Юли 2006 - 96

• 32 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Честита годишнина !!! Oще много   години заедно във здраве,щастие любов,разбирателство ви пожелавам!

Одеве ги гледах и същата харесах,от нео е най хубава тя,взимам я направо Hug

Ммммм много хубава песничка Hug

хайде наздравее

# 661
Хей Деси,  Честита ви годишнина! От сърце ви желая много здраве , да сте винаги задружни , щастливи и влюбени. Желая ви да съхраните разбирателство,приятелството  и хармонията във вашия съвместен живот.
От тук си избери за твоята годишнина. http://www.sibir.bg/blog/Lisankata/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=114068

# 662
  • Варна
Деси,Честита Годишнина!Още дълги години,разбирателство и уважение ви желая,и много любов естествено!

И на мен НЕОто много ми хареса,но малко големичка ми се вижда.аз в нашия друстаен,направо не виждам къде ще я прибирам.Нямаме никакво място... newsm78

# 663
  • somewhere over the rainbow
Деско, честит празник Heart Eyes  bouquet

Жоржи, честит ти розов щъркел пъка на теб Flutter Hug

Момичета, търся да си поръчам балатум. Тук няма никакъв избор ooooh! Пък и аз съм една претенция.... Та ако знаете онлайн магазин ... или някъв магазин, дето да праща по куриер. Разгледах, каквото открих в Гугъл. Искам сив, едноцветен и евтин - до 5лв. за кв.м. Има такива, но не и тук.

# 664
Деска, честита ви годишнина! Да сте живи и здрави и много любов ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet
НАН: защо балатум? Ламинат може да се намери вече и за 6 лв квадрата? Аз съм много доволна от ламината Wink Поне повече ще изкара от балатума, пък и няма нужда от килим от горе. Имай предвид, че светлите цветове, както и сивото и много тъмните тип Венге не носят  на мръсотия. Всички боклуци се виждат от километри и страшно ще те дразнят. Peace

# 665
Мила Боби ,
Честит Рожден ден!

# 666
  • Варна
Добро утро Hug

СИНЕОЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Желая ти всичо което не се купува с пари и пари за всичко останало!

Днес е Въведение Богородично,денят на Християнското семейство.Уважавай те се и се подкрепяйте.Честит празник на всички!
http://tradicii-bg.blogspot.com/2009/11/21.html

# 667
Синеочка ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  

Малко съм притенена,че предозирах вит.Д.Трябва да давам по 3 капки на ден,досега съм давала само 2 пъти,но 2-рият път стиснах по-силно пипетата и паднаха 6-7  Confused Дали е фатално,звънях на педката,но не вдигаше онзиден  Rolling Eyes От тогава повече не съм давала,то и без това е слънчево,ама и няколко дни няма да давам  Naughty

# 668
  • През девет земи в десета
Рени,почивайте една седмица Peace И още нещо,докторите явно са полудели,витамин Д,само по една капка на ден.Напълно достатъчно е Peace

Синеоче ЧРД,да си жива и здрава,много щастлива,всички в къщи много да те слушат  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 669
  • somewhere over the rainbow
Синеоче, честит рожден ден!  bouquet Hug

Арлина, за кухнята става въпрос /то е нещо между кухня и бокс, защото е само 4 кв.м./. Мисля, че там ламинат не е много удачен, хеле пък този от 6лв., който е най-ниско качествения. Аз съм скарана с ръцете и те често изпускат, разливат Crossing Arms Харесахме си гранитогрес, но е доста скъп - ще излезе към 200лв. всичко. Ще го направим, но по-нататък, когато нямаме още хиляди неща за купуване. Та за сега търсим нещо бързо и евтино, което бързо да се махне след време. Сив балатум ще заспи. Пак без килим.

# 670
Nan,като в офиса ни,но е 10 лв/м2. Чисто сив е,но се води за обществено обслужващи сгради и фитнес зали,затова е толкова скъп.Иначе е тънък,слагахме подложка под него.
Ще потърся снимка да го видиш,иначе го купихме от тук  Peace Има и такива по 4-5лв/м2,но са меланжирано сиво.

Въпреки,че ако пода в бокса е гладък и няма нужда от замазка,по-добре е гранитогрес или теракот.Тук в Баумакс гранитогреса е 8лв./м2 ,ще ти излезе почти колкото балатума.

# 671
Синеоче, да си жива и здрава и много щастива! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38

Аааааа аз съм с ламинат в кухнята, поне съм спокойна за децата да се търкалят на воля, топли все пак повече от плочки. Разливат, мацат, цапат,не е проблем и не беше много скъп, към 12 лв.кв. Но навсякъде долу на 1 ет. сложихме една кокосова 1 см подложка за изолация, че няма кой да ни топли Mr. Green

# 672
  • някъде
Честит рожден ден на Синеочка! Бъди много щастлива и обичана!  bouquet
Деси, честита годишнина, много да се уважавате и разбирате  bouquet

Знае ли някой колко важи пълномощно за извеждане на дете извън БГ? newsm78

# 673

Знае ли някой колко важи пълномощно за извеждане на дете извън БГ? newsm78
Мисля, че е 6м. и важи еднократно! Издават и постоянни. Peace Ако все пак не е използвано вече пълномощното и е по-старо от 6м. може да направят компромис, но е рисковано.

Бобка, честит рожден ден! Желая ти да си здрава и много щастлива! Hug Heart Eyes  bouquet

Деси, честита годишнина! Дълъг и щастлив семеен живот! Heart Eyes  bouquet

Аз чистя, Калин е на гости с децата. Зъб ме боли, не знам на кой свят съм. ooooh! Утре съм на зъбар, дано оцелея до тогава.

# 674
Диди,ако не е посочен срок,значи е безсрочно.Ако срока е изрично указан и е изтекъл тогава се вади ново. Безсрочното важи до навършване на 18-годишна възраст.

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 21:17 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

Общи условия

Активация на акаунт