педито, защото много от признаците на скарлатина ги няма при нея.Няма висока температура,бялото триъгълно петно около устата и нослето го няма(целия и нос и устата са посипани с пъпчици), няма малинов език, бузите и не са на червени петна.В крайна сметка гърлото и е зачервено и има обрив.А пък ми казаха и за някакъв вирус дето протичал с обрив.Много съм объркана и притеснена, затова сега като стане и ще я заведа и нашата педиатърка да я погледне, та да потвърди.Може и да е някаква лека форма на скарлатина, но като не съм компетентна......
На всичкото отгоре имаме съмнения, че и растат отдолу  шестите зъби, защото от три дена показва, че там я боли и вечер се събужда с рев.Гледах я обстойно, не видях да има развалено зъбче, а по принцип 6-тите никнели към 5,5-6 година, но не било изключено и по рано да изникнат.Тя и без туй първото и зъбче изникна на 4,5 месеца, а на годинка и 1,2 месеца устата и беше пълна със зъби.
Това е засега от мен.Като се върнем от педито ще ви кажа дали е потвърдена диагнозата.

# 687
Ketrin ние имахме 40 градуса със скарлатината,но не при всички протича еднакво.. Rolling Eyes

Arlina тя нашата педка на всички предписва по 3 капки.На листовката пише за бебета 3-6 капки,но започвам да давам по една и то на пръстчето ще капвам и така..другата седмица обаче.

Ивка идвай на отчет..

# 688
Майра и аз все се чудех, значи имате душ кабини и няма сифон в банята,аз пък ми е мечта ей така с душа да си полея тоалетната да си измия,тук сега  WC- то ни е в една стаичка метър на метър само тоалетна,писнало ми е да я чистя на сухо с лехена,с парцала ,а друго си е да си я полееш със душа с гореща вода, килимчетата ще ги послтелям като е сухо по към вратата Crossing Arms

Вчера Юл зася една кайсия и 4 лешника в двора,беше слънчево и приказно,вече не ми се тръгва от там Whistlingпък и много работа има из двора и е приятно, не те изморява, а си почиваш дори,и хич не ме ядосва в двора,обикаля и слуша,помага,няма къде да избяга  Mr. Green  Whistling

Кетрин виж да няма нещо на езика, но щом скарлатина може да я болят пъпките по езика и да се бърка  със зъбче,и мин седмица Юл се оплакваше- боли ме в устата,показва към зъба,аз гледах гърло не е червено,гледам за зъб не е надуто тя се оплаква,тогава загрях и на езика да погледна имаше пъпчица като афта,та може да си я болят пъпките Peaceда минава бързо каквото е .

Жоржи ти нали не месиш на ръка  #Crazy newsm78 newsm78
 И аз снощи чух за питката ама беше късно и аз да се размеся ooooh!

# 689
  • София
 Hug
Първо със закъснение, но с много обич, да честитя на
ПИГИ, ЧЕСТИТО ВИ ГОДИШНИНА, МНОГО ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ  Hug
СИНЕОЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet

Ние бяхме на рожден ден в Плевен, на един от племенниците ми. Изкарахме си много хубаво. В семейството ми цари хармония и любов и съм щастлива  Heart Eyes

Отказвам цигарите- не пуша от 1 седмица, малко съм нервна от отва, а и не ям, щото съм напълняла, цикъла ми дойде и от миналия понеделник не знам, как ме издържат у нас  Mr. Green

А накратко за здравето- бях на генеколог и ми пуснаха ДНК тест за папилома вирус и за съжаление излезе положителен  Sad Искат да ми правят биопсия и разни други неща.
Сега имах час при друг генеколог в сряда, но ми дойде и трябва да изчакам още поне една седмица, а съм ужасно притеснена.
Та това е при мен. Но като мина и при другия доктор, като направя още изследвания, ще мога да ви кажа повече.

Кетрин и ние бяхме с много висока Т, като имахме скарлатина.

Рени, докато има слънце можеш, да не даваш изобщо вит.Д.

Ронка  Hug

Жоржи  Hug

Ели, много е хубаво за децата, да има двор  Hug

Общи условия

Активация на акаунт